kuka5 написа:Абсолютно съм съгласен с теб Оса, но има едно голямо НО. Ако някой е сезирал СФС за такъв проблем и те като УС не са взели отношение, то тогава имаш право като изряден платец на членския си внос, можеш яростно да търсиш отговори исметка за свършено по твоя казус. Това е начина иначе всеки си хвърля разни проблеми в пространството и после "мрънка". Нещата трябва да стоят вече по друг начин, т.е да има някаква организация, а не опити за добре организиран хаос. Проблема за течността може и да е само във вашата дирекция, така че монетата винаги има две страни. В нашето дружество сме се разбрали, когато някой има някакъв проблем за поставяне - само писмено, слагаме ме рег.№ и после търсиме отговорност, а не всеки само да пита и нищо конкретно. Написвайки си сигнала служителят си носи и отговолрност за написаното. За да искаш ред от МВР и ти да си изградиш някакъв ред.
На мен тази логика обаче не ми харесва..... защото и в службата е така - който много недоволства и мърмори и иска и т.н. - нали се досещаш

.
По тази логика колко служителя са се оплакали със следният проблем - "не ми стигат парите от заплатата, моля да я увеличите..." , не за друго, ама ако няма писмен сигнал Министъра няма да ги вдигне....
А и какъв е смисълът от съществуване на СФС, при положение, че всеки сам си разписва проблема.... то си има поща за тази работа
Нали знаеш т.н. бизнесмени как се ебават с катаджията, написал им акт за без колан.... - пишат 10 жалби до всевъзможни институции и му стъжняват живота на него и на началника му от обяснения, становища и т.н. - и началника устно казва - тоя и такива като него вече няма да глобявате.... така че начина е такъв - всичките стотици неуредици в нашата система на един лист и до когото трябва.