Border_Officer написа:Не можеш да сравняваш лидерска партия с БСП. При лидерските партии каквото каже лидера се изпълнява без да се умува. На теб явно ти харесва да чуваш - Днес съм разпоредил... и толкова, това е точно като по времето на Тато, вдига телефона и си заминаваш от поста. Всеки преди да го назначат на дадена ръководна позиция му се казва какво очакват от него и какви цели и задачи предстоят пред него за постигане и изпълнение. За мен е недопустимо да се искат по такъв начин оставки и да се уволняват хора пред микрофоните на медиите.
И теб и мен като са ме назначавали на длъжност са ни поставяли цели и задачи и сме поемали ангажименти за изпълнение.
Разбира се, че ми харесва да чувам - Днес съм разпоредил... на Премиера това му е работата да разпорежда, ти където можеш да заповядаш, молиш ли се на някой или заповядваш?
На хора с такива качества така се искат оставките. По същият начин ще уволни и Кичиков като се издъни.
На мен като са ми поставяли цели и задачи за изпълнение и като съм поемал ангажименти за изпълнение, целите и задачите са ми били ясни и съм бил наясно какво и как да върша, защото това съм учил и това го работя от редови служител до момента.
С какво е наясно един човек, който е учил да управлява лодка, може малка, средна, голяма, но все лодка... да поеме и да ръководи ГДГП?
Колко хора ръководи един капитан на лодка, какви цели и задачи изпълнява една военна лодка и колко хора ръководи един директор на ГДГП и каква отговорност има?
Ти си бил командир на застава, охранявал си ДГ, след това си бил зам к-р на ГО и знаеш как се охранява граница, какво е ГПУ, ГКПП и т.н... Какви знания и какъв опит по охраната и сигурността на ДГ може да има един капитан на лодка?
На такива назначения само се усмихвам и съжалявам хората, които се наемат да вършат работа, която не познават и нямат опит да я вършат.