Нов протест на 20.03.2010г

Синдикална федерация на служителите в МВР

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Нов протест на 20.03.2010г

Мнениеот Бай Ставри » 14 Мар 2010, 12:31

Ами драги г-н председателю Вальо Попов, тъжната истина е такава. Ще се радвам ако заедно двамата с вашата "медийна експертка" и "офис мениджърка" с факти докажете, че това наистина е така и че няма напускащи дружества, а напротив.Само с дрънкане на общи приказки, виолетастоевски клешета и пускане димки, едва ли бихте убедили мен , но и останалите все още редови членове и симпатизанти. Съжалявам, ако изказаното мнение ви се е сторило неприятно.
Благодаря за вниманието !
Последна промяна Бай Ставри на 14 Мар 2010, 13:40, променена общо 1 път
Бай Ставри
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот малкия » 14 Мар 2010, 13:38

Никой въпрос по принцип не би трябвало да е неприятен. Определено неприятене е тонът, с който имаш навика да задаваш въпроси - но това си е мое лично мнение.
Сега да се върнем на темата. Какво става? Ти твърдиш, че "цели дружества напускат". Аз моля като пример да посочиш две-три такива. Ти искаш от мен доказателства, че няма напускащи дружества. Това ли ти е идеята за "задаване на въпроси"? И кой в случая "дрънка общи приказки" и "пуска димки"?

Е, да питам още веднъж. Би ли подкрепил твърдението си, че "тъжната истина е такава", с изброяване на две-три "цели дружества", дето били напуснали?

(А че няма да се радваш, ако докажем с факти, че не си прав, както и че няма да съжаляваш, ако въпросът звучи неприятно, всички четящи би трябвало да са убедени вече. Всъщност това е основната цел на въпросите ти - да се опитваш да създаваш неприятности. Е, не се получава... Слабичък с в тая дисциплина, макар че се стараеш. :D )

P.S. Извинявам се за офтопика...

P.P.S. Наистина имаш основание да благодариш за вниманието - то е доста повече, отколкото би трябвало. Което е поправимо разбира се - аз поне смятам да престана да ти отделям толкова.
Синдикат

Мнениеот Бай Ставри » 14 Мар 2010, 13:50

малкия написа:... Ти искаш от мен доказателства, че няма напускащи дружества. Това ли ти е идеята за "задаване на въпроси"? И кой в случая "дрънка общи приказки" и "пуска димки"?

Е, да питам още веднъж. Би ли подкрепил твърдението си, че "тъжната истина е такава", с изброяване на две-три "цели дружества", дето били напуснали?

(А че няма да се радваш, ако докажем с факти, че не си прав, както и че няма да съжаляваш, ако въпросът звучи неприятно, всички четящи би трябвало да са убедени вече. Всъщност това е основната цел на въпросите ти - да се опитваш да създаваш неприятности. Е, не се получава... Слабичък с в тая дисциплина, макар че се стараеш. :D )

P.S. Извинявам се за офтопика...

Добре, хайде опитай още веднъж да убедиш мен и всички останали с факти, а не с общи приказки. Нека аз, а и останалите да се "натъжим", ако наистина членовете на СФС от 6000 са задминали цифрата 7000. ;) Дай фактите, а не говори общи приказки...
Бай Ставри
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот малкия » 14 Мар 2010, 13:52

Да те убеждавам ли? И през ум не ми минава - виж по-горе.
И стига от мен, че оспамихме темата. Или това е идеята всъщност?
Синдикат

Мнениеот КОШМАР » 14 Мар 2010, 16:16

Добре цвете. Нека съществува. Но това не е достатъчно. Мога само да ти кажа, че 'Цветът' сам по себе си не съществува във външния свят; той съществува единствено в окото и мозъка на виждащия. Надявам се ме разбра. Едно съществуване има в себе си много възприятия, едно от които е доверието. Много хора съществуват заради самото съществуване, а други биха дали много, не само да съществуват, а да накарат другите да им повярват. А доколкото виждам, една нишка според мен е прекъсната. Дано наистина някой разбере коя е тя. Иначе "висшия" винаги може да излъже някой друг, на който не му е все едно, но понеже "всички правят така" и той се нарежда на опашка за мляко например. Аз само виждам, че в момента България затъва с всеки изминал ден. А подстрекалествата изобщо не са малко, да не говоря за лъжата. И всеобщата картина е много нелицеприятна. В случая настоящия протест ще бъде само една показност. Да не говоря за прокламацията "Да върнем МВР на обществото". Нещата са повече от сериозни, за да връщаме каквото и да било, нещо което изобщо никой не е взимал. Според мен МВР е система, която в единодействие с обществото биха могли да направят много. Стига естествено, това общество да не гледа само себе си и да търси МВР само когато трябва. Ще ми правите протести, които всъщност изобщо не им е сега времето. Мое си виждане, но се надявам хората наистина да осмислят положението и си направят своите си изводи.
КОШМАР
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Theraphosidae » 14 Мар 2010, 17:29

малкия написа:"Цели дружества" напускат? Би ли споменал две-три?

Що се впрягаш на елементарни провокации?...Времето и мястото са ясни, мотивите - повече от ясни и то от много години!

Към Кошмар - прекаляваш, ясно е, че интересите ти към работата на СФС са колкото и към изследванията на НАСА!
Theraphosidae

Мнениеот КОШМАР » 14 Мар 2010, 18:03

Theraphosidae написа:
малкия написа:"Цели дружества" напускат? Би ли споменал две-три?

Що се впрягаш на елементарни провокации?...Времето и мястото са ясни, мотивите - повече от ясни и то от много години!

Към Кошмар - прекаляваш, ясно е, че интересите ти към работата на СФС са колкото и към изследванията на НАСА!

Хайде гледай си СФС и не се опитвай да ми вменяваш вина. ИНтереси към СФС не съм имала и едва ли някога ще имам, но проблема си е мой. Що се впрягаш от елементарни думи? Времето и мястото са ти ясни, мотивите явно ги имаш, така, че чакай 20.03 и се гордей с присъствието си в София.
КОШМАР
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот SFS » 14 Мар 2010, 18:23

Едва ли някой от тук може да ме обвини в приятел на управляващите ведомството но в случая един протест би помогнал много на Цветанов. Така, че и онези, които са застанали на страната на позиция за обслужване на статуквото в къс период са заедно с онези в момента, които искат условията за преборване с престъпност и корупция да бъдат променени. Основната част от обществеността ни е наясно,че протеста неизразява в момента критика в професионалното ръководство и пряко в новото такова с изключение на старите дърти плъхове в него.
Така, че протест ще има и то грандиозен. Още от сега е добре УС да подготви посланията за изпрашането в медиите опиращи се на този фон. Така ще може да се задейства веднага процедурата по реалните действия за промени в политичесия и професионален екип на МВР на високо и средно ниво и веднага на местно, което ще освободи ресурс за трансфер и редукция на средства в действащите реално служители. Ще отпуши и каналите за длъжностен разтеж и кариера, ще върне доверието и работата за преките им началници и сте пред вратите на крепоста на престъпниците.
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

Мнениеот SYNOPTIK » 14 Мар 2010, 23:40

Имайки предвид,че проблемите у нас,от икономически,вече са и политически,а и социални,как СФСМВР,реагира на новите предизвикателства,и това безялово "Да върнем МВР на хората !",никой ли не се е замислял,че трябва спешно да се промени !?
Грандиозен,SFS,протест е просто невъзможен,при така стеклите се обстоятелства !
Напротив ! Посоката към която отива тази инициатива,може да стане доста смешна .
Ако изобщо не се движиш, оковите почти не се усещат.
Щастието е единственото нещо, което при делене се умножава.
Аватар
SYNOPTIK
PoliceBG

Мнениеот kapandura » 14 Мар 2010, 23:58

Това събиране, където и да е то, е с цел да легитемират тези които се смятат за ръководители на СФСМВР.
Тези, които измислиха нови 12 искания и в същия момент неглижираха 6-те поставени такива.
Всяка себеуважаваща се организация, не би допуснала това да се случи.
Нали точно на среща с представител на немски синдикат стана ясно, че въпросните 6 искания могат да се постигнат за години. Вместо да се придържат към тях "новите от УС" "Зацапаха свещите".
kapandura
MASTER

ПредишнаСледваща

Назад към СФСМВР