В пресата за МВР...

Преса и коментари

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: В пресата за МВР...

Мнениеот dakota_ » 28 Мар 2016, 09:20

Преди доста години като бях още "бомбе" сме седнали с шефнаставника ми в една бирария. Както си сказваме ме попита мога ли като гледам влизащите да определя кой е чиновник и кой работник. Казах му, че това е трудна работа, а той ми каза, че това е най-лесната работа. Трябва само да внимавам кой си мие ръцете преди влизане по нужда в тоалетната.
Работниците си мият ръцете на влизане в тоалетната, чиновниците си мият ръцете само на излизане от тоалетната :D
Не трябва да виним главният секретар и някои други колеги, че си мием ръцете и преди да влезем в тоалетната ;) :lol:
dakota_
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот kermit » 30 Мар 2016, 19:09

НЕВИЖДАН ЕКШЪН с престрелка: Полицаи арестуваха ПОЛИЦАИ за наркотрафик на две места в София
Служители на реда бяха спипани да продават наркотици

http://kanal3.bg/news/bulgaria/crime/28 ... a-v-Sofiya

Двама охранителни полицаи са задържаните при спецакцията, за която Канал 3 съобщи по-рано тази вечер. Преди зрелищното задържане е имало и престрелка.

Единият от тях е служител в метрото, а другият - в 7 РПУ. Първият е спипан на бул. "Тодор Каблешков". В себе си е носил голяма сума пари и наркотици.

Второто ченге е спипано от спецсилите "Кобра", близо до мол "България", който също е на бул. "Т.Каблешков".

И в него са открити пари и наркотици. При задържането той не просто не се предал, а открил стрелба. След престрелката със спецчастите обаче е обезвреден и арестуван.

Двамата полицаи са следени от месеци, за да бъдат заловени в момент на престъпна дейност.

Колко още такива работещи на терен има като тях.
kermit
Полицай
Полицай

Мнениеот Lord » 31 Мар 2016, 18:58

Уволняват шефовете на 3 областни дирекции на МВР

Уволняват шефовете на три областни дирекции на МВР. С нови ръководители ще се сдобият униформените в Стара Загора, София-област и Видин.

По неофициална информация кадровите промени се извършват заради слаби резултати и ниска разкриваемост на територията на трите дирекции.

Началници Мариета Иванова, Иван Чолаков и Константин Джунински са били уведомени, а за мястото на Чолаков в Стара Загора вече беше посочен досегашният директор на пловдивската "Криминална полиция" Николай Кирков.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1564251
КОМИСАР

Мнениеот dakota_ » 31 Мар 2016, 19:39

Lord написа:Уволняват шефовете на 3 областни дирекции на МВР

Уволняват шефовете на три областни дирекции на МВР. С нови ръководители ще се сдобият униформените в Стара Загора, София-област и Видин.

По неофициална информация кадровите промени се извършват заради слаби резултати и ниска разкриваемост на територията на трите дирекции.

Началници Мариета Иванова, Иван Чолаков и Константин Джунински са били уведомени, а за мястото на Чолаков в Стара Загора вече беше посочен досегашният директор на пловдивската "Криминална полиция" Николай Кирков.

Понякога има и добри новини за МВР ;)
Др. Джунински не го уволняват,а просто излиза в пенсия. Той е най-възрастният Директор на ОДМВР, записал е в автобиографията директорска длъжност и вече е време за почивка. На завършили военни училище дал Бог здраве и дълголетие в МВР 8-)
Жена Директор на ОД е .... айде да не казвам, че да не ме дръпне комисията по дискриминация :D
Ако сложат Николай Кирков за Директор на мястото на Чолаков ще е като джакпот за Дирекцията в Ст. Загора. Колегата Border_Officer може да го изтеглят за заместник директор. Жална им майка на Дирекцията с двама гранични офицери :D Ще наложат ред и дисциплина като в гранична полиция ;)
dakota_
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Border_Officer » 31 Мар 2016, 20:04

dakota_ написа:
Lord написа:Уволняват шефовете на 3 областни дирекции на МВР

Понякога има и добри новини за МВР ;)
Др. Джунински не го уволняват,а просто излиза в пенсия. Той е най-възрастният Директор на ОДМВР, записал е в автобиографията директорска длъжност и вече е време за почивка. На завършили военни училище дал Бог здраве и дълголетие в МВР 8-)
Жена Директор на ОД е .... айде да не казвам, че да не ме дръпне комисията по дискриминация :D
Ако сложат Николай Кирков за Директор на мястото на Чолаков ще е като джакпот за Дирекцията в Ст. Загора. Колегата Border_Officer може да го изтеглят за заместник директор. Жална им майка на Дирекцията с двама гранични офицери :D Ще наложат ред и дисциплина като в гранична полиция ;)

Тук ще трябва колегата Узунов да помогне по кадровият въпрос. Николай Киров беше в гранична и явно него познаваш ;) . Даже мога да предположа и откъде се знаете, но ще го направя в другата тема, ако не спреш да се заяждаш с военните :D
Джунински е 56-ти набор и вярно му е време за пенсия, но не ти пожелавам здраве като на военен. Нощем умирам от болки в краката, ръцете и където се сетиш все ме боли. Това е от лежане по заставите и ядене и пиене ;)
Да съм знаел преди години да съм се ориентирал милиционер да стана, но пък гледах да хавана някаква професия, ако ме изгонят да не се чудя какво да работя :D
Border_Officer
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот dsuzunov » 31 Мар 2016, 21:37

Комисар Н. Кирков го зная от времето, когато беше Н-к на 06 РУ в Пловдив. Човек на място!
Старозагорци печелят много, а още повече губим ние. С моя Началник, Здравко Лазаров са състуденти и много добре се стиковаха. Дано не сложат на негово место един от началниците на сектори в отдела, че само заради една от фиксидеите му, ще развием до съвършенство одорологията. :lol:
Димитър Узунов - БНТЛ Пловдив
Аватар
dsuzunov
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот dakota_ » 31 Мар 2016, 23:00

Сега вече ми "светна" :) Николай Киров, тази вечер питах и разбрах, че се е пенсионирал от МВР и става дума за Николай Кирков. Покрай тях се сетих за един много хубав човек и колега,също Николай по фамилия Костадинов и също от ОДМВР Пловдив. Дирекцията има с какво да се гордее :)
dakota_
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Border_Officer » 01 Апр 2016, 10:48

dakota_ написа:Сега вече ми "светна" :) Николай Киров, тази вечер питах и разбрах, че се е пенсионирал от МВР и става дума за Николай Кирков. Покрай тях се сетих за един много хубав човек и колега,също Николай по фамилия Костадинов и също от ОДМВР Пловдив. Дирекцията има с какво да се гордее :)

Киров като напусна гранична отиде в 4-то районно в Пловдив, сега е на много добра позиция и въобще не му луипсва МВР и гранична :)
Border_Officer
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот dsuzunov » 01 Апр 2016, 19:20

dakota_ написа:Сега вече ми "светна" :) Николай Киров, тази вечер питах и разбрах, че се е пенсионирал от МВР и става дума за Николай Кирков. Покрай тях се сетих за един много хубав човек и колега,също Николай по фамилия Костадинов и също от ОДМВР Пловдив. Дирекцията има с какво да се гордее :)

Ако говориш за "нашия" Николай, ние сме уцелили десятката с него! Той е в буквалния смисъл - НЕЗАМЕНИМ! Абе, с две думи енциклопедист!
Дъщеря ми Елица като каже "Чичо Ники" - мед и капе от устата. Той е нейния кумир.
Димитър Узунов - БНТЛ Пловдив
Аватар
dsuzunov
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот dakota_ » 02 Апр 2016, 11:04

dsuzunov написа:

Ако говориш за "нашия" Николай, ние сме уцелили десятката с него! Той е в буквалния смисъл - НЕЗАМЕНИМ! Абе, с две думи енциклопедист!
Дъщеря ми Елица като каже "Чичо Ники" - мед и капе от устата. Той е нейния кумир.

Точно за него става дума, много интелигентен и начетен човек. Такива да има повече като него, ще работим спокойно и уверено.
dakota_
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към В днешната преса