В пресата за МВР...

Преса и коментари

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: В пресата за МВР...

Мнениеот InfoInfo2 » 27 Мар 2016, 22:52

Странен критерии за професионализна на Главния секретар! Не съм чел длъжностната му характеристика, но вероятно в нея пише нещо по-различно от това да ръководи задържането на лице с психични проблеми, пък било то и въоръжено. По тяхното изпълнение ще си проличи професионализма му.
InfoInfo2
Нов
Нов

Мнениеот катюша » 28 Мар 2016, 08:52

Толкова е странно поведението на главният секретар Георги Костов, че на човек му идва да се разплаче от мъка за бившият главен секретар Лазаров, на който длъжностната характеристика беше да дава интервюта и по чиято вина беше убит колегата Шарков в Лясковец!
Странно е, че под ръководството на Георги Костов в акцията няма убити колеги. Да се чуди човек за МВР ли става дума или за друго ведомство.
Съвсем друго щерше да бъде, ако лудият беше убил колега, да се покаже Георги Костов и да поднесе съболезнования на близките на убитите при акцията.
катюша
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот dakota_ » 28 Мар 2016, 09:20

Преди доста години като бях още "бомбе" сме седнали с шефнаставника ми в една бирария. Както си сказваме ме попита мога ли като гледам влизащите да определя кой е чиновник и кой работник. Казах му, че това е трудна работа, а той ми каза, че това е най-лесната работа. Трябва само да внимавам кой си мие ръцете преди влизане по нужда в тоалетната.
Работниците си мият ръцете на влизане в тоалетната, чиновниците си мият ръцете само на излизане от тоалетната :D
Не трябва да виним главният секретар и някои други колеги, че си мием ръцете и преди да влезем в тоалетната ;) :lol:
dakota_
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот kermit » 30 Мар 2016, 19:09

НЕВИЖДАН ЕКШЪН с престрелка: Полицаи арестуваха ПОЛИЦАИ за наркотрафик на две места в София
Служители на реда бяха спипани да продават наркотици

http://kanal3.bg/news/bulgaria/crime/28 ... a-v-Sofiya

Двама охранителни полицаи са задържаните при спецакцията, за която Канал 3 съобщи по-рано тази вечер. Преди зрелищното задържане е имало и престрелка.

Единият от тях е служител в метрото, а другият - в 7 РПУ. Първият е спипан на бул. "Тодор Каблешков". В себе си е носил голяма сума пари и наркотици.

Второто ченге е спипано от спецсилите "Кобра", близо до мол "България", който също е на бул. "Т.Каблешков".

И в него са открити пари и наркотици. При задържането той не просто не се предал, а открил стрелба. След престрелката със спецчастите обаче е обезвреден и арестуван.

Двамата полицаи са следени от месеци, за да бъдат заловени в момент на престъпна дейност.

Колко още такива работещи на терен има като тях.
kermit
Полицай
Полицай

Мнениеот Lord » 31 Мар 2016, 18:58

Уволняват шефовете на 3 областни дирекции на МВР

Уволняват шефовете на три областни дирекции на МВР. С нови ръководители ще се сдобият униформените в Стара Загора, София-област и Видин.

По неофициална информация кадровите промени се извършват заради слаби резултати и ниска разкриваемост на територията на трите дирекции.

Началници Мариета Иванова, Иван Чолаков и Константин Джунински са били уведомени, а за мястото на Чолаков в Стара Загора вече беше посочен досегашният директор на пловдивската "Криминална полиция" Николай Кирков.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1564251
КОМИСАР

Мнениеот dakota_ » 31 Мар 2016, 19:39

Lord написа:Уволняват шефовете на 3 областни дирекции на МВР

Уволняват шефовете на три областни дирекции на МВР. С нови ръководители ще се сдобият униформените в Стара Загора, София-област и Видин.

По неофициална информация кадровите промени се извършват заради слаби резултати и ниска разкриваемост на територията на трите дирекции.

Началници Мариета Иванова, Иван Чолаков и Константин Джунински са били уведомени, а за мястото на Чолаков в Стара Загора вече беше посочен досегашният директор на пловдивската "Криминална полиция" Николай Кирков.

Понякога има и добри новини за МВР ;)
Др. Джунински не го уволняват,а просто излиза в пенсия. Той е най-възрастният Директор на ОДМВР, записал е в автобиографията директорска длъжност и вече е време за почивка. На завършили военни училище дал Бог здраве и дълголетие в МВР 8-)
Жена Директор на ОД е .... айде да не казвам, че да не ме дръпне комисията по дискриминация :D
Ако сложат Николай Кирков за Директор на мястото на Чолаков ще е като джакпот за Дирекцията в Ст. Загора. Колегата Border_Officer може да го изтеглят за заместник директор. Жална им майка на Дирекцията с двама гранични офицери :D Ще наложат ред и дисциплина като в гранична полиция ;)
dakota_
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Border_Officer » 31 Мар 2016, 20:04

dakota_ написа:
Lord написа:Уволняват шефовете на 3 областни дирекции на МВР

Понякога има и добри новини за МВР ;)
Др. Джунински не го уволняват,а просто излиза в пенсия. Той е най-възрастният Директор на ОДМВР, записал е в автобиографията директорска длъжност и вече е време за почивка. На завършили военни училище дал Бог здраве и дълголетие в МВР 8-)
Жена Директор на ОД е .... айде да не казвам, че да не ме дръпне комисията по дискриминация :D
Ако сложат Николай Кирков за Директор на мястото на Чолаков ще е като джакпот за Дирекцията в Ст. Загора. Колегата Border_Officer може да го изтеглят за заместник директор. Жална им майка на Дирекцията с двама гранични офицери :D Ще наложат ред и дисциплина като в гранична полиция ;)

Тук ще трябва колегата Узунов да помогне по кадровият въпрос. Николай Киров беше в гранична и явно него познаваш ;) . Даже мога да предположа и откъде се знаете, но ще го направя в другата тема, ако не спреш да се заяждаш с военните :D
Джунински е 56-ти набор и вярно му е време за пенсия, но не ти пожелавам здраве като на военен. Нощем умирам от болки в краката, ръцете и където се сетиш все ме боли. Това е от лежане по заставите и ядене и пиене ;)
Да съм знаел преди години да съм се ориентирал милиционер да стана, но пък гледах да хавана някаква професия, ако ме изгонят да не се чудя какво да работя :D
Border_Officer
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот dsuzunov » 31 Мар 2016, 21:37

Комисар Н. Кирков го зная от времето, когато беше Н-к на 06 РУ в Пловдив. Човек на място!
Старозагорци печелят много, а още повече губим ние. С моя Началник, Здравко Лазаров са състуденти и много добре се стиковаха. Дано не сложат на негово место един от началниците на сектори в отдела, че само заради една от фиксидеите му, ще развием до съвършенство одорологията. :lol:
Димитър Узунов - БНТЛ Пловдив
Аватар
dsuzunov
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот dakota_ » 31 Мар 2016, 23:00

Сега вече ми "светна" :) Николай Киров, тази вечер питах и разбрах, че се е пенсионирал от МВР и става дума за Николай Кирков. Покрай тях се сетих за един много хубав човек и колега,също Николай по фамилия Костадинов и също от ОДМВР Пловдив. Дирекцията има с какво да се гордее :)
dakota_
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Border_Officer » 01 Апр 2016, 10:48

dakota_ написа:Сега вече ми "светна" :) Николай Киров, тази вечер питах и разбрах, че се е пенсионирал от МВР и става дума за Николай Кирков. Покрай тях се сетих за един много хубав човек и колега,също Николай по фамилия Костадинов и също от ОДМВР Пловдив. Дирекцията има с какво да се гордее :)

Киров като напусна гранична отиде в 4-то районно в Пловдив, сега е на много добра позиция и въобще не му луипсва МВР и гранична :)
Border_Officer
старши Полицай
старши Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към В днешната преса