jim beam написа:Страшно много се радвам,че излезе най-накрая конкурс.Надявам се всичко,всеки етап от конкурса да бъде честен и да няма уредени хора и да се прават някакви неща за каквито съм чувал.Пожелавам успех на всички кандидати!
От кой град си?
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
jim beam написа:Страшно много се радвам,че излезе най-накрая конкурс.Надявам се всичко,всеки етап от конкурса да бъде честен и да няма уредени хора и да се прават някакви неща за каквито съм чувал.Пожелавам успех на всички кандидати!
jim beam написа:От Кюстендил съм,но ще кандидатствам в СДВР.
BARETATA написа:Даже мисля ,че с 300 зора,ще се съберат кандидати за Конкурса.Дори и да са повече от бройките силно се съмнявам,че до края на конкурс,ще има точно толкоа бройки,колкото трябват за запълване.Мое мнение
jim beam написа:Миналата година когато беше конкурса за СДВР имаше 165 места,а накрая приеха само 130 и няколко не съм сигурен.Опасенията са ми,защото в Благоевград за 38 места 400 човека мераклии тази година а и какви неща съм чувал за разни хора по разни кандидатствания....незнам после тея не ги ли е било срам да се нарекат Полицаи!Споделих си опасенията с вас,защото вие сте вътре и винаги може да дадете мнение за което съм благодарен,наистина тези форуми много помагат,поне на мен със сигурност!
jim beam написа:Един пример сега се сещам веднага-като е бил тази година конкурса в Благоевград е имало момче с доста обици което е отказало да прави каквото и да е на физическия и си е трагнало но въпреки това е било на следващия етап.Поят познат който кандидатства тогава го оприличи на пънкар.Знам за хора които са назначавани без конкурс със сигурност.
Назад към Въпроси от граждани, съвети от служители
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта