Нов протест на 20.03.2010г

Синдикална федерация на служителите в МВР

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Нов протест на 20.03.2010г

Мнениеот kapandura » 14 Мар 2010, 00:22

SYNOPTIK написа:ДА ВЪРНЕМ МВР НА ХОРАТА!

КОЛЕГИ, ПРИЯТЕЛИ! ПОДКРЕПЕТЕ НИ! За да можем да отговорим на повишените обществени очаквания към нас, ние настояваме за уважение и изпълнение на всички закони спрямо полицейските служители, както останалите граждани. Настояваме за достойни условия на труд, които ще ни позволят да защитаваме ефективно Вас, гражданите на България, и спазването на законите в страната, настояваме за правото си на адекватно заплащане за отговорностите и за риска. ЕЛАТЕ НА 20 МАРТ ПРЕД НАРОДНИЯ ТЕАТЪР В СОФИЯ И НЕКА ЗАЕДНО ЗАЯВИМ, ЧЕ ИСКАМЕ ПОЧТЕНА И СИЛНА ПОЛИЦИЯ! ЗАРАДИ СПОКОЙСТВИЕТО НА РОДИТЕЛИТЕ СИ И СИГУРНОСТТА НА ДЕЦАТА СИ ДА ВЪРНЕМ МВР НА ХОРАТА!

Източник : СФСМВР

В монента идеята е управлението на новия синдикат, да се се легитимира. Новия УС на СФСМВР, нищо повече. ....
В тази тема и изобщо не ми сана ясно, чии ще го дирим там?
kapandura
MASTER

Мнениеот cveteto » 14 Мар 2010, 09:06

Ако беше участвал активно в дружеството си, вместо да се цупиш и да хвърляш кал по всички и всичко, щеше да знаеш, че "легитимирането на новия УС" далеч не стои на дневен ред. А щом смяташ, че това легитимиране е най-наболелия проблем на служителите в МВР, кашата в главата ти е наистина голяма. Седни, помисли. Друг е въпросът, ако се чувстваш удовлетворен от социалния и професионалния си статус - тогава наистина няма как да осъзнаеш "чий ще го дириш на 20-ти в София".
Мога да говоря за доброто у вас, но за злото - не. Защото що е злото, ако не добро, измъчено до смърт от глад и жажда?...
cveteto
MASTER

Мнениеот КОШМАР » 14 Мар 2010, 10:40

Цитат цветето: Ако беше участвал активно в дружеството си, вместо да се цупиш и да хвърляш кал по всички и всичко, щеше да знаеш, че "легитимирането на новия УС" далеч не стои на дневен ред. А щом смяташ, че това легитимиране е най-наболелия проблем на служителите в МВР, кашата в главата ти е наистина голяма. Седни, помисли. Друг е въпросът, ако се чувстваш удовлетворен от социалния и професионалния си статус - тогава наистина няма как да осъзнаеш "чий ще го дириш на 20-ти в София".

Опааа......... Това какво значи? ЧЕ СФС НЕ СЪЩЕСТВУВА. Въздух... Ами капа е прав според мен. Едно нещо, което не се легитимира, то не съществува. Цвете, изпорти се душо. От момента нататък, изобщо не гледам на СФС като на синдикат. Това е положението. И от къв на къв се събира членски внос? Ами, че това си е голям проблем. Това значи ли, че българския гражданин НЕ е задължително да има документ за самоличност? Цъцъцъ.... Още утре ще съобщя на хората това което си писала. Между впрочем ще го направя за първи път, но нека им е ясно и да знаят, че парите им се събират ей така, между другото.
КОШМАР
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот cveteto » 14 Мар 2010, 10:47

СФС съществува, работи по-активно и прозрачно отвсякога и е достатъчно легитимирано - легитимират го над 7000 негови членове. А воплите на определени хора на този фон могат да предизвикат само иронични усмивки. С това приключвам този безсмислен диалог - в "несъществуващата" има достачно за вършене и време за губене не се намира.
Мога да говоря за доброто у вас, но за злото - не. Защото що е злото, ако не добро, измъчено до смърт от глад и жажда?...
cveteto
MASTER

Мнениеот Бай Ставри » 14 Мар 2010, 11:56

cveteto написа:СФС съществува, работи по-активно и прозрачно отвсякога и е достатъчно легитимирано - легитимират го над 7000 негови членове. А воплите на определени хора на този фон могат да предизвикат само иронични усмивки. С това приключвам този безсмислен диалог - в "несъществуващата" има достачно за вършене и време за губене не се намира.

cveteto, я раздуй ако обичаш как става така, че цели дружества напускат и въпреки това стройните редици на синдиката се увеличават? Това трябва да е някакъв нов и непознат феномен в синдикализма. Някои хора не мислят като пишат...
Бай Ставри
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот малкия » 14 Мар 2010, 12:22

"Цели дружества" напускат? Би ли споменал две-три?
Синдикат

Мнениеот Бай Ставри » 14 Мар 2010, 12:31

Ами драги г-н председателю Вальо Попов, тъжната истина е такава. Ще се радвам ако заедно двамата с вашата "медийна експертка" и "офис мениджърка" с факти докажете, че това наистина е така и че няма напускащи дружества, а напротив.Само с дрънкане на общи приказки, виолетастоевски клешета и пускане димки, едва ли бихте убедили мен , но и останалите все още редови членове и симпатизанти. Съжалявам, ако изказаното мнение ви се е сторило неприятно.
Благодаря за вниманието !
Последна промяна Бай Ставри на 14 Мар 2010, 13:40, променена общо 1 път
Бай Ставри
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот малкия » 14 Мар 2010, 13:38

Никой въпрос по принцип не би трябвало да е неприятен. Определено неприятене е тонът, с който имаш навика да задаваш въпроси - но това си е мое лично мнение.
Сега да се върнем на темата. Какво става? Ти твърдиш, че "цели дружества напускат". Аз моля като пример да посочиш две-три такива. Ти искаш от мен доказателства, че няма напускащи дружества. Това ли ти е идеята за "задаване на въпроси"? И кой в случая "дрънка общи приказки" и "пуска димки"?

Е, да питам още веднъж. Би ли подкрепил твърдението си, че "тъжната истина е такава", с изброяване на две-три "цели дружества", дето били напуснали?

(А че няма да се радваш, ако докажем с факти, че не си прав, както и че няма да съжаляваш, ако въпросът звучи неприятно, всички четящи би трябвало да са убедени вече. Всъщност това е основната цел на въпросите ти - да се опитваш да създаваш неприятности. Е, не се получава... Слабичък с в тая дисциплина, макар че се стараеш. :D )

P.S. Извинявам се за офтопика...

P.P.S. Наистина имаш основание да благодариш за вниманието - то е доста повече, отколкото би трябвало. Което е поправимо разбира се - аз поне смятам да престана да ти отделям толкова.
Синдикат

Мнениеот Бай Ставри » 14 Мар 2010, 13:50

малкия написа:... Ти искаш от мен доказателства, че няма напускащи дружества. Това ли ти е идеята за "задаване на въпроси"? И кой в случая "дрънка общи приказки" и "пуска димки"?

Е, да питам още веднъж. Би ли подкрепил твърдението си, че "тъжната истина е такава", с изброяване на две-три "цели дружества", дето били напуснали?

(А че няма да се радваш, ако докажем с факти, че не си прав, както и че няма да съжаляваш, ако въпросът звучи неприятно, всички четящи би трябвало да са убедени вече. Всъщност това е основната цел на въпросите ти - да се опитваш да създаваш неприятности. Е, не се получава... Слабичък с в тая дисциплина, макар че се стараеш. :D )

P.S. Извинявам се за офтопика...

Добре, хайде опитай още веднъж да убедиш мен и всички останали с факти, а не с общи приказки. Нека аз, а и останалите да се "натъжим", ако наистина членовете на СФС от 6000 са задминали цифрата 7000. ;) Дай фактите, а не говори общи приказки...
Бай Ставри
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот малкия » 14 Мар 2010, 13:52

Да те убеждавам ли? И през ум не ми минава - виж по-горе.
И стига от мен, че оспамихме темата. Или това е идеята всъщност?
Синдикат

ПредишнаСледваща

Назад към СФСМВР