от vladimirov17 » 08 Апр 2016, 21:37
Жалко и грозно е това,което се видя в клипа публикувано от "колегата" Кермит и аз,като служител на "Пътна Полиция" ми се иска да не е вярно!И преди да е излязъл клип с разследващи полицаи искам да споделя мнението ми за тях,което не обобщава всички служители,както е заключил Кермит за всички служители от "Пътна"...хора без собствено мнение,машинописки безропотно слугуващи на прокуратурата без собствено мнение,вечно мрънкащи за това,че посещават местопроизшествия и от метерологичните условия,хора пишещи огледните си протоколи с цифрички и думи, без дори да поглеждат план-схемата на птп,хора не познаващи терминологията касаеща елементете на пътя и неговия обхват,хора,които повдигат обвинения при липса на свидетелски показания на авто-техническа експертиза от която не разбират нищо,хора,които не знаят,как се съхраняват веществените им доказателства и често им изчезват,хора,които контактуват с асоциации на пострадали от ПТП/абсолютно недопустимо/,хора следващи единствено указанията на прокуратурата и мн.други!Нека видим и какви мерки се вземат при ПТП с телесна повреда над лека и значителни материални щети/имуществени вреди/ причинени от чужденци,особено,ако са от държави членки извън Евросъюза...Така,че 200 лв.на тези показаните в клипа,бледнеят,пред бездушието на РП и нежеланието им за работа!Извинявам се на колегата Лорд и на РП,които уважавам и ако постът противоречи на правилата,нека бъдие изтрит!Пропуснах да добавя термина използван от РП и Прокуратура"вредни последици"...къде са повече вредните последици от доказан 200лв.подкуп в случая или от ненаказано бездушие по време на служба!