Алабализми...;-)

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Министър Румяна Бъчварова

Мнениеот Елена » 05 Май 2015, 22:30

Не мога да го обвиня в политически пристрастия :) но мога да кажа,че бързо се е пребоядисал и от комунист се превърнал в ренегат 8-)
При нас в управлението началника е ловджия. Повечето н-ци на групи покрай него,да са в тон с началника и да се издигат в службата почнаха и те да подават документи за ловджии :lol: Същата работа е като се смени властта,ако сега БСП спечели изборите,шефчета като Дакота,ще изтупат червените книжки от нафталина и пак ще са на власт :lol:
Минавам в другата тема да направя един поздрав за всички мили родни милиционери на служба в полицията ;)
Елена
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот малкия » 06 Май 2015, 06:34

Кофти работа, а - ако не бяха някои милиционери на служба в полицията, вече да си станала комисар... :)
Синдикат

Мнениеот Елена » 07 Май 2015, 20:43

Имам скромни амбиции,просто да имам възможност да си гледам работата и да я върша както трябва. За целта милиционерите останали на служба в полицията е редно да си вършат работата и да подсигурят необходимото оборудване и консумативи. Ние се сблъскваме с липсата на елементарни неща като хартия,тонер и елементарни канцеларски консумативи. Това го няма никъде по другите ведомства,а ние сме ведомството с най-голям бюджет. Вие от синдиката сте се превърнали в служители на НОИ,само за пенсии и обезщетения се разправяте. Знаеш ли колко хора като мен им е писнало да слушат на колко години ще се пенсионират милиционерите. Това ли е най-важното,това ли трябва да е тема номер едно в МВР. Има толкова по-важни неща за решаване от въпросите с пенсионирането,а дали на 50 или 52 години ще се пенсионира някой ми е последната грижа не само на мен,но и на доста служители като мен.
Елена
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Lord » 07 Май 2015, 22:06

Елена написа: Има толкова по-важни неща за решаване от въпросите с пенсионирането,а дали на 50 или 52 години ще се пенсионира някой ми е последната грижа не само на мен,но и на доста служители като мен.

:lol: Харесваш ми, определено по-добре би се справила с оперативна работа, отколкото с разследване. Но избора си е твой, разбира се. ;)
КОМИСАР

Мнениеот Елена » 07 Май 2015, 22:52

Lord написа:
Елена написа: Има толкова по-важни неща за решаване от въпросите с пенсионирането,а дали на 50 или 52 години ще се пенсионира някой ми е последната грижа не само на мен,но и на доста служители като мен.

:lol: Харесваш ми, определено по-добре би се справила с оперативна работа, отколкото с разследване. Но избора си е твой, разбира се. ;)

:lol: Не ме кълни така лошо,събирам пари за магистратско място. Изчислила съм,че приблизително 10 години не трябва да ям и да пия нищо за да събера встъпителната вноска за младши магистрат ;) И тогава да видиш Live is Life и парцелчето на морето ще дойде и вила в чашката на някой язовир :mrgreen:
Стига толкова мечти,утре съм на работа,ще окачаме нови описи на имуществото,че старите пожълтяха от конденза по стените ;)
Елена
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот ТРЕЗОР » 08 Май 2015, 14:13

Елена написа:Имам скромни амбиции,просто да имам възможност да си гледам работата и да я върша както трябва. За целта милиционерите останали на служба в полицията е редно да си вършат работата и да подсигурят необходимото оборудване и консумативи. Ние се сблъскваме с липсата на елементарни неща като хартия,тонер и елементарни канцеларски консумативи. Това го няма никъде по другите ведомства,а ние сме ведомството с най-голям бюджет. Вие от синдиката сте се превърнали в служители на НОИ,само за пенсии и обезщетения се разправяте. Знаеш ли колко хора като мен им е писнало да слушат на колко години ще се пенсионират милиционерите. Това ли е най-важното,това ли трябва да е тема номер едно в МВР. Има толкова по-важни неща за решаване от въпросите с пенсионирането,а дали на 50 или 52 години ще се пенсионира някой ми е последната грижа не само на мен,но и на доста служители като мен.

Ленче , като направиш над 20 години стаж в МВР и всеки ден разпитваш десетина мангала, ще видиш че това с пенсионирането си е ....грижа.....п.п. а колко описа по мухлясалите стени ще смениш дотогава ;)-не се знае... , а и няма да ти останат здрави зъби от скърцане на мангалите :D
ТРЕЗОР
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Елена » 08 Май 2015, 14:56

Чак пък такава безпътица да ме удари,че да направя над 20 години служба в МВР ,нещо не ми се вярва :lol:
Живота продължава и извън МВР :D Да се огрижат за пенсиониране хора,при това мъже по на около 50 годишна възраст е жалко за самите хора и "мъже" ;) Ако изобщо може да се нарече МЪЖ,човек на около 50 години мислещ за пенсия.
Познавам мъже на тези години,които мислят за вино и любов и не помислят пенсия,но малко са МЪЖЕТЕ в полицията :lol:
Елена
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот dsuzunov » 08 Май 2015, 17:37

Елена написа:Чак пък такава безпътица да ме удари,че да направя над 20 години служба в МВР ,нещо не ми се вярва :lol:
Живота продължава и извън МВР :D Да се огрижат за пенсиониране хора,при това мъже по на около 50 годишна възраст е жалко за самите хора и "мъже" ;) Ако изобщо може да се нарече МЪЖ,човек на около 50 години мислещ за пенсия.
[b]Познавам мъже на тези години,които мислят за вино и любов и не помислят пенсия,но малко са МЪЖЕТЕ в полицията[/b] :lol:

Покрай тебе, мъжете са малко, май...
Димитър Узунов - БНТЛ Пловдив
Аватар
dsuzunov
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Елена » 08 Май 2015, 18:11

dsuzunov написа:
Елена написа:Чак пък такава безпътица да ме удари,че да направя над 20 години служба в МВР ,нещо не ми се вярва :lol:
[b]Познавам мъже на тези години,които мислят за вино и любов и не помислят пенсия,но малко са МЪЖЕТЕ в полицията[/b] :lol:

Покрай тебе, мъжете са малко, май...

Покрай мен на работа са малко мъже,много плачковци за пенсия :D Най ме кефи да "бръмчим" по МП с един експерт,който сега на 21 май е рожденик,а аз имам имен ден,прави точно 53 години 8-) купона ще е съвместен :D Той ми казва така - ако бях в армията щях на четири да драпам да се пенсионирам. Там се затъпява и като кон с капаци се изпълнява. В МВР не бързам да излизам в пенсия. Работата ми дава добри контакти. Имам връзки тук-там и се оправям и най-добрата пенсия е заплатата ;)
Не мога да не му вярвам. Спасявал ми е кожата на мен и на двама млади униформени чобани,заети да мислят за пенсия :D Мъжете са си мъже и който може го може ;)
Елена
старши Полицай
старши Полицай

Re: Алабализми...;-)

Мнениеот dsuzunov » 08 Май 2015, 19:43

Абе, хубави хора сме експертите....
Димитър Узунов - БНТЛ Пловдив
Аватар
dsuzunov
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща