Кошмар1 написа:Тук защо е тихо? Сядам и чакам някой да ми поръча музиката и едно татарско с фанта лимон. Може да е пивница, но не ми се пие. И само някой да ме е изгонил!

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
Кошмар1 написа:Тук защо е тихо? Сядам и чакам някой да ми поръча музиката и едно татарско с фанта лимон. Може да е пивница, но не ми се пие. И само някой да ме е изгонил!
Lord написа:Кошмар1 написа:Тук защо е тихо? Сядам и чакам някой да ми поръча музиката и едно татарско с фанта лимон. Може да е пивница, но не ми се пие. И само някой да ме е изгонил!Аз съм навит да ти правя компания, Кошмар1, за мен бира, благодаря!
Кошмар1 написа:Стрендж, и на теб ли мненията се одобряват? А, ще се вкисна. Не съм свикнала така.
Матейко написа:Добро утро!... Да, добро да е. Така, по туй време какво предлагате... Мерси, кафе вече пих... Чай? Не ви питам от какво сте болна, питам ви какво предлагате!... Как тъй ще е рано? Японците отдавна са набили жените си... Не, изобщо не се шегувам! И японците са хора... Бира? Толкова рано? Моля ви, май ме бъркате с някой... Две бири? Топло... Не, не искам топла бира. Намеквам ви, че аха да ме уцелите... А! Браво! Отлична стрелба. Дай водката... Мерси! Ха наздраве!... Дай още една!... Наздравичката!... Ехааа. Няма се даваме на японците! Станиии, стани юнак балкааански... Дай пак!... Мерсаж. Чекай, чекай! Я седни тука!... Не там, тука!... Какво викаш?... А във форума ли сме?... Дръпни щепсела!...
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 6 госта