За форумната етика! Или кой кой е?

Синдикална федерация на служителите в МВР

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: За форумната етика! Или кой кой е?

Мнениеот Макараджийски » 24 Ное 2009, 21:42

Еееееее,Господин"Осата"! ;) Мойте уважения към Вас!Мисля,че Ви дадох жокер!
Остават: помощ от публиката и обадисе на приятел! ;)
2.14........Текстовете ми са обект на авторското право и ползването им без мое разрешение е нежелано!......Не съм давал право на никого да ме цитира!
Всички прилики със събития и лица,във постовете ми са случайни!
Аватар
Макараджийски
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Raptor » 24 Ное 2009, 23:04

osata написа:И сега остава да кажеш ник-нейма с който си писал... този със забравената парола

Въпросът е простичък! В смисъл на ясен и лесен за отговаряне!
А моят е също толкова простичък:
- От къде знаеш името ми ?
Може да ти помогна с няколко готови варианта!
1. Объркал си се и без да искаш си го налучкал! :lol:
2. Познаваме се от някъде и в момента се бъзикаш с измислен ник! :D
3. Злоупотребил си с доверието ми във Фейсбука! :evil:
4. "Откраднал" си личната ми информация от служебен или друг акаунт! :!: :!: :!:
И извън тези два:
- От Пловдив ли си? Защото ако не си, то поне компютърът ти е там!
http://www.xnetbg.com/

"E pluribus, unum!"
От многото, едно цяло!(лат.)
Аватар
Raptor
КОМИСАР

Мнениеот SFS » 24 Ное 2009, 23:54

Ха, Добро утро :lol:
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

Мнениеот GKrIvan » 25 Ное 2009, 03:40

Ами проспамихме май 3 страници с това кой кои е,вярно много от пишещите се знаем,направете една страница в която хората да пишат отново кой кой е ,и едва тогава да могат да влязат в отделните страници,ще спестите доста главоболия и спамене.Админите и модераторите могат да се заемат с тази задача,Станаха много проблеми и вместо да се ядем един друг нещата може да са много по-прости.
МЛАД ПЕНСИОНЕР
GKrIvan
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Raptor » 25 Ное 2009, 09:39

GKrIvan, не става дума за "спамене" - темата е точно такава, каквото е заглавието. Става дума за опитите на някои умишлено да будалкат другите чрез използване на множество акаунти и имитиране на различни потребители. Никога не съм настоявал който и да е да си пише истинските имена или други данни в Интернет-пространство със свободен достъп - дори обратното против това съм. Почти всички тук, вкл. и ти използваме едни и същи никнейми и не се правим на такива каквито не сме. Някои хора, като стони си смениха никовете, но веднага дадоха да се разбере кои са в действителност.
Може би сбърках мястото на темата, но мисля че тя е необходима. Най-добре би било ако изобщо не се налага да пишем в нея.
Ето на пример:
1. Аз заявявам пред всички, че в този форум никога не съм използвал друг никнейм освен този и ако по някаква причина се наложи да го сменя веднага ще направя така, че всички да разберат с кого си комуникират.
2. Във вътрешния форум от дълго време пишех със същия никнейм, но поради някакво случайно или умишлено блокиране преди една година се наложи да го сменя. От тогава използвам името на главния герой от популярен крими-сериал.
3. В бачката не успях да се регистрирам със същия защото ми даде съобщение, че вече има такъв потребител. Там използвам видоизменено служебно име-жаргон, използвано от американската полиция за обозначаване на жертва от мъжки пол с неустановена самоличност. Видоизменено е защото съм леко суеверен. Напоследък почти не влизам там дори и да само прочета нещо. И не знаех, че не работи от известно време.
Нека останалите преценят дали съм искрен и ако желаят да заявят нещо подобно.

"E pluribus, unum!"
Аватар
Raptor
КОМИСАР

Мнениеот borderguard_bg » 25 Ное 2009, 10:37

За ваше улеснение ШУМКАРА. Тук се регистрирах наново с емето си от СКАЙПА понеже не ми се удаваше да влеза със старата си регистрация впоследствие разбрах защо .
borderguard_bg
Нов
Нов

Мнениеот Валентина » 27 Ное 2009, 13:25

Raptor написа:В бачката .... използвам видоизменено служебно име-жаргон, използвано от американската полиция за обозначаване на жертва от мъжки пол с неустановена самоличност. Видоизменено е защото съм леко суеверен. Напоследък почти не влизам там

В бачката съм с истинското си име и снимка. По-скоро - бях, защото вече имам наложен БАН за една седмица и не съм сигурна дали желая да продължа да пиша там. За тези, които ме познават, не беше трудно да ме разпознаят и тук. Не използвам друг ник в този форум.
А колкото до Raptor, :D ... Aко в Бачката преди време сте ползвали същия аватар... значи и с Вас се познаваме, дори сме си писали на лична и сме от един и същи град. :D :D :D
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Raptor » 27 Ное 2009, 14:01

Валентина написа:...
А колкото до Raptor, :D ... Aко в Бачката преди време сте ползвали същия аватар... значи и с Вас се познаваме, дори сме си писали на лична и сме от един и същи град. :D :D :D

Да, точно така е! :D
И с точно тази цел използвам същия аватар!

"E pluribus, unum!"
Аватар
Raptor
КОМИСАР

Мнениеот osata » 27 Ное 2009, 17:22

Валентина написа:В бачката съм с истинското си име и снимка. По-скоро - бях, защото вече имам наложен БАН за една седмица и не съм сигурна дали желая да продължа да пиша там..... :D :D :D

Има ли някой, на който да не е бил наложен бан в ба4ка? Не е по темата, но именно по тази причина и аз спрях да пиша там. Това е пълно неуважение към колеги, не само към потребители..... Нямам повече думи за това!
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот monika » 27 Ное 2009, 20:10

osata написа:Има ли някой, на който да не е бил наложен бан в ба4ка? Не е по темата, но именно по тази причина и аз спрях да пиша там. Това е пълно неуважение към колеги, не само към потребители..... Нямам повече думи за това!

На мене, щото не пиша там. :lol: Между другото и аз във всички форуми, включително и вътрешния съм с един и същи ник и само с него. Доста колеги ме познават, но продължават да ме наричат Моника! :D
"Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш" - Майка Тереза
Аватар
monika
Полицай
Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към СФСМВР