Постъпване на работа в МВР?

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Постъпване на работа в МВР?

Мнениеот denis_strandjaliev » 29 Фев 2012, 15:07

Добър ден !!!

Имам един въпрос който навярно не се е обсъждал тук. Колко пъти имаш право да се явяваш на психо?
denis_strandjaliev
Нов
Нов

Мнениеот doznatel1 » 01 Мар 2012, 20:58

denis_strandjaliev написа:Добър ден !!!

Имам един въпрос който навярно не се е обсъждал тук. Колко пъти имаш право да се явяваш на психо?

За всеки конкурс по веднъж.
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот kkarakashev » 01 Мар 2012, 22:03

denis_strandjaliev написа:Добър ден !!!

Ако имате претенции относно точките,подавате констатация резултатът , от която ще е изпит на ново.Вервайте ми,точките ви ще бъдат по -малко от първоначалните.
http://www.vbox7.com/play:7f4f0694 - В памет на служителите на МВР, загинали при изпълнение на служебният си дълг.
http://www.vbox7.com/play:46376107dc - Химн на гр.Пловдив
Аватар
kkarakashev
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот denis_strandjaliev » 01 Мар 2012, 23:07

Извинявайте. Аз не зададох въпроса си правилно. Имах в предвид през живота си колко пъти можеш да се явяваш на психо, или в срок от една година и т.н. .
denis_strandjaliev
Нов
Нов

Мнениеот kkarakashev » 02 Мар 2012, 09:01

Ако в годината кандидатствате за 5 конкурса и на петте стигнете до психо - явявате се и на петте.
http://www.vbox7.com/play:7f4f0694 - В памет на служителите на МВР, загинали при изпълнение на служебният си дълг.
http://www.vbox7.com/play:46376107dc - Химн на гр.Пловдив
Аватар
kkarakashev
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Ico » 02 Мар 2012, 11:50

Zdraveite opitvam se da razbera koga shte ima konkurs za policai no malko trudno mi se struva zashtoto dokolkoto razbrah nqma da go izkarat v saita . Ako nqkoi moje da mi pomogne po nqkakav nachin shte sam blagodaren mnogo i se nadqvam da stanem kolegi jivot i zdrave zashtoto tova e edna dobra i dostoina profesiq za men , blagodarq predvaritelno :)
Ico
Нов
Нов

Мнениеот ross_migration » 02 Мар 2012, 15:30

Ico написа:Zdraveite opitvam se da razbera koga shte ima konkurs za policai no malko trudno mi se struva zashtoto dokolkoto razbrah nqma da go izkarat v saita . Ako nqkoi moje da mi pomogne po nqkakav nachin shte sam blagodaren mnogo i se nadqvam da stanem kolegi jivot i zdrave zashtoto tova e edna dobra i dostoina profesiq za men , blagodarq predvaritelno :)

Моля те, пиши на кирилица!

http://www.dhr.mvr.bg/Competition/Entrance/default.htm - тук можеш да намериш всички обявени конкурси. Следи конкурсите за твоя областен град.

Успех!
ross_migration
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Specnaz88 » 06 Мар 2012, 23:38

Добър вечер!
Искам да попитам ... при положение, че имам завършено висше образование, но евентуално вляза в МВР категория Е ..... (тъй като бройките от категория Е са повече от бройките за категория Г ) та имам ли възможност по някакъв начин да се издигна по нататък в категория Г ? Благодаря ви предварително!
Specnaz88
Нов
Нов

Мнениеот Simo007 » 07 Мар 2012, 00:41

Specnaz88 написа: от Specnaz88 » 06 Мар 2012, 23:38

Добър вечер!
Искам да попитам ... при положение, че имам завършено висше образование, но евентуално вляза в МВР категория Е ..... (тъй като бройките от категория Е са повече от бройките за категория Г ) та имам ли възможност по някакъв начин да се издигна по нататък в категория Г ? Благодаря ви предварително!

Да кажем, че спечелиш конкурс за кат. "Е" после ако искаш да се издигаш отново се явяваш на конкурс. Аз бих те посъветвал направо за кат. "Г" при положение, че имаш висше. Давам ти пример пускат 5 бройки за кат. "Г" мах 10-15 кандидата се борят. Така ще имаш по-голям шанс. За повече информация разгледай сайта на МВР, конкурсите за кат. "Г" виж им списъците на допуснати кандидати.
Simo007
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Specnaz88 » 07 Мар 2012, 22:55

Simo007 написа:
Specnaz88 написа: от Specnaz88 » 06 Мар 2012, 23:38

Добър вечер!

Да кажем, че спечелиш конкурс за кат. "Е" после ако искаш да се издигаш отново се явяваш на конкурс. Аз бих те посъветвал направо за кат. "Г" при положение, че имаш висше. Давам ти пример пускат 5 бройки за кат. "Г" мах 10-15 кандидата се борят. Така ще имаш по-голям шанс. За повече информация разгледай сайта на МВР, конкурсите за кат. "Г" виж им списъците на допуснати кандидати.

Благодаря ти за инфото ;)
Specnaz88
Нов
Нов

ПредишнаСледваща

Назад към Постъпване на държавна служба в МВР