Защо вече не качвате клипове бре??
Учение по обезвреждане на отвлечен самолет
Летище София
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
todor92 написа:Къде/каква специалност трябва да кандидатсвтам , за да се доближа до Special OPS Missions /за висше/
psychooo написа:Здравейте! Виждам,че тук има действащи и информирани хора работещи в системата на МВР.Като по-големи и с по-голям опит от мен бих искал Вашето ценно за мен мнение.Аз съм на 21 години , уча във Варненски Свободен Университет специалност-Национална Сигурност и завърших първата година от Убочението си.Имам планове тази година да започна работа в някое от районните полицейски управления в гр.Варна.Живот и здраве правя планове на 24-25 год вече да съм завършил образУванието си и едновременно да имам 3 год стаж в системата на МВР.От доста години мечтая и живея единствено за деня ,в който ще прекрача прага на СОБТ.Спортувам от години много усилено. Тук е момента да помоля за Вашето компетентно мнение, да ли вървя по правилния път към моета цел и да ли го Удобрявате като цяло.Благодаря Ви предварително!
psychooo написа:Здравейте! Виждам,че тук има действащи и информирани хора работещи в системата на МВР.Като по-големи и с по-голям опит от мен бих искал Вашето ценно за мен мнение.Аз съм на 21 години , уча във Варненски Свободен Университет специалност-Национална Сигурност и завърших първата година от обучението си.Имам планове тази година да започна работа в някое от районните полицейски управления в гр.Варна.Живот и здраве правя планове на 24-25 год вече да съм завършил образованието си и едновременно да имам 3 год стаж в системата на МВР.От доста години мечтая и живея единствено за деня ,в който ще прекрача прага на СОБТ.Спортувам от години много усилено. Тук е момента да помоля за Вашето компетентно мнение, да ли вървя по правилния път към моята цел и дали го одобрявате като цяло.Благодаря Ви предварително!
psychooo написа:..как за какво ми е стаж в системата на МВР? ... нали за СОБТ трябва да имаш стаж 2 или 3 години в системата на МВР (Вие ще кажете колко точно ,защото аз незнам) .. Какъв е проблема да започна като полицай във Варна .. нещо много сложно ли го изкарвате , отиваш кандидатстваш и бачкаш.
psychooo написа: Висшето ми образование е с цел ,когато напусна отряда да не се чудя как да си търся работа.Както казахте Вие защо не ДАНС след СОБТ
Назад към Полицията в България
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта