Това не е работа за всеки и човек преди да се цени трябва добре да помисли. В противен случай като му ритнат стола може да се озове на другият край на България, на най-ниска офицерска длъжност като районен инспектор

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
valio12 написа:Изгониха комисар Катинов от Директор, сега се чудят кой да сложат, че да слушка и изпълнява на тази длъжност. Най-свестният Директор до момента ще остане комисар Катинов.
dakota_ написа:Зависи от кой момент броиш, защото аз познавам и сме приятели с Вячеслав Димитров бивш директор, който си разбираше от работата и беше командирован да поеме и свърши това, което други не можеха да свършат.
Lord написа:valio12 написа:Изгониха комисар Катинов от Директор, сега се чудят кой да сложат, че да слушка и изпълнява на тази длъжност. Най-свестният Директор до момента ще остане комисар Катинов.
Над-10 години се знаем с Венци Катинов, това е полицай, до мозъка на костите, т.е. не беше за директор, а за н-к ОКП, да е жив и здрав!
Този, новият не съм го и чувал, а граничим... Както и да е, дано е полицай, а не поредния администратор, дано ходи на всяко тежко престъпление и допринася за разкриването му с позициите си, както беше с Катинов...
dakota_ написа:Lord написа:valio12 написа:Изгониха комисар Катинов от Директор, сега се чудят кой да сложат, че да слушка и изпълнява на тази длъжност. Най-свестният Директор до момента ще остане комисар Катинов.
Над-10 години се знаем с Венци Катинов, това е полицай, до мозъка на костите, т.е. не беше за директор, а за н-к ОКП, да е жив и здрав!
Този, новият не съм го и чувал, а граничим... Както и да е, дано е полицай, а не поредния администратор, дано ходи на всяко тежко престъпление и допринася за разкриването му с позициите си, както беше с Катинов...
Полицаи като Венци останаха да се броят на пръсти. Поне си върна на един негодник за тъпкането, което го е тъпкал... От директор се озова да опъва каиша в Кърджалийско като районен инспектор
dakota_ написа:Сега опъва пенсионерски каиш. На негово място не мога да бъда, аз знам, че човек като се качва нагоре по стълбата трябва да поздравява тези, които среща по пътя сиТози нов директор се оказва, че е син на бивш колега. Баща му др. Начев го познавам от н-к на КАТ, но след това се поболя, пенсионира и рядко се чувахме. "Бордера" също може да познава др. Венци Начев, започнал е службата си като граничен офицер
![]()
Не ми се иска да съм лош пророк, но дано момчето му изкара повече от две години на тази длъжност
Border_Officer написа:dakota_ написа:Зависи от кой момент броиш, защото аз познавам и сме приятели с Вячеслав Димитров бивш директор, който си разбираше от работата и беше командирован да поеме и свърши това, което други не можеха да свършат.
Убеждавам се, че не си подбираш приятелите. За Вячеслав Димитров може да се каже, че е един от разсипниците на гранична полиция. Не е единствен, но се окачих за него, понеже го споменаваш. Мога и други имена да спомена като него, но няма да е коректно. Не го приемай лично, просто повечето ти приятели са ВКР-та и ЗКПЧ-та. Да са живи и здрави, каквото разрушиха поне го разрушиха до основи.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта