Не предполагах, че никът под който съм се регистрирал във форума може се окаже един от основните проблеми които стоят за решаване пред СФС и ще стане повод за «всенародно обсъждане», а СФС ще стигне дотам да иска отговори за това.

Това за сетен път показва и доказва, че СФС не може и няма сили, потенциал и желание да реши проблемите които стоят пред него и и пред неговите членове.
Точно поради тази причина, чрез услужливите модератори и админи на този форум, който се явява филиал на другия форум
police.ba4ka.com, решиха, че обсъжданато на това под какъв никнейм съм се регистрирал е най-подходащия начин, да се отклони вниманието от дискусията за обсъждането на проблемите които има в СФС. Мисля, че проблемите които стоят за обсъждане пред СФС са много и съвсем други.

Ще улесня задачата на
SYNOPTIK.
Тук в този форум пиша под никнейм
Бай Ставри. Във форумът майка на този форум
police.ba4ka.com пишех под ник нейм
Човек. Във вътрешният форум пиша под никнейм
пчела-вълк.

Аз специално не виждам къде и какъв е проблема, че някой пише под различни никнеймове в различни форуми. Ако проблемът е в това, че съм решил да пиша и изказвам мнения в различните форуми с различен некнейм, то нека тогава
SYNOPTIK да бъде така добър да коментира самият той под какви никнеймове пише в другите форуми. Междудругото и модераторите от екипа на този форум пишат и са писали в другите форуми с различни от тук никнеймове, но не мисля че това е било някакъв проблем.
Ще дам пример с ....................... Тук в този форум той пише с никнейм
Lord, във вътрешния форум пише под никнейм
Boris. Лично аз не виждам нищо лошо в това.
Raptor, тук е
Raptor а във вътрешния форум е
Mac Taylor. Не виждам нищо лошо в това, че в този форум изказва мнения с един никнейм, а в друг форум с друг ник нейм. Заглавието на темата е
СФСМВР иска отговори ! в раздела
СФСМВР .

Ако СФСМВР смята, че този въпрос е основен препъникамък, а неговите членове дължат отговор кой с какъв ник нейм пише в различните форуми, то нека да си свика съвещание на УС и да излезне със специално решение или становище по този повод и да оповести това публично.

Ако СФСМВР смята, че този въпрос е основен препъникамък, а неговите членове дължат отговор кой с какъв ник нейм пише в различните форуми, то нека да си свика съвещание на УС и да излезне със специално решение по този повод и да оповести това публично.

Ако изказаното мое лично мнение отново не се харесва на някой от модераторите или админа на форума, могат да ми наложат поредния БАН за това, че съм дръзнал да го изкажа.

ПП.
Съгласен съм с това което написа:
Лъчезар Серафимов » 30 Апр 2010, 23:29
От декември 2009г. СФСМВР е различна от първоначално замислената организация.
Няма да се повтарям, мнението ми за това знаете.
Относно този вид писма мога да напиша само, че от доста време задаваме, съвсем открито, въпроси на които не получаваме отговори.
Мненията във форума са ОТВОРЕНО ПИСМО, а не измислиците на шепа хора.
Публикуване на лични данни е нарушение на правилата на форума, да не говорим, че в
Р България действа ЗЗЛД! Екип PoliceBG