Никой въпрос по принцип не би трябвало да е неприятен. Определено неприятене е тонът, с който имаш навика да задаваш въпроси - но това си е мое лично мнение.
Сега да се върнем на темата. Какво става? Ти твърдиш, че "цели дружества напускат". Аз моля като пример да посочиш две-три такива. Ти искаш от мен доказателства, че няма напускащи дружества. Това ли ти е идеята за "задаване на въпроси"? И кой в случая "дрънка общи приказки" и "пуска димки"?
Е, да питам още веднъж. Би ли подкрепил твърдението си, че "тъжната истина е такава", с изброяване на две-три "цели дружества", дето били напуснали?
(А че няма да се радваш, ако докажем с факти, че не си прав, както и че няма да съжаляваш, ако въпросът звучи неприятно, всички четящи би трябвало да са убедени вече. Всъщност това е основната цел на въпросите ти - да се опитваш да създаваш неприятности. Е, не се получава... Слабичък с в тая дисциплина, макар че се стараеш.

)
P.S. Извинявам се за офтопика...
P.P.S. Наистина имаш основание да благодариш за вниманието - то е доста повече, отколкото би трябвало. Което е поправимо разбира се - аз поне смятам да престана да ти отделям толкова.