Макараджийски написа:...Може да прозвучи смешно,
но си забравих паролата :lol:
....
За момента не искам да разкривам истинската си самоличност пред пишещите тука,за което Моля да бъда извинен!
....много съм по-млад от човека.Даже мисля,че сме на една възраст с тебе.

Поредната "издънка в КЕЧ-а"!
1. Ако това признание че предишният ти никнейм е бил "дред", означава, че не си имал никакви проблеми да се пререгистрираш със същия ник и парола след срива на този форум през лятото!
Така постъпихме всички останали - напълно в унисон с "форумната етика" от заглавието на темата!
2. Няма нужда да разкриваш нищо - мисля че нещата започнаха да се изясняват!
3. Аз не съм много млад! Дори напротив - вече минавам към по-старичките.
4. Никой не ме нарича така, а името ми може да се научи от много малко места и едното от тях е чрез използване служебния достъп до лични данни във вътрешната мрежа на МВР. Което пък навежда на мисълта ти къде работиш. /ако си използвал данни от Фейсбук, просто ме изтрий от списъците си/
5. Не ме познаваш от Пловдив, защото ако е така до сега щяхме да сме си разменили много ЛС.
6. Време е да разбереш, че насреща си нямаш наивни провинциални полицайчета, а безпределната ти гениалност е само във собственото ти въображение!
ПП- ако ти прави впечатление, не съм си позволил да използвам имена /дори и малки или производни/ в пространство със свободен достъп. Пак е въпрос на етика.