policeofficer написа:clearly, кефиш мацко, щи звънна....
policeofficer"засега се отлага ,но ако стане факт ,ще ти уредим едно местенце .Следователно няма нужда да ми звънкаш,щото ще си в моя вилает.

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
clearly написа:Такива като мен реват ,защото ....има за какво . Ясно: защото така.
И май забравяш ,че ние издържаме държавни служители.Защото ако ни нямаше нас, нямаше да има пари в бюджета от където се плащат заплати вкл. и вашите . Разбрах - ти можеш без нас, а ние не можем без теб. Ще умрем от глад ако те няма. А на теб какво може да се случи? Нищо особено - най-много да те оберат, изнасилят, измамят, убият...Граници не ти трябват - нека всеки е добре дошъл. Абе с една дума що да има държва изобщо? И тя да ти тежи на врата и на банковата сметка.
Що се касае до това ,дали съм над останалите от форума,няма такова нещо . - Само дето ти ни плащаш заплатите и знаеш повече от нас за нашата работа. Баси кви сме некадърници. Отивам за пепел.
Същият е създаде за да може всеки да си изказва по същество гледната точка.Така като гледам някой от вас ,че и в работно време освен да си чешат езиците в ,,ала бала'' ,в други раздели май и не дискутират . Много си права. Не всички сме способни да пишем? /или копи-пействаме/ във всички теми като Теб. От завист те нападаме, не от друго./сарказъм - сетих се, че трябва да обяснявам когато го използвам/
Опс сетих се и да ме нападат, защото мисленето ми е по- различно от тяхното. Въздишка...то да имаше мислене...
Относно благодарността към някой хора ,че все още ми позволяват да се изкавам ,това е показателно ,че същите са принципно стабилни хора - нестабилните сме онези, които те критикуваме - ,които не се влияят от мнениятa на някой съфорумци .И да благодарна съм на администратора и модераторите ,че си гледат съвестно работата.
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта