малкия написа:Е, аз бях дотук в тази тема. Писна ми да ми отправят лични обиди и обвинения - при това без никакви аргументи.
Приятно писане на kapandura и приятно четене на останалите.
P.S. Единствено желанието да се придържам към добрия тон и уважението към по-голямата част от участниците във форума не ми позволяват да квалифицирам по подходящия начин повечето от написаното в темата.
До тук си бил в тая темя...така ли? Писнало ти да ти отправят обиди , кой те е обидил бре Вальо?. Освен капандура , че ти каза нещо директно за ВМРО. Не е проблема ВМРО , не е проблема Лъчо...на който му казах ,че ще се стигне до тук, но тогава той летеше в небесата и си мислеше ,че сам ще се справи! Сърдиш се и се правиш на ударен с права лопата...за водача и овчарина ,та аз ти говоря директно в очите без да те виждам. Такъв съм си аз ,такива са и...моите момчета , те не искат празни приказки ....искат дела и пак дела! А те ги няма!
Директно ще ти го кажа....иван Павлов ли е ,Вальо ли е , малкия ли е, Савов ли е, Савовца ли е,....момчетата искат нещо да се свърши за тях. А то има едно голямооо нищоооо до сега!
Искаш да помагаме ? Кажи с какво да помогнем ,няма проблем! Казвай!