Елена написа:Опитал си се да гадаеш какво са искали да кажат "Правен свят"
Не, казал съм какви са вариантите на идеята от цитата, според мен. Нямам претенции на маг или гадател. Точно както ти си казала според теб:
Елена написа: И съм обяснила какви са вариантите,казва си думата прокуратурата и ако няма ДП по чл.286 ал.1 от НК.има възможност за завеждане на НЧХД по чл.147 ал.1 от НК.

„Обяснила“, звучи, като последна инстанция. Ти просто си изразила собствено становище, както и аз по-горе, в което няма лошо, стига да не звучи толкова менторски. Явно липсата на жив контакт при дискусиите в темите се отразява негативно, като цяло и точно това имах предвид в поста ми с молбата към теб.
Елена написа:Колега Lord,пишеш за чат,ето това под моето мнение според мен е чат. Реално коментара ми е точно по темата,която се обсъжда и в него обяснявам каква е процедурата. Надценил си много "Правен свят" там работят журналисти с дълъг стаж в отразяване на съдебни новини и нищо повече. Дори едната от водещите журналистки се наложи временно да остави работата си в "Правен свят" и да бъде назначена на служба в последното служебно правителство. "Правен свят" е трибуна на една фондация,която умело критикува действията на Главният Прокурор г-н Цацаров и също така умело защитава правосъдният министър

Всичко това се случва с точно определна цел,но няма да се отклонявам от темата.
Колега Елена, ето това вече е мнение по темата и въпреки, че имаме известни различия по отношение на становищата ни /не желая да говоря с политически уклон или симпатии и антипатии в този форум/, намирам мнението ти, като част от нормален и общодостъпен дебат във форум. Хареса ми!
Елена написа: На мен лично точно това във форума много ми харесва,както и липсата на каквато и да е цензура.
На мен също. Затова и те помолих леко да коригираш остротата на опониране и тона от последна инстанция. Няма за какво да се извиняваш и в никакъв случай не приемай някои от постовете ми, като заплаха за цензура /опазил ме Бог/. Аз съм последния човек, който би упражнил такава тук. Въпреки правата ми не съм го правил и в затрития ни стар форум, и тук, с много, много малки изключения, когато наистина съм бил поставен в условия на „абсолютна необходимост“.
Убеден съм, че си ме разбрала правилно и доброжелателно. Желая ти хубави и спокойни почивни дни, и без произшествия!