Искам да започна работа в полицията

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Искам да започна работа в полицията

Мнениеот petinka » 04 Дек 2009, 22:36

ужассссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссс
Аз БЕЗУСЛОВНО вярвам в институцията МВР !!
petinka
Полицай
Полицай

Мнениеот BARETATA » 04 Дек 2009, 22:46

Raptor написа:
petinka написа:Няма пък да ходя в МВР-болница!!!!!!!!!!!!!!

Аз тъкмо нислех да те препоръчам на един познат в армията, пък ти зве че се изплаши от една МВР-болница?
Ако знаиш какъв шанс изпусна! Човекът е шеф на ССП и тъкмо се се навили за жени-командоси. Ама за командос трябва да минеш авиолекарска комисия във Военна болница - 5 дни изследвания и тестове! Само последния - барокамерата е цял ден подготовка и изследване!

Този изпит съм го изкарвал лично !!!!Но не съм служил в ССО-то - Пловдив.
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Raptor » 04 Дек 2009, 23:06

BARETATA написа:...

Този изпит съм го изкарвал лично !!!!Но не съм служил в ССО-то - Пловдив.

Мен ме скъсаха на два пъти/на втория не минах барокамерата/ и на третата година се отказах!
http://www.xnetbg.com/

"E pluribus, unum!"
От многото, едно цяло!(лат.)
Аватар
Raptor
КОМИСАР

Мнениеот BARETATA » 04 Дек 2009, 23:08

Не си загубил,просто го остави като спомен ;)
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Sir Humphrey » 04 Дек 2009, 23:57

petinka написа:Ще кажа,че се е загубило по служебен път хах

Stupiiiid! http://sirhumphrey.my.contact.bg/stupid.wav http://sirhumphrey.my.contact.bg/stupid_en.wav
Те пък как ще ти повярват.... Мале, мале!
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 05 Дек 2009, 00:48

Ами никой не те е и канил, ти се натискаш! Това е реда, свиквай на дисциплина! :evil:

П. П. Малееей, вземи да пораснеш първо, а?! Това "Няма пък..." го остави в къщи, за пред мама... :lol: :lol: :lol:
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот фиеста » 05 Дек 2009, 17:45

Ами то.... между искам и мога май има съществена разлика.... :mrgreen:
фиеста
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот doznatel1 » 07 Дек 2009, 12:36

Тогава по добре се откажи от МВР!!!!!
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Един завършен идеалист иска да влезне в системата

Мнениеот Deacon Frost » 19 Дек 2009, 23:34

Първо здравейте на всички тук и специално на всички полицаи... личните ми адмирации.
Прескачам фазата че от малък ми е мерак и тръпка да бъда униформен полицаи, тези вълни периодично са ме обливали и досега, винаги докато съм имал кофти моменти на работното ми място от което нямам голямо удовлетворени. В момента съм безработен технически ръководител с образование,кетапи,опит и т.н. и т.н., та предвид неволята ми вледствие на "кризата" мисля да се възползвам най-накрая от това че не съм ангажирам към някое капиталисическо частно копеленце което да му върша работата на фирмата. Който реши може да пита каква ми е професията, не смятам за необходимо.
На 16-ти този месец са обявени 15 места за полицаи за Варна и възнамерям да кандидатствам за работа. В заповедта се казва че имам 30 дена за приготвяне на документи, мед.тест и т.н., всичко необходино преди изпитите. На 21-ви (понеделник) смятам да отида до МВР - Варна, сградата на 3-то РПУ и да говоря с някой от чевешки ресурси как точно стоят нещата, подробностите около документи, кое, къде, колко и т.н.
Искам тук да помоля за съвет, препоръка или изобщо някаква информация относно въпросното ми бъдещо начинание относно кандидатстването, предлагам да си спестим моментите в което се говори че е мн. сложно, трудно, безсмислено и т.н. Говорете реално и обективно, свикнал съм на всякакви лайна, простотии, неразбории и абсурди в тази държава и смея да твърдя че не се отказвам лесно, а това е нещо което... наистина усещам че искам да правя и най-вече... да бъда. Знам че повечето от вас не ходят на работа за парите, за осигуровките или пък за оценка на труда йм. Познавам много стойностни ченгета, и като казвам ченгета имам предвид в най-положителния смисъл. Има ли някакви уловки и тънки моменти относно кандидатстването, някой има ли идея или информация са конкретния прием, дали има много кандидати, дали има някакви основни моменти към изисквания които може да съм недогледал. Някъде бях прочел за задължителен минимален успех от дипломата за средно образование, това вярно ли ?
Благодаря предварително за отговорите и се надявам да бъдем колеги един ден.
Turbos make torque, torque makes fun.
Deacon Frost
младши Полицай
младши Полицай

Re: Един завършен идеалист иска да влезне в системата

Мнениеот osata » 19 Дек 2009, 23:54

Местата за Варна са 33. Във вторник доколкото разбрах ще ги обявят отпред на таблото. За повече инфо наистина е добре лично от ЧР. Дочух че кадровиците ще бъдат в стаята за информация на входа на дирекцията, така че всеки ще има достъп до тях за въпроси и подаване на документи.
Но говорим за сградата на ул. Сан Стефано 1 и по-точно входа на ул. Калоян 2.

Иначе когато има повече бройки е лесно влизането, иначе всички знаем, какво да си кривим душите.
Има няколко изпита, медицинска комисия и това е. Най-важен е последният психо изпит, провеждащ се в сградата на пожарната. Колкото и смешно да звучи, дори и на елементарните изпити има много скъсани. Като например този за интелигентност, където примерно думата "прокурор" я има в четири варианта като един е верен а три грешни - напр. прокурор, прокорор, прукорор, прукурор. Кога се използва пълен член и т.н.
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

ПредишнаСледваща

Назад към Въпроси от граждани, съвети от служители