Алабализми...;-)

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Алабализми...;-)

Мнениеот clearly » 25 Юли 2012, 19:06

policeofficer написа:clearly, кефиш мацко, щи звънна.... :oops:

policeofficer"засега се отлага ,но ако стане факт ,ще ти уредим едно местенце .Следователно няма нужда да ми звънкаш,щото ще си в моя вилает. ;)
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот policeofficer » 25 Юли 2012, 19:30

Всеки ден получавам Утрешния вестник...., някой/я да иска да го четем заедно ? :D
policeofficer
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот clearly » 25 Юли 2012, 20:00

Много елементарно от твоя страна policeofficer. Утрешния вестник... не може да ме впечатли, щото му знам финала .Чакам с нетърпение да излезе нов в който иде реч ,че след поредното забегване , ще последва в един момент ново регване . 8-)
Аватар
clearly
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот policeofficer » 25 Юли 2012, 20:10

clearly , може да е банално, но на мен ми стига да ми плащаш заплатата :D Поканата за вестника не беше пряко към теб, пък ти се натискаш нещо. ;) Освен това си ми твърде висока топка, така да се каже и едва ли би ми обърнала впечатление. Понеже виждам, че следиш кариерното ми развитие в Нет-а, ще ти дам един съвет - оглеждай се.... :D
policeofficer
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Strange » 25 Юли 2012, 20:23

clearly написа:Такива като мен реват ,защото ....има за какво . Ясно: защото така.
И май забравяш ,че ние издържаме държавни служители.Защото ако ни нямаше нас, нямаше да има пари в бюджета от където се плащат заплати вкл. и вашите . Разбрах - ти можеш без нас, а ние не можем без теб. Ще умрем от глад ако те няма. А на теб какво може да се случи? Нищо особено - най-много да те оберат, изнасилят, измамят, убият...Граници не ти трябват - нека всеки е добре дошъл. Абе с една дума що да има държва изобщо? И тя да ти тежи на врата и на банковата сметка.

Що се касае до това ,дали съм над останалите от форума,няма такова нещо . - Само дето ти ни плащаш заплатите и знаеш повече от нас за нашата работа. Баси кви сме некадърници. Отивам за пепел.
Същият е създаде за да може всеки да си изказва по същество гледната точка.Така като гледам някой от вас ,че и в работно време освен да си чешат езиците в ,,ала бала'' ,в други раздели май и не дискутират . Много си права. Не всички сме способни да пишем? /или копи-пействаме/ във всички теми като Теб. От завист те нападаме, не от друго./сарказъм - сетих се, че трябва да обяснявам когато го използвам/
Опс сетих се и да ме нападат, защото мисленето ми е по- различно от тяхното. Въздишка...то да имаше мислене...

Относно благодарността към някой хора ,че все още ми позволяват да се изкавам ,това е показателно ,че същите са принципно стабилни хора - нестабилните сме онези, които те критикуваме - ,които не се влияят от мнениятa на някой съфорумци .И да благодарна съм на администратора и модераторите ,че си гледат съвестно работата.
Понякога всичко, от което човек се нуждае, е нова гледна точка.
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот maxx » 25 Юли 2012, 22:09

някои хора са супер щастливци че не съм админ.....
Аватар
maxx
Полицай
Полицай

Мнениеот Кошмар1 » 25 Юли 2012, 22:18

Хм, то бива хората да изпитват някакви си "чувства", ама чак пък такиви..... Аз си мисла, че на който му се реве, да си реве, на който му се плюе, да плюе - макар да не е културно, но какво да се прави, като хората сами се връщат към непълнолетието си. Сигурно защото така им се ще. Иначе се борим за единение... Цъ, скоро няма да е. Откак се разединихме, тъй ще е. Ще си се плюваме кой как си знае и как му е кеф. Пък когато него го наплюват да не се сърди после. Но пък така добре се справяме с тъпосмозата, че нямам думи. Велики сме си ние българите и това е!!!
Кошмар1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот maxx » 25 Юли 2012, 23:06

простете изтърканата ми и изтърбушена торбичка на вежливост /вероятно поради големият принос на един конкретен заплатодател/ , но Драга ми Clearly, позволете ми лукса да вложа лека конкретика в изказа си / явно сте се отказала от кандидатстването за поста "Личен чорапоносител на Министъра на МВР/ , но имам елитарно видение Свише и ви виждам като следващият сценарист на Marvel.... не ме питайте защо, нашето забързано съвремие винаги има нужда от новонаписан комикс... или просто се загледайте към рафтовете с детски книжки... Джоан Роулинг определено ще ви диша прахта.... никога досега не бях виждал толкова словоблудство на квадратен инч интернет станица.... позволете , но бих искал да се жертвам за Вас, и дано Бог не ме накаже.... но ще сте моят нов идол..... благодаря Ви, че Ви има... о, вий наший арезонантен коректив.... мир Вам...
Аватар
maxx
Полицай
Полицай

Мнениеот m-r_Vekilski » 26 Юли 2012, 01:49

policeofficer написа:clearly, кефиш мацко, щи звънна.... :oops:

Те са станахме на кълбоИзображение
Що не си АрЕсаш друго МАЦКО.....аааааааааа?
Аз с пивницата се разделих заради нея, а Той...+кефиш мацко, щи звънна....+
Клео, дорогая моя....поканата ми за пивницата не бе случайна!
Тук администриращите, форума няма да постъпят с теб като в другия форум, но усещам,че се надига вълна която, за колкото и добър сърфист да се мислиш,няма да можеш да обладаеш ;)
ПП:
Що те Изображение от другия форум...мира не ми дава този въпрос? Питам се питам....отговор не намирам.
771 -"1300 години България" Изображение
Изображение
собственик на "кухиятЪ крак"
Аватар
m-r_Vekilski
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот m-r_Vekilski » 26 Юли 2012, 02:28

771 -"1300 години България" Изображение
Изображение
собственик на "кухиятЪ крак"