Искам да започна работа в полицията

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Искам да започна работа в полицията

Мнениеот Sir Humphrey » 04 Дек 2009, 23:57

petinka написа:Ще кажа,че се е загубило по служебен път хах

Stupiiiid! http://sirhumphrey.my.contact.bg/stupid.wav http://sirhumphrey.my.contact.bg/stupid_en.wav
Те пък как ще ти повярват.... Мале, мале!
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 05 Дек 2009, 00:48

petinka написа:Няма пък да ходя в МВР-болница!!!!!!!!!!!!!!

Ами никой не те е и канил, ти се натискаш! Това е реда, свиквай на дисциплина! :evil:

П. П. Малееей, вземи да пораснеш първо, а?! Това "Няма пък..." го остави в къщи, за пред мама... :lol: :lol: :lol:
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот фиеста » 05 Дек 2009, 17:45

Ами то.... между искам и мога май има съществена разлика.... :mrgreen:
фиеста
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот doznatel1 » 07 Дек 2009, 12:36

petinka написа:Няма пък да ходя в МВР-болница!!!!!!!!!!!!!!

Тогава по добре се откажи от МВР!!!!!
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Един завършен идеалист иска да влезне в системата

Мнениеот Deacon Frost » 19 Дек 2009, 23:34

Първо здравейте на всички тук и специално на всички полицаи... личните ми адмирации.
Прескачам фазата че от малък ми е мерак и тръпка да бъда униформен полицаи, тези вълни периодично са ме обливали и досега, винаги докато съм имал кофти моменти на работното ми място от което нямам голямо удовлетворени. В момента съм безработен технически ръководител с образование,кетапи,опит и т.н. и т.н., та предвид неволята ми вледствие на "кризата" мисля да се възползвам най-накрая от това че не съм ангажирам към някое капиталисическо частно копеленце което да му върша работата на фирмата. Който реши може да пита каква ми е професията, не смятам за необходимо.
На 16-ти този месец са обявени 15 места за полицаи за Варна и възнамерям да кандидатствам за работа. В заповедта се казва че имам 30 дена за приготвяне на документи, мед.тест и т.н., всичко необходино преди изпитите. На 21-ви (понеделник) смятам да отида до МВР - Варна, сградата на 3-то РПУ и да говоря с някой от чевешки ресурси как точно стоят нещата, подробностите около документи, кое, къде, колко и т.н.
Искам тук да помоля за съвет, препоръка или изобщо някаква информация относно въпросното ми бъдещо начинание относно кандидатстването, предлагам да си спестим моментите в което се говори че е мн. сложно, трудно, безсмислено и т.н. Говорете реално и обективно, свикнал съм на всякакви лайна, простотии, неразбории и абсурди в тази държава и смея да твърдя че не се отказвам лесно, а това е нещо което... наистина усещам че искам да правя и най-вече... да бъда. Знам че повечето от вас не ходят на работа за парите, за осигуровките или пък за оценка на труда йм. Познавам много стойностни ченгета, и като казвам ченгета имам предвид в най-положителния смисъл. Има ли някакви уловки и тънки моменти относно кандидатстването, някой има ли идея или информация са конкретния прием, дали има много кандидати, дали има някакви основни моменти към изисквания които може да съм недогледал. Някъде бях прочел за задължителен минимален успех от дипломата за средно образование, това вярно ли ?
Благодаря предварително за отговорите и се надявам да бъдем колеги един ден.
Turbos make torque, torque makes fun.
Deacon Frost
младши Полицай
младши Полицай

Re: Един завършен идеалист иска да влезне в системата

Мнениеот Deacon Frost » 20 Дек 2009, 00:00

Това което казваш Оса, звучи добре, предвид че ще е направено удобно за желаещи като мен. Само като вметка искам да добавя, бях преди няколко дена във военно окръжие и разговора ми с дежурния беше, учудващо за мен, доста продължителен,културен и подробен, говорихме си като хора, абе готин човек, разбирахме се с две думи. Дано ми е тръгнало на такава вълна :)

Някой има ли наблюдения дали последно време има голям или малък наплив на кандидати ? Знам че са 33 местата, но имам предвид 15 понеже по т.1 15 места са за хора с "С" категория, засега нямам, а другите 3 май не бяха за категория Е полицаи. Искам да знам дали ще се боря със 100 човека за едно място или с 2-ма примерно. Главно ме притеснявам физическия изпит, за другите си имам самочувствието, на физическия винаги може да излезе някой който е по-добре подготвен, пък и донякъде си е ген все пак :D
Deacon Frost
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Deacon Frost » 20 Дек 2009, 00:24

Е.. 200, двеста, какво да се прави, гледам да извлизам положителното от всичко, поне ако ме приемат удовлетворението че съм бил по-добър от останалите ще е голямо :), пък и... това е нещото което ме тласка, удовлетворението от свършената работа, от себе си. Заплатата на стажант, бе и 100лв да е, кой ти ги дава :lol: :lol: :lol: както се казва, номера да изкарам бременноста (9 месеца) успешно жив и здрав. Мога да вметна че съм израстнал в едно от най-днусните местенца във Вн, кв. Възраждане и съм видял отрепките и мизерията на улицата в същината си. От продаването на оръжия, наркотици, треви и т.н., до сводничество и износ на хора и проституция. Все неща които още повече ме нахъсват да бъда част от другия лагер :) "Идеали"... хубаво го каза.
Ще споделя понеделник-вторник като имам резултат от срещата с кадровиците, а дотогава не е нужно да спираме темата :), всякакво инфо би ми било полезно.
Deacon Frost
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Deacon Frost » 20 Дек 2009, 00:43

Хехе стига де, чак пък доста хубав. Ходил съм в доста от местните "квартири" и познавам повечето отрепки лично, доста бой съм ял и раздал с въпросните,та съм си спечелил мястото и не ме закачат. Всичките дребни,наркоманчета, дилърчета на трева, сутеньори и обирджии ги познавам лично :D , може от там да съм си изкривил мнението за квартала, но както и да е. Живея/вях в 19-ти блок, сигурно знаеш че това е на 10мин пеша от 3-то РПУ, просто факт, но винаги съм чувствал някаква сигурност че наблизо има концентрация на полицията и ми е било комфортно. Все съм вярвал в правдата и закона и съм се стремял, макар само с личната си борба да променя нещо, в краен случай само си спечелих титлата на черната овца както се казва, много се надявам да бъда одобрен и вече да имам закона на страната си (тука знам какви теми могат да се отприщят,споко) и да помагам на хората, понеже има и такива които имат нужда от закрила и помощ.
Deacon Frost
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Deacon Frost » 20 Дек 2009, 00:54

:lol: Е това последно ме изкефи, виж... не се бях замислял. Помня че имаше един период дето бяха "плъзнали" много под прикритие или както йм казваха, цивилки, и се измислиха всякакви закодирани думи, знаци, правиха се списъци с потенциалните полицаи и т.н. Абе... незнам дали говорим за същите наща, ама да се спра че ще оспамим темата :lol:
Deacon Frost
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Deacon Frost » 22 Дек 2009, 16:17

Привет отново. Както казах ще пиша като имам повече яснота по темата. Днес беше първия ден в който отвориха бюро Човешки ресурси в дирекцията във Варна. Раб.време от 10:00 - 12:00. Аз успях да влезна към 11:20, дотогава бяха минали към 50 човека и още 10-тина имаше чакащи, явно наплива ще е голям, но... как да кажа... конкуренцията не изглеждаше много обещаваща, мислех че ще ми се налага да се озоря доста :lol: . Малко нескромно от моя страна но, за 33места от които само 15 ме устройват и много кандидати за тях, най-малкото виждам или ще виждам всеки като пречка, е... освен другите 14 с които може да сме колеги един ден, живот и здраве, но... няма как да знам кои ще са :lol: . Те така, двамата човека които представляваха отдела бяха отзивчиви на въпроси и изчерпателни като информация относно документите и тяхното приготвяне. Както се разбра това е само 1-ви етап от кандидатсването, срок-а е до 22-ри Януари.

П.П. Стискайте палци хора, наистина желая да бъда полицай с цялото си същество.
Deacon Frost
младши Полицай
младши Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към Въпроси от граждани, съвети от служители