ПИВНИЦА "КУХИЯТ КРАК"

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: ПИВНИЦА "КУХИЯТ КРАК"

Мнениеот Lord » 16 Юни 2012, 13:02

Кошмар1 написа:Тук защо е тихо? Сядам и чакам някой да ми поръча музиката и едно татарско с фанта лимон. Може да е пивница, но не ми се пие. И само някой да ме е изгонил! :)

8-) Аз съм навит да ти правя компания, Кошмар1, за мен бира, благодаря! :)
КОМИСАР

Мнениеот slaron » 16 Юни 2012, 13:06

Lord написа:
Кошмар1 написа:Тук защо е тихо? Сядам и чакам някой да ми поръча музиката и едно татарско с фанта лимон. Може да е пивница, но не ми се пие. И само някой да ме е изгонил! :)

8-) Аз съм навит да ти правя компания, Кошмар1, за мен бира, благодаря! :)

Сега, ако кажеш, че е и лимонова - направо ще падна! :mrgreen: Кви са тия бири по обедно време - само твърд алкохол, разумеется!!! :mrgreen:
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот Strange » 16 Юни 2012, 21:22

Кошмар1 написа:Стрендж, и на теб ли мненията се одобряват? А, ще се вкисна. Не съм свикнала така. :mrgreen:

Нищо не знаеш ти: преди да одобрят мнението трябва да ти одобрят прическата, дължината на миглите, съдържанието на торбичката с подаръци за модераторите, правиш 53 коремни преси и ти пускат поста. Не се отказвай - свиква се ;)
Понякога всичко, от което човек се нуждае, е нова гледна точка.
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот мираж » 22 Юни 2012, 22:16

мираж
Полицай
Полицай

Мнениеот Матейко » 08 Юли 2012, 08:20

Добро утро!... Да, добро да е. Така, по туй време какво предлагате... Мерси, кафе вече пих... Чай? Не ви питам от какво сте болна, питам ви какво предлагате!... Как тъй ще е рано? Японците отдавна са набили жените си... Не, изобщо не се шегувам! И японците са хора... Бира? Толкова рано? Моля ви, май ме бъркате с някой... Две бири? Топло... Не, не искам топла бира. Намеквам ви, че аха да ме уцелите... А! Браво! Отлична стрелба. Дай водката... Мерси! Ха наздраве!... Дай още една!... Наздравичката!... Ехааа. Няма се даваме на японците! Станиии, стани юнак балкааански... Дай пак!... Мерсаж. Чекай, чекай! Я седни тука!... Не там, тука!... Какво викаш?... А във форума ли сме?... Дръпни щепсела!... :)
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот policeofficer » 08 Юли 2012, 11:36

Пиехме бира, а едни японци снимаха :D
Изображение

Но,... стария японец наби жена си, едва когато се опита да ни изяде яденето с фотоапарата си
Изображение
;)
policeofficer
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Strange » 08 Юли 2012, 11:45

Баси, кви хора сте... Рано, рано такива идеи и образи да ви навестяват. Не сте ли чували за "сутрешна гимнастика"? ;)

Понякога всичко, от което човек се нуждае, е нова гледна точка.
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 08 Юли 2012, 13:40

Матейко написа:Добро утро!... Да, добро да е. Така, по туй време какво предлагате... Мерси, кафе вече пих... Чай? Не ви питам от какво сте болна, питам ви какво предлагате!... Как тъй ще е рано? Японците отдавна са набили жените си... Не, изобщо не се шегувам! И японците са хора... Бира? Толкова рано? Моля ви, май ме бъркате с някой... Две бири? Топло... Не, не искам топла бира. Намеквам ви, че аха да ме уцелите... А! Браво! Отлична стрелба. Дай водката... Мерси! Ха наздраве!... Дай още една!... Наздравичката!... Ехааа. Няма се даваме на японците! Станиии, стани юнак балкааански... Дай пак!... Мерсаж. Чекай, чекай! Я седни тука!... Не там, тука!... Какво викаш?... А във форума ли сме?... Дръпни щепсела!... :)

:lol: Невъзможно брато! Вече няма щепсели, сичко е безжично, технологии, кво да правиш, вероятно скоро и секса ще е безжичен, в смисъл - аз съм на арктика, а жената у нас, връщам се, а тя бременна. :P То май това отдавна е открито, ама сега ще го обявят официално, де... ;)

А! :roll: Викаш тук сме в кръчма, хубаво. :? Ше се извиня за философстването и ще ида в някой футурологичен форум да си говорим за безжичният секс! :idea:

Не! :!: Що да ходя там, я ако обичате две халби от по два литра бира за мен и Матейко! Мерси!...
...Как кой, ми Матейко ще ги плати, аха, я и цаца дайте! Нямате?! Е, от мен да мине, може и чинийка с препечен хляб и порция черен хайвер. 8-)

Как на кого да ги пишете, нали се уточнихме за сметката вече?! :mrgreen:

Наздраве, приятели! :D
КОМИСАР

Мнениеот Кошмар1 » 15 Юли 2012, 14:11

Драсти значи. Ако и сега трябва да ми одобряват постинга, в тази жега не знам какво ще се случи. Няма да се усмихвам, защото неща. :P Та и тук да пусна нещо, което вече пуснах първо при оттатък. И така, песента е след статията:
http://signal.bg/view_article.php?article_id=22036
Кошмар1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Кошмар1 » 15 Юли 2012, 14:12

Аааа, ще се усмихна :D Даже ще ви кажа приятен ден :lol:
Кошмар1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите