Lord написа:dakota_ написа:Брех,ти ме уби с тия годиниОчаквах да си служил около 92-94 година,а то какво излезе
Ако не греша това е поделението на прочутите "Момини гърди"
Звучи, като комплимент, за което благодаря, въпреки че знам, че ти би направил комплимент само на дама.
![]()
Иначе не виждам нищо притеснително, предвид че аз, ти и колегата Узунов сме точно във възрастта, когато хем знаем, хем и можем, а и е доста далеко времето, когато само ще знаем, тъй че живот и здраве - да действаме. Защото Надежда умира последна![]()
Мамка му и анасонлийка, залюбих я и аз тогава, а и сега гостувам в Карловско, Калоферско и Сопотско, но с едно не мога да свикна - да наливам вода в чашата с въпросния еликсир, което пък буди учудване в съответните домакини.![]()
Иначе си прав за "Момини гърди", колко пъти съм ги превземал...![]()
Преди 4-5 години след отбих да видя поделението, беше потресаваща гледка..., за мен това беше арена, след Армагедон, нямам думи...
На нашите години не само знаем и можем,но и преподаваме и обучаваме

Същият като теб съм за анасонлийката и за виното,обичам да ми е чисто... Разказват една приказка за един момък,завел си булка у тях и на сутринта майка му казала на снахата - Наш Иван много обича чисто...Булката се претрепала да чисти цял ден,а свекърва й само това повтаряла - Иван,обича чисто...
Вечерта се прибрал Иван,седнали на масата да вечерят,налял си Иван една голяма чаша вини,посегнала булката да му сипи лимонада във виното и свекървата я хванала за ръката и казала - Булка,цял ден ти повтарям,че Иван обича чисто и ти не можа да го запомниш