Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

малкия написа:Хайде сега... ние ли ти се криво молихме, ти ли ни криво разбра...![]()
Има и един трети вариант, а и един четвърти, ама няма да ги споменавам - от уважение.
Ама уважението няма да ме спре да те питам - ти не би ли подкрепил протест против насилието?
Аз ли да ти кажа, че има полицейско насилие, а има и насилие срещу полицаи?
Да разбирам, че си фен на насилието?
И за още нещо очевидно трябва да се разберем. Когато имаше Политбюро, аз не съм работил в системата. Когато имаше Политбюро, такива като мен в системата не ги допускаха - по "определени съображения".
Това ми дава известни основания да те помоля да не споменаваш Политбюро точно в тоя контекст. Да не взема пък аз да си отворя устата на тема "биещото сърце на Партията". Щото иначе се въздържам - пак от уважение. Ама уважението, казват, трябвало да бъде взаимно...

Двама столични полицаи са арестувани заради изнудване на мъж от Перник, съобщиха от прокуратурата. По случая има и трети задържан.
Вчера в 15 часа перничанин се оплакал в полицията, че е бил изнудван от три неизвестни лица, които му заявили, че са изкупили негов паричен дълг в размер на 84 000 лева към друго, съобщи Нова телевизия.
Те му отправили закани, че ако не им предаде още същия ден половината от дълга - 42 000 лева, ще настъпят неблагоприятни събития за неговото здраве.
Незабавно Районната прокуратура в Перник образува досъдебно производство по случая. За нуждите на разследването потърпевшият предава наличната у него сума в размер на 200 лева.
Полицаите описват банкнотите по номинал и сериен номер и дават на мъжа бутафорни пачки в торбичка, които да предаде на изнудвачите. Мошениците сменили няколко пъти мястото на предаване на парите, но в крайна сметка около 20:00 часа перничанинът предава торбичката на изнудващите полицаи. По време на предаването го пазели двама униформени.
Веднага след като бутафорните банкноти се озовали в ръцете на изнудвачите, се намесила и полицията. Органите на реда закопчали колегите си и техния съучастник.
След ареста установяват, че думите на перничанина са истина - двама от задържаните са служители на реда. От прокуратурата съобщават само техните инициали – това са Кр. М. – полицай в Група "ООР" към 06 РУ – СДВР и И. Д. – полицай към "ПСО" – СДВР. Третият задържан е Н. А. от Перник.
В района на местопроизшествието са установени и иззети два автомобила, с които извършителите са се придвижвали на територията на Перник.
Тримата ще бъдат задържани за 72 часа от прокуратурата. Предстои да им бъде поискана най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража".

Елена написа:Като филмов сценарий: Закопчаха ченгета за рекет
Униформените искали 42 000 лева за изкупен дълг
http://www.dnes.bg/crime/2015/07/15/kat ... ket.270022Двама столични полицаи са арестувани заради изнудване на мъж от Перник...
Как да очаква човек съдействие от гражданите, като гражданите не знаят на какви продажни полицейски копелета ще попаднат...
Елена написа:Като филмов сценарий: Закопчаха ченгета за рекет
Униформените искали 42 000 лева за изкупен дълг
http://www.dnes.bg/crime/2015/07/15/kat ... ket.270022
Вчера в 15 часа перничанин се оплакал в полицията, че е бил изнудван от три неизвестни лица, които му заявили, че са изкупили негов паричен дълг в размер на 84 000 лева към друго, съобщи Нова телевизия.
Полицаите описват банкнотите по номинал и сериен номер и дават на мъжа бутафорни пачки в торбичка, които да предаде на изнудвачите. Мошениците сменили няколко пъти мястото на предаване на парите, но в крайна сметка около 20:00 часа перничанинът предава торбичката на изнудващите полицаи.
Веднага след като бутафорните банкноти се озовали в ръцете на изнудвачите, се намесила и полицията.

Елена написа:Колега, подценяваш гражданинаОплакал се е първо в Прокуратурата, след това се задейства ОДМВР - Перник под наблюдението на Прокуратурата, досъдебното производство е образувано от Прокуратурата и отново Прокуратурата ги е задържала за 72 часа
![]()
Дори познавам единият от задържаните помияри. Гнусна картина, гнусни участници, поредното петно от полицейски служители върху авторитета, които се опитва да гради полицията и МВР!

Елена написа:
Егати копелетата мръсни и егати резила. Чудя се дали такава помиярщина има някъде другаде в ЕС.
И всичко това се случва на фона на разпъната синдикална палатка пред НС и искания за ранно пенсиониране и колкото се може повече привилегии!

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта