В пресата за МВР...

Преса и коментари

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: В пресата за МВР...

Мнениеот Елена » 17 Сеп 2015, 19:48

Не ги съдя, каквото им е подсказвала съвестта това са вършели. Прокуратурата ги обвинява, но аз съм оптимистка, че българският съд няма да ги осъди, ще проявят разбиране към себеподобните си :mrgreen: :lol:
Поне ще имат възможност да научат коя стока колко струва в магазина и каква е цената на горивата на колонките в бензиностанциите :lol:
Елена
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот dakota_ » 17 Сеп 2015, 22:07

Елена написа:Не ги съдя, каквото им е подсказвала съвестта това са вършели. Прокуратурата ги обвинява, но аз съм оптимистка, че българският съд няма да ги осъди, ще проявят разбиране към себеподобните си :mrgreen: :lol:
Поне ще имат възможност да научат коя стока колко струва в магазина и каква е цената на горивата на колонките в бензиностанциите :lol:

Един колега ОР беше казал на една дознателка - Просто е да си проста...
Човек трябва да е много прост, че да се върже на това как почти цялото управление ходело да зарежда на вересия и яло и пило без пари по заведенията.
Ето ти една друга гледна точка по въпроса с Н-ка на РУ в Асеновград Димчо Темелков http://novini.cc/kriminalno/96070-basht ... u-temelkov
Ти обсъждаш хора, които не познаваш, за които си чула по телевизията и си прочела нещо в интернет.
Аз познавам този човек и вътре в себе си съм сигурен, че този човек е натопен и това ще се докаже в съда.
Преди няколко месеца по същият начин беше подложен на омерзение русенският съдия и преподавател по право Николай Стефанов. Задържаха го за подкуп, без никакъв подкуп и с някакъв неясен запис на телефонен разговор с един пропаднал бивш прокурор изявяващ се като адвокат.
Знаеш ли, шефнаставника ми преди много години ми беше казал така - Никога не се присмивай на изпаднал в беда и на болен човек, присмивай се на стари и заможни хора, че да може да доживееш до техните години и да си имотен като тях...
Няма да го разбереш, защото си млада и проста, но може да дойдеш на мяра и да хванеш вяра!
dakota_
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот spoon » 24 Сеп 2015, 17:08

Показният арест на шефа на полицията в Асеновград бил заради 2 чувала орехи

Показният арест на началника на РУП-Асеновград Димчо Темелков от 16 септември бил заради 2 чувала с орехи, събрани от петима роми от дърво общинска собственост. Това стана ясно в четвъртък на пресконференция с участието на адвокат Зоя Тошкова, защитник на полицейския шеф, който е с повдигнато обвинение от Окръжна прокуратура-Пловдив за укриване на 5 лица и бе пуснат от следствения арест срещу парична гаранция от 2000 лв.

Бруленето на общинския орех пък станало със знанието и разрешението на зам.-кмета на Асеновград Мюмюн Алиджик. Белезници на Димчо Темелков пък сложил полицай, който преди години бил кандидат за поста началник на РУП-Асеновград, твърди защитата му.
"За обществото Димчо Темелков вече е престъпник", коментира адвокат Зоя Тошкова. Според нея и двете обвинения срещу клиента й са смехотворни - за лично укривателство и за търговия с влияние, и вижда преднамереност в тях.
"Акцията срещу Димчо Темелков е парадоксална, тъй като през юли 2015 г. той е награден за висок професионализъм от МВР, а по същото време вътрешният министър Румяна Бъчварова вероятно е подписала разрешение за използването на СРС-та при разработката на случая", коментира бившият началник на полицията в Асеновград Илко Трайков, оглавявал участъка от 2002 до 2010 г. Според него тогава Димчо Темелков бил най-добрият криминален работник в Асеновград.
"За каква корумпираност може да се говори? Та той живее в панелка от 65 кв.м в кв. "Запад" в Асеновград. Докога ще се правят кухи оперативни дела и възоснова на тях ще се образуват съдебни?!", попита риторично Илко Трайков. Той обвини служители от отдел "Вътрешна сигурност" в МВР, че скланяли асеновградчани да лъжесвидетелстват срещу Темелков.
Бившият служител на полицейския участък в Садово Тошко Делев пък определи акцията по задържането на Димчо Темелков, началника на РУП-Първомай Васил Налбантов и още трима служители на МВР като "мащабна полицейска излагация". Делев призова петимата арестувани полицаи да заведат контрадела, ако бъдат оправдани в съда. "Най-лошото е, че се удря по имиджа и честната работа на полицаите, които са на улицата. Те са смачкани и унижени. Крайно време е в МВР да разберат, че полицаят е жив човек - със семейство и с емоции", допълни Тошко Делев.
Димчо Темелков е отстранен от длъжност и срещу него се води дисциплинарно производство, съобщиха от Областна дирекция на МВР.

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=5002884

Нерде Ямбол, нерде Стамбул...
spoon
Полицай
Полицай

Мнениеот osata » 24 Сеп 2015, 19:57

Дали е за орехи, бадеми, пердета, щори, автомобили..... истината сигурно е там някъде. Лошото е друго - по всяко време всеки неудобен може да бъде масивно "осран", смачкан и разкаран от МВР, а после иди разправяй, че нямаш сестра.
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот dakota_ » 24 Сеп 2015, 20:02

Нищо ново поне за мен по отношение на колегата Димчо Темелков! Хората са казали - Истината побеждава винаги сама, но лъжата се нуждае от съучастник!
Не трябва да се прави паралел между ареста на Н-ка на РУ - Асеновград Димчо Темелков и ареста на Н-ка на РУ Първомай Васил Налбантов.
dakota_
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот кпц » 24 Сеп 2015, 21:21

spoon написа:Показният арест на шефа на полицията в Асеновград бил заради 2 чувала орехи

Показният арест на началника на РУП-Асеновград Димчо Темелков от 16 септември бил заради 2 чувала с орехи.........

Адвокатски лакърдии, които съм чувал десетки пъти, голословни и декларативни твърдения на бивши служители на МВР и едно много невярно нещо - министърът на вътрешните работи разрешавал използването на СРС -та.
Да се надяваме, че и престъпленията, за които има обвинения, не са извършвани.
Обратното е по-лошо.
кпц
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот dakota_ » 24 Сеп 2015, 21:36

кпц написа:
spoon написа:Показният арест на шефа на полицията в Асеновград бил заради 2 чувала орехи

Показният арест на началника на РУП-Асеновград Димчо Темелков от 16 септември бил заради 2 чувала с орехи.........

Адвокатски лакърдии, които съм чувал десетки пъти, голословни и декларативни твърдения на бивши служители на МВР и едно много невярно нещо - министърът на вътрешните работи разрешавал използването на СРС -та.
Да се надяваме, че и престъпленията, за които има обвинения, не са извършвани.
Обратното е по-лошо.

Както казва официоза - Преди нас са крали, а сега се правят на шменти капели :mrgreen:
Гледай "Операция шменти капели" и друг сценарии не ти трябва ;)
dakota_
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот dsuzunov » 24 Сеп 2015, 21:37

Операция "Шивиков 2"
Димитър Узунов - БНТЛ Пловдив
Аватар
dsuzunov
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Елена » 25 Сеп 2015, 17:50

dakota_ написа:Нищо ново поне за мен по отношение на колегата Димчо Темелков! Хората са казали - Истината побеждава винаги сама, но лъжата се нуждае от съучастник!
Не трябва да се прави паралел между ареста на Н-ка на РУ - Асеновград Димчо Темелков и ареста на Н-ка на РУ Първомай Васил Налбантов.

Твоето приятелче е освободено под гаранция. Няма ли да се съберете някъде да се напиете по този повод, да полеете Victoria pirrica :mrgreen:
И би ли казал по какво се различава ареста на Темелков с ареста на Налбантов, все един дол дренки и все хора, които са злоупотребявали със служебното си положение!
Елена
старши Полицай
старши Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към В днешната преса