Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Косатката написа:Господа офицери,не ме подцявайте толкова,няма да боря 8 хилки и да не взема разписка и то с двама свидетели.Не прехвърлихме колата,че жена му е в чужбина,а нотариуса поиска и жена му да подпише документа.
Не може и да бракува колата,документите на колата са в джоба ми,не съм луд да му ги дам.
Като човек питах за съвет,почнахте да се ебавате с мен,да бракува колата,да каже,че е открадната,да ми вземат СУМПС не знам какво е това съкращение. Кажете ми какво мога да направя,не съм крадец,не съм убил човек,не съм престъпник.

osata написа:Варианти има много, опции има много, реално си подписал един договор с човек, който е на 50% собственик на автомобила, той е взел пари за 100% собственост и ако жена му каже "искам си колата" ще трябва да я върнеш, а той ако каже "нямам пари да ти върна" трябва да го съдиш, това ще отиде доста време.....
Естествено той пък е свалил табелите на автомобила... и тук идва началото на поста ми с многото "опции".
Няколко човека са ти написали ходовете, а те са да отидеш и да видиш за какво те търсят в най-скоро време, веднага след това да се обадиш на собственика и да му обясниш, как желаеш да ти върне табелите доброволно, и ако при тези два хода нямаш двоен положителен резултат, да си потърсиш адвокат, или ако желаеш отново да споделиш развитието тук. Остави нервите, но "едни 8000лв" не са малък залог за "кой по-по-най"
ps: Колкото по-остро му скочиш, толкова по-остра реакция може да получиш от него. Имам един много хубав израз - не започвай битка, ако не си сигурен, че превърне ли се във война, ще я спечелиш.

Косатката написа:...Проблема идва от полицейска тъпотия,защо му пишат акта на него,като аз не се крия,не съм видял палка да се вдига,полицаите бяха на тротоара,а аз бях на най-страничната лента,никаква видимост....
Косатката написа:Има друг проблем и аз ще съдя подполковника,който ме би по врата в полицията ми каза,че съм помияр.
Може ли подполковник от полицията да се държи с мен като овчар
Косатката написа:ами ако не е в полицията и не е с униформата,нали ще го изкривя от бой на улицата.
Косатката написа:Извадил съм медицинско,свързал съм се с адвокат,

Косатката написа:Г-н Комисар,ще ви обясня на вас всичко и моля инспекторите да не се обаждат,не искам повече подигравки.Като човек питам,изредихте се да се гаврите с мен.
Отидох в полицията и се оказа,че са написали акта на този,които се води колата.Той идва в моя град и понеже е прост селянин скочи върху мен на работното ми място да ме бие.
Ако и аз бях посегнал,шефа щеше да ме уволни,че съм посегнал на човек в офиса на фирмата.
За колата ще се разберем с продавача. Ядосал се е и е свалил номерата на колата.
Проблема идва от полицейска тъпотия,защо му пишат акта на него,като аз не се крия,не съм видял палка да се вдига,полицаите бяха на тротоара,а аз бях на най-страничната лента,никаква видимост.Така не се спира автомобил да се притичва и да се маха с палка. Трябва да бъде с жилетка да се вижда,че работи на пътя,а не като палячо да размахва палката.
Има друг проблем и аз ще съдя подполковника,който ме би по врата в полицията ми каза,че съм помияр.
Може ли подполковник от полицията да се държи с мен като овчар,ами ако не е в полицията и не е с униформата,нали ще го изкривя от бой на улицата.
Извадил съм медицинско,свързал съм се с адвокат,ще пишем първо до директора на полицията и после дело в съда.
Няма ли да има промяна в полицията и вашите подчинени да се държат като вас комисарите?

osata написа:И като донесоха "папката ти" какво ти казаха?
За какво са те спряли? Колан

Назад към Въпроси от граждани, съвети от служители
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта