Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Димова написа:Днес и ние пострадахме от полицейски мързел и бездушие.На почивка на море сме и както почивахме седнали на пейка в парка,изведнъж върху краката ми връхлетя триколка,на която се стъпва и се управлява като велосипед.Изревах от уплаха,мъжа ми той се уплаши,в уплахата си шамароса момчето на триколката.Бащата на момчето долетя и стана бой.Някой повикал полиция,дойдоха двама полицаи,облечени като клошари.Смърдят на пот,солени петна от пот по дрехите,корясали петна на коленете на панталона,пародия на полиция,палячовци. С руснака не могат да се разберат,с нас се карат и за капак освен руснака,който налетя на бой,натовариха и съпруга ми и сега е задържан в полицията.На мен ми промиха раните по коленете,превързаха ме в спешна помощ и ме пуснаха.Питам ви сега,какво да правя? Защо не задържаха идиота,който дава под наем триколките в парка и защо задържаха мъжа ми като няма грам вина за нищо? Полиция ли е това с тия клошари и как ми гарантират спокойствието да почивам,в парка за отдих щяха да ми счупят краката и пак сме виновни.

dakota_ написа:Димова написа:Днес и ние пострадахме от полицейски мързел и бездушие.На почивка на море сме и както почивахме седнали на пейка в парка,изведнъж върху краката ми връхлетя триколка,на която се стъпва и се управлява като велосипед.Изревах от уплаха,мъжа ми той се уплаши,в уплахата си шамароса момчето на триколката.Бащата на момчето долетя и стана бой.Някой повикал полиция,дойдоха двама полицаи,облечени като клошари.Смърдят на пот,солени петна от пот по дрехите,корясали петна на коленете на панталона,пародия на полиция,палячовци. С руснака не могат да се разберат,с нас се карат и за капак освен руснака,който налетя на бой,натовариха и съпруга ми и сега е задържан в полицията.На мен ми промиха раните по коленете,превързаха ме в спешна помощ и ме пуснаха.Питам ви сега,какво да правя? Защо не задържаха идиота,който дава под наем триколките в парка и защо задържаха мъжа ми като няма грам вина за нищо? Полиция ли е това с тия клошари и как ми гарантират спокойствието да почивам,в парка за отдих щяха да ми счупят краката и пак сме виновни.
Пострадали сте,защото не знаете,че малкия брат няма право да бие големия брат
Чудя се,ако видите,че някой възрастен човек шамаросва детето ви,какво ще направите? Ще гледате да защитите детето си,или ще изчакате хубаво да го нашамарят,а вие само ще гледате?
С какъв акъл съпруга ви "шамари" чуждо дете? Какво общо има полицията с тия триколки,че да се занимава с човека,който отдава под наем триколките.Тоя човек е получил разрешение от Кмета на Общината да извършава такава дейност на това място...Полицията е посетила инцидента заради нарушение на обществения ред и по такъв повод е задържан руснака и съпруга ви.Питате какво да правите,ами проверете дали съпруга ви е още в полицията,защото в повечето случаи ги пускат веднага,но ако се уговори с полицаите може да казват,че е задържан,а той да ви кръшка някъде с някоя рускиня до сутринта...все пак трябва да си го върне на тия руснаци... Докато не го видите с очите си в управлението не вярвайте на никой.
Това за униформите няма да го коментирам...виждал съм селски пръчки,които се мислят за прясно опечени кроасани,а всъщност са сухи кифли,за които няма угодия...

Димова написа:Това вече е полицейска наглост и безочие.Оправдахте руснака,защото има пари и си плаща и изкарахте виновен съпруга ми.Ходих до управлението и не ми дадоха да се видя със съпруга ми,това законно ли е? Няма да св вържа да ми вкараш мухи в главата,че е пуснат и се е хванал с рускини,защото познавам съпруга си! Още нещо,понеже съм кифла,да ти кажа,че полицая на входа на полицията беше с дрехи като нови и личеше,че поддържа хигиената си на добро ниво. Пак те питам,каква вина има съпруга ми,че в суматохата е шамаросал хлапе,което ни развали почивката.Аз съм с превързани крака и няма да мога да доближавам морската вода. Да ме бяха задържали и мен за това,че оживях след удара,явно добрите хора задържат в полицията,а нехранимайковците не ги закачат. Ще каже ли някой съпруга ми има ли право на адвокат да защити правата му?

Димова написа:Спри с подигравките! Съпруга ми го осъдиха на 7 дни затвор,не мога да повярвам на това,което се случва.Престъпници се разхождат на свобода,а мъжа ми невинен да влезе в затвота. Моля те сериозно да ми кажеш какво да направя да помогна на съпруга си? Ако може някой да помогне,нека го направи,намесена е и някаква агенция за закрила на деца,явно руснака дава пари съпруга ми да го осъдят.Руснака минава само с глоба,което е чудовищна несправедливост.

Назад към Въпроси от граждани, съвети от служители
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта