от Deacon Frost » 19 Дек 2009, 23:34
Първо здравейте на всички тук и специално на всички полицаи... личните ми адмирации.
Прескачам фазата че от малък ми е мерак и тръпка да бъда униформен полицаи, тези вълни периодично са ме обливали и досега, винаги докато съм имал кофти моменти на работното ми място от което нямам голямо удовлетворени. В момента съм безработен технически ръководител с образование,кетапи,опит и т.н. и т.н., та предвид неволята ми вледствие на "кризата" мисля да се възползвам най-накрая от това че не съм ангажирам към някое капиталисическо частно копеленце което да му върша работата на фирмата. Който реши може да пита каква ми е професията, не смятам за необходимо.
На 16-ти този месец са обявени 15 места за полицаи за Варна и възнамерям да кандидатствам за работа. В заповедта се казва че имам 30 дена за приготвяне на документи, мед.тест и т.н., всичко необходино преди изпитите. На 21-ви (понеделник) смятам да отида до МВР - Варна, сградата на 3-то РПУ и да говоря с някой от чевешки ресурси как точно стоят нещата, подробностите около документи, кое, къде, колко и т.н.
Искам тук да помоля за съвет, препоръка или изобщо някаква информация относно въпросното ми бъдещо начинание относно кандидатстването, предлагам да си спестим моментите в което се говори че е мн. сложно, трудно, безсмислено и т.н. Говорете реално и обективно, свикнал съм на всякакви лайна, простотии, неразбории и абсурди в тази държава и смея да твърдя че не се отказвам лесно, а това е нещо което... наистина усещам че искам да правя и най-вече... да бъда. Знам че повечето от вас не ходят на работа за парите, за осигуровките или пък за оценка на труда йм. Познавам много стойностни ченгета, и като казвам ченгета имам предвид в най-положителния смисъл. Има ли някакви уловки и тънки моменти относно кандидатстването, някой има ли идея или информация са конкретния прием, дали има много кандидати, дали има някакви основни моменти към изисквания които може да съм недогледал. Някъде бях прочел за задължителен минимален успех от дипломата за средно образование, това вярно ли ?
Благодаря предварително за отговорите и се надявам да бъдем колеги един ден.
Turbos make torque, torque makes fun.