Работниците си мият ръцете на влизане в тоалетната, чиновниците си мият ръцете само на излизане от тоалетната

Не трябва да виним главният секретар и някои други колеги, че си мием ръцете и преди да влезем в тоалетната

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
Двама охранителни полицаи са задържаните при спецакцията, за която Канал 3 съобщи по-рано тази вечер. Преди зрелищното задържане е имало и престрелка.
Единият от тях е служител в метрото, а другият - в 7 РПУ. Първият е спипан на бул. "Тодор Каблешков". В себе си е носил голяма сума пари и наркотици.
Второто ченге е спипано от спецсилите "Кобра", близо до мол "България", който също е на бул. "Т.Каблешков".
И в него са открити пари и наркотици. При задържането той не просто не се предал, а открил стрелба. След престрелката със спецчастите обаче е обезвреден и арестуван.
Двамата полицаи са следени от месеци, за да бъдат заловени в момент на престъпна дейност.
Lord написа:Уволняват шефовете на 3 областни дирекции на МВР
Уволняват шефовете на три областни дирекции на МВР. С нови ръководители ще се сдобият униформените в Стара Загора, София-област и Видин.
По неофициална информация кадровите промени се извършват заради слаби резултати и ниска разкриваемост на територията на трите дирекции.
Началници Мариета Иванова, Иван Чолаков и Константин Джунински са били уведомени, а за мястото на Чолаков в Стара Загора вече беше посочен досегашният директор на пловдивската "Криминална полиция" Николай Кирков.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1564251
dakota_ написа:Lord написа:Уволняват шефовете на 3 областни дирекции на МВР
Уволняват шефовете на три областни дирекции на МВР. С нови ръководители ще се сдобият униформените в Стара Загора, София-област и Видин.
По неофициална информация кадровите промени се извършват заради слаби резултати и ниска разкриваемост на територията на трите дирекции.
Началници Мариета Иванова, Иван Чолаков и Константин Джунински са били уведомени, а за мястото на Чолаков в Стара Загора вече беше посочен досегашният директор на пловдивската "Криминална полиция" Николай Кирков.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1564251
Понякога има и добри новини за МВР
Др. Джунински не го уволняват,а просто излиза в пенсия. Той е най-възрастният Директор на ОДМВР, записал е в автобиографията директорска длъжност и вече е време за почивка. На завършили военни училище дал Бог здраве и дълголетие в МВР![]()
Жена Директор на ОД е .... айде да не казвам, че да не ме дръпне комисията по дискриминация![]()
Ако сложат Николай Кирков за Директор на мястото на Чолаков ще е като джакпот за Дирекцията в Ст. Загора. Колегата Border_Officer може да го изтеглят за заместник директор. Жална им майка на Дирекцията с двама гранични офицериЩе наложат ред и дисциплина като в гранична полиция
dakota_ написа:Сега вече ми "светна"Николай Киров, тази вечер питах и разбрах, че се е пенсионирал от МВР и става дума за Николай Кирков. Покрай тях се сетих за един много хубав човек и колега,също Николай по фамилия Костадинов и също от ОДМВР Пловдив. Дирекцията има с какво да се гордее
dakota_ написа:Сега вече ми "светна"Николай Киров, тази вечер питах и разбрах, че се е пенсионирал от МВР и става дума за Николай Кирков. Покрай тях се сетих за един много хубав човек и колега,също Николай по фамилия Костадинов и също от ОДМВР Пловдив. Дирекцията има с какво да се гордее
dsuzunov написа:dakota_ написа:Сега вече ми "светна"Николай Киров, тази вечер питах и разбрах, че се е пенсионирал от МВР и става дума за Николай Кирков. Покрай тях се сетих за един много хубав човек и колега,също Николай по фамилия Костадинов и също от ОДМВР Пловдив. Дирекцията има с какво да се гордее
Ако говориш за "нашия" Николай, ние сме уцелили десятката с него! Той е в буквалния смисъл - НЕЗАМЕНИМ! Абе, с две думи енциклопедист!
Дъщеря ми Елица като каже "Чичо Ники" - мед и капе от устата. Той е нейния кумир.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта