Аз не разбрах обаче едно нещо... защо са скочили така "екстремно" да вдигат стоп палка? Има ли нещо назад, или причината за срещата ти с полицията е само това?
Принципно, след като някой в колата е видял, че те спират полицаи, дори и...леко не по правилата, логично е да спреш, поне от визията на отговорен гражданин....причината, може и да е в твой плюс, може нещо да се е случило и т.н.
Относно прехвърлянето на собствеността, там и ти си съгласен, че минусите и проблемите могат да бъдат и за купувача, и за продавача.
Относно шамара и обидите..... не го разбирам, дори не го приемам за нормално, но вероятно там пак може би има някакво "предизвестие". Надали си отишъл и си казал "здравейте г-н началник, дължа да отбележа, че съгласно закона...правилника...човешките норми е редно........, вероятно си казал и показал малко по-различно поведение. А повярвай ми - полицай, когато чуе някой да казва "ади свали униформата"... просто ти го ...... по правилника

Адвокатите.... толкова приятели имам с тази професия, те се издържат от хонорари..... в началото казват "е сега ще видиш какво ще стане", а в края на делото казват "ами....и това се случва".
Но най-важното е, че си получил житейски урок, като донякъде твоята случка научи на нещо и нас. Всяка дребна ситуация, правилно анализирана помага на мислещия човек. Мисли.... и успех