Алабализми...;-)

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Министър Румяна Бъчварова

Мнениеот малкия » 06 Май 2015, 06:34

Кофти работа, а - ако не бяха някои милиционери на служба в полицията, вече да си станала комисар... :)
Синдикат

Мнениеот Елена » 07 Май 2015, 20:43

Имам скромни амбиции,просто да имам възможност да си гледам работата и да я върша както трябва. За целта милиционерите останали на служба в полицията е редно да си вършат работата и да подсигурят необходимото оборудване и консумативи. Ние се сблъскваме с липсата на елементарни неща като хартия,тонер и елементарни канцеларски консумативи. Това го няма никъде по другите ведомства,а ние сме ведомството с най-голям бюджет. Вие от синдиката сте се превърнали в служители на НОИ,само за пенсии и обезщетения се разправяте. Знаеш ли колко хора като мен им е писнало да слушат на колко години ще се пенсионират милиционерите. Това ли е най-важното,това ли трябва да е тема номер едно в МВР. Има толкова по-важни неща за решаване от въпросите с пенсионирането,а дали на 50 или 52 години ще се пенсионира някой ми е последната грижа не само на мен,но и на доста служители като мен.
Елена
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Lord » 07 Май 2015, 22:06

Елена написа: Има толкова по-важни неща за решаване от въпросите с пенсионирането,а дали на 50 или 52 години ще се пенсионира някой ми е последната грижа не само на мен,но и на доста служители като мен.

:lol: Харесваш ми, определено по-добре би се справила с оперативна работа, отколкото с разследване. Но избора си е твой, разбира се. ;)
КОМИСАР

Мнениеот Елена » 07 Май 2015, 22:52

Lord написа:
Елена написа: Има толкова по-важни неща за решаване от въпросите с пенсионирането,а дали на 50 или 52 години ще се пенсионира някой ми е последната грижа не само на мен,но и на доста служители като мен.

:lol: Харесваш ми, определено по-добре би се справила с оперативна работа, отколкото с разследване. Но избора си е твой, разбира се. ;)

:lol: Не ме кълни така лошо,събирам пари за магистратско място. Изчислила съм,че приблизително 10 години не трябва да ям и да пия нищо за да събера встъпителната вноска за младши магистрат ;) И тогава да видиш Live is Life и парцелчето на морето ще дойде и вила в чашката на някой язовир :mrgreen:
Стига толкова мечти,утре съм на работа,ще окачаме нови описи на имуществото,че старите пожълтяха от конденза по стените ;)
Елена
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот ТРЕЗОР » 08 Май 2015, 14:13

Елена написа:Имам скромни амбиции,просто да имам възможност да си гледам работата и да я върша както трябва. За целта милиционерите останали на служба в полицията е редно да си вършат работата и да подсигурят необходимото оборудване и консумативи. Ние се сблъскваме с липсата на елементарни неща като хартия,тонер и елементарни канцеларски консумативи. Това го няма никъде по другите ведомства,а ние сме ведомството с най-голям бюджет. Вие от синдиката сте се превърнали в служители на НОИ,само за пенсии и обезщетения се разправяте. Знаеш ли колко хора като мен им е писнало да слушат на колко години ще се пенсионират милиционерите. Това ли е най-важното,това ли трябва да е тема номер едно в МВР. Има толкова по-важни неща за решаване от въпросите с пенсионирането,а дали на 50 или 52 години ще се пенсионира някой ми е последната грижа не само на мен,но и на доста служители като мен.

Ленче , като направиш над 20 години стаж в МВР и всеки ден разпитваш десетина мангала, ще видиш че това с пенсионирането си е ....грижа.....п.п. а колко описа по мухлясалите стени ще смениш дотогава ;)-не се знае... , а и няма да ти останат здрави зъби от скърцане на мангалите :D
ТРЕЗОР
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Елена » 08 Май 2015, 14:56

Чак пък такава безпътица да ме удари,че да направя над 20 години служба в МВР ,нещо не ми се вярва :lol:
Живота продължава и извън МВР :D Да се огрижат за пенсиониране хора,при това мъже по на около 50 годишна възраст е жалко за самите хора и "мъже" ;) Ако изобщо може да се нарече МЪЖ,човек на около 50 години мислещ за пенсия.
Познавам мъже на тези години,които мислят за вино и любов и не помислят пенсия,но малко са МЪЖЕТЕ в полицията :lol:
Елена
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот dsuzunov » 08 Май 2015, 17:37

Елена написа:Чак пък такава безпътица да ме удари,че да направя над 20 години служба в МВР ,нещо не ми се вярва :lol:
Живота продължава и извън МВР :D Да се огрижат за пенсиониране хора,при това мъже по на около 50 годишна възраст е жалко за самите хора и "мъже" ;) Ако изобщо може да се нарече МЪЖ,човек на около 50 години мислещ за пенсия.
[b]Познавам мъже на тези години,които мислят за вино и любов и не помислят пенсия,но малко са МЪЖЕТЕ в полицията[/b] :lol:

Покрай тебе, мъжете са малко, май...
Димитър Узунов - БНТЛ Пловдив
Аватар
dsuzunov
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Елена » 08 Май 2015, 18:11

dsuzunov написа:
Елена написа:Чак пък такава безпътица да ме удари,че да направя над 20 години служба в МВР ,нещо не ми се вярва :lol:
[b]Познавам мъже на тези години,които мислят за вино и любов и не помислят пенсия,но малко са МЪЖЕТЕ в полицията[/b] :lol:

Покрай тебе, мъжете са малко, май...

Покрай мен на работа са малко мъже,много плачковци за пенсия :D Най ме кефи да "бръмчим" по МП с един експерт,който сега на 21 май е рожденик,а аз имам имен ден,прави точно 53 години 8-) купона ще е съвместен :D Той ми казва така - ако бях в армията щях на четири да драпам да се пенсионирам. Там се затъпява и като кон с капаци се изпълнява. В МВР не бързам да излизам в пенсия. Работата ми дава добри контакти. Имам връзки тук-там и се оправям и най-добрата пенсия е заплатата ;)
Не мога да не му вярвам. Спасявал ми е кожата на мен и на двама млади униформени чобани,заети да мислят за пенсия :D Мъжете са си мъже и който може го може ;)
Елена
старши Полицай
старши Полицай

Re: Алабализми...;-)

Мнениеот dsuzunov » 08 Май 2015, 19:43

Абе, хубави хора сме експертите....
Димитър Узунов - БНТЛ Пловдив
Аватар
dsuzunov
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Кадет » 08 Май 2015, 22:00

Курсант съм в АМВР и се включвам за да ви кажа,
че не съм влязъл в АМВР заради ранно пенсиониране и заради 20-те заплати при пенсиониране. Влязох в АМВР от желание да работя като полицай. Искам да ви кажа, че курсантите в АМВР не се интересуваме на колко години ще се пенсионираме и дали при пенсиониране ще получваме по 20 заплати. Срамота е колеги да се правят такива пазарлъци дали ще е на 50 или на 52 години. Срамота е по медиите да се показва нашият помощник ректор и да се пазари за пари и пенсионна възраст. Срамота е помощник ректор на АМВР, които е завършил военно училище да не може да пробяга 100 метра без да се задъха. Срамота е да не може да направи едно коремно на лоста. Срамна работа е преподаватели в АМВР да се пенсионират при същите условия като действащи полицаи. Защо не поискате от министъра да категоризира хората, които имат право да претендират за ранно пенсиониране. Нима труда на един помощник ректор или преподавател в АМВР може да се отнесе по тежест към труда на един полицай от охранителна или криминална полиция. Нямам против някои полицаи да имат право на ранно пенсиониране, но имам против хора, които цял живот са били на топло и приятно място да бъдат приравнявани към хора, които цял живот са блъскали в студ и пек на улицата по всяко време на денонощието.
Кадет
Нов
Нов

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите