Иво Тодоров написа:Border_Officer написа:Колеги,това е истината,колегите dakota_ и dsuzunov също я споделят и са наясно как стоят нещата!
Няма нарушение на ЗДвП,има заповед за провеждане на СПО,има изготвен план и в тази връзка са командировани сили и средства от ОДМВР от цялата страна. Заповядан е начина на превозване на личния състав от и до граничната бразда. Заповядан е начина на ротация и времетраенето на смените. Всичко се изпълнява по разписан и одобрен план.
За ГПУ-Средец мога да кажа,че в камионите няма преправяни с подръчни средства пейки. Може да е имало счупвания по пейките,да са оправяни с подръчни средства докато камиона се прибере от път,но след това пейките се ремонтират.
Няма да споря,че може да има снимки на счупени пейки,но е важно кога са правени снимките.
Ако снимките са правени преди личния състав да се качи на автомобила,логичния въпрос,който всеки би задал е,защо смяната се е качила и седнала на такива пейки да бъде извозена и защо не са сигнализирали.
Задължително е да се знае от всички,че излезе ли камиона и поеме по маршрута,това означава,че преди да тръгне,всичко е било в изправно техническо състояние,иначе камиона не може да излезе на път. За отговорностите на старшия на автомобила и водача на автомобила всичко е казано.
За личната отговорност на всеки служител,отново всичко е казано.
Остава всеки да разбере,че грижата за сигурността по време на командировката на границата не е чужда отговорност,а е грижа на всеки един от командированите служители!
Не е логично да те спре репортер,да те попита има ли проблеми на граничната бразда,които застрашават живота и здравето и служителят да каже - Обърнете се към Пресцентъра. Пресцентъра на МВР трябва да чуе от служителите,че има проблеми и най-добрият начин и най-добрата чуваемост е чрез медиите.
Тук не става дума да се издава служебна тайна или следствена тайна,че да се пращат репортерите към пресцентъра на МВР! Тук става дума за лична безопасност и условия на труд,за които има данни и се шуми по медиите,че са неблагоприятни.Полицаите са тези,които трябва да потвърдят или отхвърлят тези данни. С криене на лицата и препращане към пресцентъра не се решават проблеми.
Не задавайте въпроси,какво направи синдиката за условията по границата,а всеки един от тези,които се смятат за потърпевши да каже какво е направил за подобряване на условията по охрана на границата във връзка с оплакванията си!
ЧНГ! Здраве и късмет ти желая!
Първо-няма да претендирам дали съм по-добър полицай или по-добър граничар,нито ще изтъквам чия работа на служител в МВР е по-тежка.Започнал съм работа в МВР с мисълта,че няма да е лесно. Не съм съгласен да сравняваш командирован патрулен полицай с граничар. Единственото общо между тях е,че работят в МВР. За разликите ... няма смисъл от коментар.
Второ-пишеш за цели и задачи,както и за СПО"Граница". За да предприемеш нещо мащабно трябва да се подсигуриш. Това направено ли е?Каква е причината отново да загине колега?Кой трябва да обучи командированите на границата?Въпросите са безброй,а не виждам кой може да отговори поне като колегата "кпц".
Трето-на границата съм командирован един път от нашия министър не защото полицаите от патрулките мърморят,а защото същите си изпълняват служебните си задължения по градове,села и магистрали по определен ред,със задължения и права,но на границата не е така.Останах и много учуден как граничните полицаи,прибрали се към 13.00ч от нощна смяна са вдигнати по спешност същия ден към 22.00ч.!?Кажи ми,тези колеги отпочинали ли са?Адекватни ли ще бъдат?Могат ли да допуснат фатална грешка?Имат ли право на сън?Кой трябва да не им нарушава правата?Някой напада България ли? А защо не се пипат солташаците на Върбанов от редовната смяна в ГПУ Средец? Можеш да прочетеш доклада от проверката на границата.
Та колега,недей се нахвърля срещу тези,които "прехвърлят топката"към говорителите,защото благодарение на тях поне всички синдикални организации,част от ръководството на МВР и охранителна предприеха нещо,за разлика от "топ"представителите на гранична. Да не забравиш,че има и много нечленуващи в синдикати и логично е да не коментират,защото има едни "мъжлета",които са готови да ги съсипят,че са уронили престижа.
Четвърто-ще бъда командирован за втори път от Директор ОДМВР Пловдив.Защо втори ли?Защото съм ОДЧ,седя си ту на топло,ту на хладничко и не сме включени в списъка на тези,които могат да бъдат командировани. С колегите от ОДЧ 03 РУП Пловдив искаме да работим с мъжкари-граничари и командировани полицаи от цялата страна.
Пето-с всяка изминала година разбирам,че целите и задачите на почти всеки служител в МВР са не борба с престъпността,не опазване живота,здравето и имуществото на хората,а борбата срещу ръководството на всякакво ниво,защото се опитва най-нагло да ни избива;борба срещу политици,защото бълват ..... спирам.
Та колега,искам да живея,също така и моите колеги /граничари,полицаи,пожарникари ...../ да са живи и здрави.
Здравей колега Тодоров и за много години здраве,щастие и късмет ти желая на теб и семейството ти.
Пишеш,че работиш в ОДЧ,а се учудваш на неща,които се случват и при вас в РУП. Не ти ли се е случвало като дежурен в ОДЧ да потърсиш колеги,които примерно са се освободили в 16:00 часа, a се налага в 23:00 да са в управлението. Сигурен съм,че ти се е случвало и това същото се случва в ГПУ. Отговора е,че оперативната обстановка го налага. При положение,че в качеството си на дежурен в ОДЧ ръководиш силите и средствата на РУП и отдаваш заповеди от името на Н-ка на РУП е излишно да ти обяснявам какво е оперативна обстановка и как се действа при усложняване на оперативната обстановка и при необходимост да бъдат привлечени допълнтелни сили за справяне с оперативната обстановка.
В гранична полиция винаги е било така,така беше и преди да ни направят гранични полицаи.
Службата ми започна по заставите,завършил съм ВНВУ"В.Левски" специалност "Гранични войски" и от тогава до момента не знам какво е празник,какво е делник и същото важи за колегите от гранична полиция. Имали усложнена обстановка в зоната на отговорност,времето спира и се работи до отпадане на необходимостта. За това казвам,че нашата служба не е за всеки и ние не сме чиновници.
Заповядана е СПО на границата,дали сме подготвени,отговора е,че щом не можем да се справим със силите и средствата на гранична полиция и се наложи да привличаме сили и средства от вътрешността на страната,не сме подготвени. Това означава ли,че трябва да вдигнем ръце и да се предадем пред неспиращите бежански потоци и да оставим държавата ни да се напълни с измет.
Напълно съм съгласен,че условията в Малко Търново и Елхово за отвратителни,а ти кажи друго определение,защото за по-тежко не се сещам. Това не са пътища,това са коловози изкопани от автомобилите,трапове,кал,сняг,лед,но това означава ли,че трябва да прекратим СПО и да развеем белия байрак.
Казваш,че хората ги било страх да се оплакват,но знаеш ли,че за да се размърда някой да свърши нещо,трябва да има оплаквания и тези оплаквания не трябва да са анонимни. Синдикатите са едната страна,но синдикатите представляват хора и тези хора не могат да са анонимни. Трябва да се показват и да назовават нещата с истинските имена. Има хора,които отговарят и носят отговорност за всичко,но тези хора не са свръх човеци и разчитат на тези на първа линия да сигнализират. Няма как,ако механика не си е свършил добре работата и шофьора забележи нередности,но ги премълчи от страх,нагоре как да научат,че механика не си е свършил работата. Има счупени пейки,но някой е докладвал,че пейките не са счупени,ако страшият на автомобила премъчли от страх за мястото си,тогава как да се разбере,че някой не си е свършил работата. Загиналият колега не загина за това,че палатките са скъсани или няма достатъчно дърва. Колегата загина за това,че се качи на автомобила и потегли без да е сигурен в себе си,че може да извърши безопасно курса.
Аз имам квалифиокация на професионален шофьор и имам право да управлявам автомобил като злощастния ЗИЛ,но не бих потеглил при такива условия по това време на денонощието. Чудя се на акъла на загиналия колега,защо се е качил и тръгнал,като на едни места по пътя е мека кал и буксува,на други места е замръзнало и се хлъзга,а по това време на денонощието е непрогледна тъмнина.
Къде е вината,в камиона ли,който за щастие е бил с метална каросерия и това е спасило да няма други жетртви,като и с чисто нов камион да са тръгнали,ако водач на камиона е слаб,пак до същото положение щяхме да го докараме.
За това казвам,че грижата за сигурността на границата започва от личната грижа на всеки за собственото му здраве и живот. За това казвам пазете се,защото никой няма да ви пази така,както вие може да се опазите. Дали ще изпуснеш да влезе бежанец не е важно,ще го хванат навътре,а и да не го хванат няма да пропадне държавата,но от здравето и живота по-ценно няма.
Пожелавам ти здраве и се пази на границата,защото семейството те чака. Пожелавам и на всички колеги здраве и късмет и се пазете живи и здрави където и да сте!