Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Елена написа: Има толкова по-важни неща за решаване от въпросите с пенсионирането,а дали на 50 или 52 години ще се пенсионира някой ми е последната грижа не само на мен,но и на доста служители като мен.

Lord написа:Елена написа: Има толкова по-важни неща за решаване от въпросите с пенсионирането,а дали на 50 или 52 години ще се пенсионира някой ми е последната грижа не само на мен,но и на доста служители като мен.
Харесваш ми, определено по-добре би се справила с оперативна работа, отколкото с разследване. Но избора си е твой, разбира се.

Елена написа:Имам скромни амбиции,просто да имам възможност да си гледам работата и да я върша както трябва. За целта милиционерите останали на служба в полицията е редно да си вършат работата и да подсигурят необходимото оборудване и консумативи. Ние се сблъскваме с липсата на елементарни неща като хартия,тонер и елементарни канцеларски консумативи. Това го няма никъде по другите ведомства,а ние сме ведомството с най-голям бюджет. Вие от синдиката сте се превърнали в служители на НОИ,само за пенсии и обезщетения се разправяте. Знаеш ли колко хора като мен им е писнало да слушат на колко години ще се пенсионират милиционерите. Това ли е най-важното,това ли трябва да е тема номер едно в МВР. Има толкова по-важни неща за решаване от въпросите с пенсионирането,а дали на 50 или 52 години ще се пенсионира някой ми е последната грижа не само на мен,но и на доста служители като мен.

Елена написа:Чак пък такава безпътица да ме удари,че да направя над 20 години служба в МВР ,нещо не ми се вярва![]()
Живота продължава и извън МВРДа се огрижат за пенсиониране хора,при това мъже по на около 50 годишна възраст е жалко за самите хора и "мъже"
Ако изобщо може да се нарече МЪЖ,човек на около 50 години мислещ за пенсия.
[b]Познавам мъже на тези години,които мислят за вино и любов и не помислят пенсия,но малко са МЪЖЕТЕ в полицията[/b]

dsuzunov написа:Елена написа:Чак пък такава безпътица да ме удари,че да направя над 20 години служба в МВР ,нещо не ми се вярва![]()
Живота продължава и извън МВРДа се огрижат за пенсиониране хора,при това мъже по на около 50 годишна възраст е жалко за самите хора и "мъже"
Ако изобщо може да се нарече МЪЖ,човек на около 50 години мислещ за пенсия.
[b]Познавам мъже на тези години,които мислят за вино и любов и не помислят пенсия,но малко са МЪЖЕТЕ в полицията[/b]
Покрай тебе, мъжете са малко, май...

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта