Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

psychooo написа:Здравейте! Виждам,че тук има действащи и информирани хора работещи в системата на МВР.Като по-големи и с по-голям опит от мен бих искал Вашето ценно за мен мнение.Аз съм на 21 години , уча във Варненски Свободен Университет специалност-Национална Сигурност и завърших първата година от Убочението си.Имам планове тази година да започна работа в някое от районните полицейски управления в гр.Варна.Живот и здраве правя планове на 24-25 год вече да съм завършил образУванието си и едновременно да имам 3 год стаж в системата на МВР.От доста години мечтая и живея единствено за деня ,в който ще прекрача прага на СОБТ.Спортувам от години много усилено. Тук е момента да помоля за Вашето компетентно мнение, да ли вървя по правилния път към моета цел и да ли го Удобрявате като цяло.Благодаря Ви предварително!

psychooo написа:Ще помоля само за 1 нещо теб и другите във форума .. за СОБТ трябва да си работил в системата на МВР ,така ли е ?! Колко години трябва да си работил в ситемата?! Конкурсите за кандидатстване в СОБТ къде се известяват ?

Назад към Полицията в България
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 27 госта