Добър ден !!!
Имам един въпрос който навярно не се е обсъждал тук. Колко пъти имаш право да се явяваш на психо?
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
denis_strandjaliev написа:Добър ден !!!
Имам един въпрос който навярно не се е обсъждал тук. Колко пъти имаш право да се явяваш на психо?
denis_strandjaliev написа:Добър ден !!!
Ico написа:Zdraveite opitvam se da razbera koga shte ima konkurs za policai no malko trudno mi se struva zashtoto dokolkoto razbrah nqma da go izkarat v saita . Ako nqkoi moje da mi pomogne po nqkakav nachin shte sam blagodaren mnogo i se nadqvam da stanem kolegi jivot i zdrave zashtoto tova e edna dobra i dostoina profesiq za men , blagodarq predvaritelno
Specnaz88 написа: от Specnaz88 » 06 Мар 2012, 23:38
Добър вечер!
Искам да попитам ... при положение, че имам завършено висше образование, но евентуално вляза в МВР категория Е ..... (тъй като бройките от категория Е са повече от бройките за категория Г ) та имам ли възможност по някакъв начин да се издигна по нататък в категория Г ? Благодаря ви предварително!
Simo007 написа:Specnaz88 написа: от Specnaz88 » 06 Мар 2012, 23:38
Добър вечер!
Искам да попитам ... при положение, че имам завършено висше образование, но евентуално вляза в МВР категория Е ..... (тъй като бройките от категория Е са повече от бройките за категория Г ) та имам ли възможност по някакъв начин да се издигна по нататък в категория Г ? Благодаря ви предварително!
Да кажем, че спечелиш конкурс за кат. "Е" после ако искаш да се издигаш отново се явяваш на конкурс. Аз бих те посъветвал направо за кат. "Г" при положение, че имаш висше. Давам ти пример пускат 5 бройки за кат. "Г" мах 10-15 кандидата се борят. Така ще имаш по-голям шанс. За повече информация разгледай сайта на МВР, конкурсите за кат. "Г" виж им списъците на допуснати кандидати.
Назад към Постъпване на държавна служба в МВР
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта