Border_Officer написа:При нас имаше един лаф, ако не вярваш на Щерев, питай Щернийски
За Петко Щернийски ли става въпрос?
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
Border_Officer написа:При нас имаше един лаф, ако не вярваш на Щерев, питай Щернийски
dsuzunov написа:Border_Officer написа:При нас имаше един лаф, ако не вярваш на Щерев, питай Щернийски
За Петко Щернийски ли става въпрос?
Border_Officer написа:Точно за Петко Щернийски става думабеше в гранична, после в "Тил"- а на дирекцията в Пловдив. Двамата с Щерев са съвипускници. Големи майтапчии, техните истории като ги разказваха, единият лъже, другият след него замазва лъжите
dsuzunov написа:Познавам го от времето, когато беше Н-к на Тила в Пловдив. Тогава имаше проблем с недостига на горива и по два пъти седмично съм носил рапорти при него. Постоянно ми разправяше, че ние сме най-големите консуматори в Дирекцията. Укротявах го, като се заглеждах в един макет на БТР 60ПБ, който беше на бюрото му и направо му казвах, че ще го крадна някой ден. Подари ми го. Последно знам, че беше в РУ Карлово и след това го пенсионираха, но нямам спомен кога стана това и при кой Директор.
Когато го направиха Н-к на МТСО, докара един лейтенант от Асеновград - Деян Узунов и го направи Н-к на Автотранспорта. Говореха, че с баща му заедно са служили на границата.
Петко Щернииски съм го срещал на лов по пътя за Скобелево, до бившия резерват за норки, над Перущица, който сега бил някаква база за обучение на ловни кучета. Беше вече пенсиониран.
Border_Officer написа:очно за Петко Щернийски става думабеше в гранична, после в "Тил"- а на дирекцията в Пловдив.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта