Водолеи написа:Може да се познаваме, може и да не се познаваме, но ще ти кажа от близкото минало, че длъжността Н-к на РУ в Русе стана административна при Кольо Денев, не знам дали познаваш този администратор. Обличаше спортните дрехи и отиваше да чука тенис на корт през работно време. Това е администратор за мен и все повече стават администраторите на такива длъжности. Познаваш ли Вальо Колев, да се чуди човек откъде полицай може да има над 60к лв. в КТБ? Ако не знаеш беше зам. директор в Русе, по твои думи това са административни длъжности, но излизат с много пари от такива длъжности администраторите.
Не искам да те засягам лично, нито искам да обиждам колеги, но за цялата си служба, която не е малко, не успявам още да погася заемите си.
Ти явно имаш лична омраза и обтегнати лични взаимоотношения с изброените колеги.
Първо, н-ка на РУ няма работно време, тия лафове излязъл през работно време на тенис на корт са ала-бала. Аз също обличам спортен екип и ходя да играя волейбол с колеги от пожарната. Ходя и в една спортна зала да се боксирам с колега от управлението...може да ме видиш във фитнеса... Не си гледам часовника към колко часа ходя да спортувам, но аз по принцип не си гледам часовника, когато става дума за работа. Мога да стана нощем и да изляза, че се налага, мога да се прибера чак на другият ден от работа... аз може да съм административен ръководител, но никъде не съм казал, че не съм и оперативен ръководител и не участвам във всичко, което се случва на територията на управлението.
Само да те светна, че докато Денев беше н-к на РУ в управлението имаха респект от него и го уважаваха. като го срещнеха полицаи на улицата бързаха да си оправят униформите и да приветстват началника си. Не по задължение, а от уважение. не съм чул да е забогатял като адвокат, но ще се радвам, ако е заможен и търсен адвокат.
Не знам как си разбрал какви пари има Вальо Колев в КТБ, но виж да разбереш откога ги има и дали не е случайно след пенсионирането си от МВР

Чувал ли си за едно обезщетения при пенсиониране, които се получават... Виж на колко години е Вальо Колев и прецени добре пълноценен човек на добра заплата не може ли на тези години да има примерно 20-30 000 лв. спестени пари.
Знаеш ли, като се заговорихме за милиционерски години, на мен от милиционер ми върви един работнически влог, така му казваха по милиционерско време. Счетоводителят без да ме пита ми го беше открил и внесъл по него 50 лв... Каза ми, не бързай да ги теглиш, остави ги и нека всеки месец влизат тия пари по влога те са си твои... Оставих ги, после видях, че дори може да ги увелича и го направих...
Няма да ти разказвам подробности но за над 30 години само постъпват пари в този влог. само по времето на Виденов си позволих да послушам една веща жена и ги обърнах в долари на около 1200 лв. за долар и я поослушах да ги продам на около 3000 лв.
Сигурно ще ме упрекнеш, че съм сметкаджия, но си удвоих парите по влога...
Нямам стотинка необложен с данък доход, всичко ми е на показ, не дължа нищо на никой и не мога да се оплача от начина си на живот нито като милиционер, нито като полицай. Просто е важно отношението на човек към парите.
Много се отклонихме от темата, извинявам се на колегите админи за търпението, а на теб ти желая здраве и сполука!