За форумната етика! Или кой кой е?

Синдикална федерация на служителите в МВР

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: СФСМВР иска отговори !

Мнениеот osata » 30 Апр 2010, 23:07

За основателя на СФС ли говорим?? ;)
Този ли -
Изображение[/quote]

Извинявам се, че оспамвам темата, но как да пропуснем от внимание най-важният човек.... онзи точният, който обича да критикува хора на места, където някои от критикуваните нямат достъп..... Един от основателите на нещото, което сега нарича нищо - ама то от такива нищовци като него, които хем ги боли хем ги сърби нещата може да вървят на добре. Аз им викам предатели на идеята - които когато видят, че не им отърва или нямат сметка и бият шута на всичко, но не загърбват всичко в миналото, а минават от другата страна на барикадата и започват.......
Да са живи и здрави!!!
То хубаво СФС МВР иска отговори, ама и аз искам отговор - Кога Б.М от бачка ще постави линк в неговия форум към "филиала" си тук :lol: :lol:
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот SYNOPTIK » 01 Май 2010, 00:13

Оса,предател може да е Човек/"Пчела"/,който в първоначален вид,е инициатор или учредител на нещо.
Когато същият се ориентира,спрямо моментната конюнктура,то той просто е подлец !
Скрит в тайната си стаичка,цъкащ на служебният си компютър /какви ли служебни задължения има ?/във т.н. Вътрешен форум,обявявайки се за някакъв месия,и в същото време,ненавиждащ и в същото време -завиждащ/незнайно защо/,на хората от Полицейските форуми,които "разбуниха духовете"...
Злобата на такъв е ясен знак,че той се опитва да избива някакви комплекси !
От какво си се комплексирал,Емиле ?
Чудиш се,че знам името ти ли ?
Че много отдавна е знайно,кой си,къде си !
Не знам,но подозирам,че ако нещата се развиваха преди 20 години,то НИЕ,отдавна да бяхме "раз конспирирани" и предадени,като врагове на ...хайде да не нервираме Стони !
Не виждам смисъл,да се мълчи повече по този въпрос !
И поне десетте Ник-а,с които си регистриран във PoliceBG и Ba4ka ,не са останали незабелязани,най-малкото защото стилът ти е винаги един и същ !
Не би трябвало точно аз,публично да заявявам отношението си,към Потребител,регистриран във форума,но лично за мен,ти си подлец и интригант .
Винаги имай едно на ум,че си знаен за НАС,и смешен за колегите ! А те не знаят,колко Ник-а използваш,разбираш ли ?

П.П. Извинявам се за този Спам,който излиза от Темата,но наистина повече не се трае...!

За Потребителите на форума-много скоро ще публикувам Ник-овете,с които пише този Човек/"Пчела".../
Ако изобщо не се движиш, оковите почти не се усещат.
Щастието е единственото нещо, което при делене се умножава.
Аватар
SYNOPTIK
PoliceBG

Мнениеот monika » 01 Май 2010, 09:19

Евала, момчета, за "спама"! Най-после трябваше да се каже ясно как в действителност стоят нещата. От доста време не пиша във форумите (особено "вътрешния") точно поради ограничаването на свободата в тях. За кой ли път се убеждавам, че това тук е "моят" форум. Благодаря ви! :)
"Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш" - Майка Тереза
Аватар
monika
Полицай
Полицай

Мнениеот Куче » 01 Май 2010, 11:02

monika написа: За кой ли път се убеждавам, че това тук е "моят" форум. Благодаря ви! :)

А, твоя форум това е "моя" форум :lol: Това в кръга на шегата :)
Наистина последните месеци е пълна трагедията във всички форуми с изключение на policebg.free.bg
за което поздравления на хората ,които се грижат и подържат този форум. Толкова плюене и омраза между колеги до сега не съм виждал и дано да се спре един път завинаги и станем всички задружни в тия тежки времена.
Извинявам се че не е по темата. 8-)
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот osata » 01 Май 2010, 11:26

Значи аз да си кажа мнението - принципно във вътрешния форум може да се казват неща, които във външните трябва да са буквално забранени. Все пак всеки от нас има чувство за хумор, всеки има гледана точка, но трябва да се внимава за мястото, където се изказва. Все пак нека не забравяме, че сме служители в МВР и често сме в светлината на прожекторите. Тук имат достъп и външни лица - това е една от презункциите, която лично за мен е задължителна.
Синдикатите са изключително хубаво и полезно нещо, но когато работят правилно, или може би е по-точно за България - когато им позволят да работят правилно. Защото е аналогично и с МВР - можем да работим много по-добре, но някои неща пречат.
Форумът ни си свърши работата в онази далечна вече зима, изнесе тежестта и нужната информация и разпалвне на огън сред обществото, всичките ни колеги разбраха какво се случва, няколкократно виждах форума по централните телевизии, вуждах и чувах мои и ваши мнения от говорителите... Дори и внезапното спиране на форума създаде още по-голяма вълна и съмнение, че има намесени хора от ръководството и натиск.... пак казвам, този форум изнесе тежестта и си свърши работата. След това и ба4ка си свърши работата. Конкуренция тези два форума аз лично не съм видял, защото съгласете се - ние от това нищо не печелим. Аз лично го правя за каузата и в името на доброто. Това, че някои хора не го разбират и все още карат на грамофонни плочи и им зациклят игличките....
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот SFS » 01 Май 2010, 17:07

В началото всичко беше мрак, после словото роди светлина, дойдаха рояци и накацаха ламбата по решетката, която вие направихте, наместо да оставите огънчето да гори и да им пърли крилцата на скакалци.
Скаклците винаги така са постъпвали, дояждайки последното в някое поле докато го оглозгат, после се пренасят на новoто на което някой е сял и отглеждал с любов. Вината не е на скаклците приятели, те са си многобройни и еднакво винаги хищни, защото някой не-умее да си опазва реколтата.
Казвах ви, умолявах ви, молих ви, псувах ви да ме закачите като плaшило в нивата за да не посмеят да я наяхат. Само, че милиционесртвото победи над човешкото във вас. Сега франкенщайна е налице.
Не би трябвало да съм сърдит, защото неверието в мен беше силно и може би то е първо-причината в крайна сметка. Винаги съм правил всичко с предубеждение, че сте неспособни да се отървете, дори, че не го желаете, защото съм ви смятал за ниши духом пред тираните си, външните и вътрешните си наследени.
Опреквам себе си, боли ме, защото си мисля, че може да не съм преценил достатъчно вярно и с неверието си да съм станал причина за ностоящото.
Може би ще се сбъдне в пълна степен онова от което се най много опасявах и роденото с любов но в неверие да израсте и даде още по голями поразии, прилични на едно чудовище...
Късно ли е да направим каквото и а е?
Имаме ли сили, имаме ли вяра в нас и нашите способности?
Това е отговора на бъдещето.
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

Мнениеот Raptor » 01 Май 2010, 22:28

SYNOPTIK написа:П.П. Извинявам се за този Спам,който излиза от Темата,но наистина повече не се трае...!

За Потребителите на форума-много скоро ще публикувам Ник-овете,с които пише този Човек/"Пчела".../

Лично аз не се наемам с такова непосилно изброяване на никове - най кратко е, да се каже - много са!
Но за първото съм съгласен - присъединявам се към извиненията на колегите за спама и офтопика, но наистина повече не се трае...!
http://www.xnetbg.com/

"E pluribus, unum!"
От многото, едно цяло!(лат.)
Аватар
Raptor
КОМИСАР

Мнениеот Лъчезар Серафимов » 01 Май 2010, 23:11

Синоптик е прав.
Редно е нещата , да си дойдат на мястото.
Аватар
Лъчезар Серафимов
MASTER

Мнениеот Валентина » 02 Май 2010, 02:08

SYNOPTIK написа:... наистина повече не се трае...! За Потребителите на форума-много скоро ще публикувам Ник-овете,с които пише този Човек/"Пчела"...

Може би за някои ще бъде интересно, но... едва ли има някой, който да не ги знае... След като и аз - външният човек - мога да изброя поне три-четири...
А колкото до синдикалната дейност - иска ми се да припомня една стара поговорка "Лозето не ще молитва, а мотика". И на никого не е нужна злоба, ненавист и конфронтация.
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Бай Ставри » 02 Май 2010, 08:32

Изображение Не предполагах, че никът под който съм се регистрирал във форума може се окаже един от основните проблеми които стоят за решаване пред СФС и ще стане повод за «всенародно обсъждане», а СФС ще стигне дотам да иска отговори за това. :D Това за сетен път показва и доказва, че СФС не може и няма сили, потенциал и желание да реши проблемите които стоят пред него и и пред неговите членове.
Точно поради тази причина, чрез услужливите модератори и админи на този форум, който се явява филиал на другия форум police.ba4ka.com, решиха, че обсъжданато на това под какъв никнейм съм се регистрирал е най-подходащия начин, да се отклони вниманието от дискусията за обсъждането на проблемите които има в СФС. Мисля, че проблемите които стоят за обсъждане пред СФС са много и съвсем други.
:D Ще улесня задачата на SYNOPTIK.
Тук в този форум пиша под никнейм Бай Ставри. Във форумът майка на този форум police.ba4ka.com пишех под ник нейм Човек. Във вътрешният форум пиша под никнейм пчела-вълк. ;) Аз специално не виждам къде и какъв е проблема, че някой пише под различни никнеймове в различни форуми. Ако проблемът е в това, че съм решил да пиша и изказвам мнения в различните форуми с различен некнейм, то нека тогава SYNOPTIK да бъде така добър да коментира самият той под какви никнеймове пише в другите форуми. Междудругото и модераторите от екипа на този форум пишат и са писали в другите форуми с различни от тук никнеймове, но не мисля че това е било някакъв проблем.
Ще дам пример с ....................... Тук в този форум той пише с никнейм Lord, във вътрешния форум пише под никнейм Boris. Лично аз не виждам нищо лошо в това. Raptor, тук е Raptor а във вътрешния форум е Mac Taylor. Не виждам нищо лошо в това, че в този форум изказва мнения с един никнейм, а в друг форум с друг ник нейм. Заглавието на темата е СФСМВР иска отговори ! в раздела СФСМВР .

Изображение Ако СФСМВР смята, че този въпрос е основен препъникамък, а неговите членове дължат отговор кой с какъв ник нейм пише в различните форуми, то нека да си свика съвещание на УС и да излезне със специално решение или становище по този повод и да оповести това публично. Изображение

:mrgreen: Ако СФСМВР смята, че този въпрос е основен препъникамък, а неговите членове дължат отговор кой с какъв ник нейм пише в различните форуми, то нека да си свика съвещание на УС и да излезне със специално решение по този повод и да оповести това публично.

:mrgreen: Ако изказаното мое лично мнение отново не се харесва на някой от модераторите или админа на форума, могат да ми наложат поредния БАН за това, че съм дръзнал да го изкажа. ;) Изображение

ПП.
Съгласен съм с това което написа:
Лъчезар Серафимов » 30 Апр 2010, 23:29
От декември 2009г. СФСМВР е различна от първоначално замислената организация.
Няма да се повтарям, мнението ми за това знаете.
Относно този вид писма мога да напиша само, че от доста време задаваме, съвсем открито, въпроси на които не получаваме отговори.
Мненията във форума са ОТВОРЕНО ПИСМО, а не измислиците на шепа хора.

Публикуване на лични данни е нарушение на правилата на форума, да не говорим, че в

Р България действа ЗЗЛД! Екип PoliceBG
Бай Ставри
младши Полицай
младши Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към СФСМВР