dsuzunov тоест това, че всекидневно цигани джамбазят къщи по селата, колят пенсионери, изнасилват нашите деца, нападат с брадви хора, е твоята дефиниция за "нормално" и "спокойствие", а когато на хората, които години наред търпят въпросните набези и тоталното безхаберие и незаинтересованост на тези, които уж се грижат за сигурността ни, почва да им писва, то е подпалване на разни искри и т.н.? Далеч съм от мисълта, че разни футболни фенчета и перхидролени алкохолици са решението на проблема, но на фона на вашето(полиция+съдебна система+останалите от които зависи прекия път на един престъпник до чукането на камъни в затвора) бездействие определено трупа дивиденти на разни фашизоиди и безмозъчни хулигани. Съжалявам, но гледайки по новините как моите пари отиват в това стотици твои колеги да пазят циганско гето, ме кара да си задам въпроса - къде бяха тези киборги в униформи, брони и щитове, когато пребиваха като кучета нашите обикновени, бели съграждани, незащитени от БХК-та, ДПС-та и празни приказки за толерантност и интеграции? Не се обиждай, но първото нещо, което ми хрумна когато видях снимките с въпросната жандармерия, застанала на въпросната позиция се сетих за определението за еничар в учебника по история. И четейки мненията на хората под въпросните репортажи - явно не съм единствен. Оттам нататък - дали някой от чисто политически подбуди е изтапанил тоя огромен конвой там за да дразни хората зорлем - по пътя на заповедите вярвам, че е имало достатъчно хора, които са можели да обърнат внимание на тази потресаваща глупост, за която трябва да се отговори на хората - защо аджеба с нашите пари пазите "тъмнозелените" и къде сте когато ни трябвате на нас?

Сега очакваме да видим и един друг много интересен гаф, с едни субекти със скъсани ръкави на униформите, които бяха транслирани от Шопско към Варненско. Обясненията и оправданията засега са достойни за филмова сцена с изневяра...