Постъпване на работа в МВР?

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Постъпване на работа в МВР?

Мнениеот dsuzunov » 23 Фев 2012, 17:59

passenger написа:Здравейте ,имам следния въпрос.Изискват ми характеристика от средно образование ,но училището ,в което учех е закрито.Откъде мога да си извадя така характеристика ?

Питай в Инспектората по образование.
И се научи да решаваш такива дребни проблеми сам, без помощта форумите.
Димитър Узунов - БНТЛ Пловдив
Аватар
dsuzunov
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот passenger » 23 Фев 2012, 18:34

Вече си реших проблема така да се каже ,но за всеки случай пуснах запитване и тук.Почуствах се леко нахранен :D ,но благодаря за откликването все пак.
Аватар
passenger
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот KOBBRA » 23 Фев 2012, 21:23

denis_strandjaliev написа:
KOBBRA написа:НАРЕДБА № Iз - 221/07.02.2012 г. за приемане на курсанти, студенти и докторанти за обучение в Академията на Министерството на вътрешните работи за учебната 2012/2013 година

http://www.academy.mvr.bg/Reception/default.htm

Не търсиш внимателно...

Това го видях !!! Просто миналата година си спомням излизаше колко бройки са отпуснати и характеристиките за всеки отделен изпит, но мисля че излязоха към Априп месец !!! Мерси все пак !!!

Имам и един друг въпрос !!!
Миналата година до колкото си спомням бройките за мъже бяха 80. Другото което съм чувал че за всяка дадена област (Пловдив,Видин,Русе и т.н.) има по 3-4 бройки.Има ли такова нещо или съм слушал между думите !!!

Тези удивителни стоят странно, или имаш вреден навик да ги слагаш или се опитваш да ни се караш? Опитай се да спреш да ги слагаш първо, че не е правилно второ изглеждат странно.
Аватар
KOBBRA
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот denis_strandjaliev » 23 Фев 2012, 22:30

Извинявам се. Навик.
denis_strandjaliev
Нов
Нов

Мнениеот ross_migration » 23 Фев 2012, 22:31

Едва ли има значение бройките за областните градове. Все пак може да съм от варненска област и след завършването на АМВР да остана в София да работя. Не съм чел Наредбата за прием, но предполагам, че няма значение какво пише в личната ми карта в графата постоянен адрес...
ross_migration
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Zangador » 24 Фев 2012, 02:37

Zdraveite! Imeto mi e Petyr Y. i v momenta sym postypil na slujba vyv frenskiq chujdestranen legion. Ostavat mi oshte 2 godini do kraq na dogovora mi. Iskam da popitam za 2014 godina sled avgust mesec ima li konkursi za nabirane na kadri v Sofia ili Burgas? Syshto taka iskam da znam ako me vzemat kakvi sa kriteriite, za da vlqza pri kachulkite ili barzacite, kakto gi narichat v bylgariq t.e otrqd za byrzo reagirane... I dali tova che imam opit sys vsqka edna kategoriq oryjie bi mi pomognalo ? Oryjiqta, s koito sym strelql sa : FAMAS, MINIMI(belgiisko oryjie izpolzvashto 30 patronen pylnitel na m16, kakto i avstraliiski palnitel ot 100 patronq), PA-MAC, FRF2(7,62 mm, optique x8), PRM4(12,7 mm, optique x10), browning cal. 50, AT4. Imam slabi poznaniq v sferata na exploazivite, no sym gyrmql okolo 2 kg obshta masa plastichni exploazivi. Syshto taka sym pilot na tejki bronirani mashini do 20 tona. Preminal sym kurs i sym chef na ekip vyv grupa ot 7 choveka (t.e 2 ekipa ot 3 choveka i 1 grupen chef). V momenta imam edna misiq zad garba si a imenno v senegal, tam sym preminal prez staj commando traesht 3 sedmici vyv mangrovite gori. V kraq na tazi i nachaloto na 2013 godina shte sym na misiq v Tchad i ochakvam do kraq na dogovora da ima oshte edna misiq... Iskam da razbera dali policiqta proqvqva naistina interes ot men, pri polojenie, che shte moga da dokaram diplom i udostovereniq za vsichko gorespomenato, za da znam ima li smisal da si davam nadejdki, che moga da vlqza v MBP.

Izvinqvam se za latineca, no ne razpolagam s kirilica za momenta.
Zangador
Нов
Нов

Мнениеот KOBBRA » 24 Фев 2012, 12:35

Всичко това е много хубаво което казваш, но просто трябва да се прибереш и да кандидастваш конкурси винаги има. Най важното е да се върнеш психически здрав от там защото имам доста приятели, който като се върнаха от там всичките бяха със психически диагнози и на антидепресанти. ;)
Аватар
KOBBRA
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Zangador » 24 Фев 2012, 13:02

Rabotata e tam, che Edno ptiche mi kaza, che v policiqta se vlizalo samo sys vrazki... A az podnavam tuk tame nqkoi, kydeto rqboti v MBP, no ne iskam da se dopitam do tqhnata pomosht, iskam sam da si vlqza bez da zavisq ot nqkoi. Psihicheskiq test mislq ,che shte si go napravq, shtom minah psihotehnicheskiq tuka v legiona d ocenka 17/20 mislq, che nqma da sym izgubil golqm % ot kapaciteta si za tezi 5 godini :D. Edinstvenoto vreme, kogato se chuvstvam leko nekomfortno e, kogato bezdeistvame i nqma misii ili polevi praktiki. Kato gi nqma tezi zanimaniq se zanimavam edinstveno sys sport prez po-golqmata chast ot vremeto. Ta vyprosa mi e raven li mi e shansa da rabotq kym MBP, kakto sys drugite kandidati ili ima nqkoi deto se polzvat sys po-golqm prioritet pred drugite ?
Zangador
Нов
Нов

Мнениеот dsuzunov » 24 Фев 2012, 13:35

Zangador написа:Zdraveite! Imeto mi e Petyr Y. i v momenta sym postypil na slujba vyv frenskiq chujdestranen legion. Ostavat mi oshte 2 godini do kraq na dogovora mi. Iskam da popitam za 2014 godina sled avgust mesec ima li konkursi za nabirane na kadri v Sofia ili Burgas? Syshto taka iskam da znam ako me vzemat kakvi sa kriteriite, za da vlqza pri kachulkite ili barzacite, kakto gi narichat v bylgariq t.e otrqd za byrzo reagirane... I dali tova che imam opit sys vsqka edna kategoriq oryjie bi mi pomognalo ? Oryjiqta, s koito sym strelql sa : FAMAS, MINIMI(belgiisko oryjie izpolzvashto 30 patronen pylnitel na m16, kakto i avstraliiski palnitel ot 100 patronq), PA-MAC, FRF2(7,62 mm, optique x8), PRM4(12,7 mm, optique x10), browning cal. 50, AT4. Imam slabi poznaniq v sferata na exploazivite, no sym gyrmql okolo 2 kg obshta masa plastichni exploazivi. Syshto taka sym pilot na tejki bronirani mashini do 20 tona. Preminal sym kurs i sym chef na ekip vyv grupa ot 7 choveka (t.e 2 ekipa ot 3 choveka i 1 grupen chef). V momenta imam edna misiq zad garba si a imenno v senegal, tam sym preminal prez staj commando traesht 3 sedmici vyv mangrovite gori. V kraq na tazi i nachaloto na 2013 godina shte sym na misiq v Tchad i ochakvam do kraq na dogovora da ima oshte edna misiq... Iskam da razbera dali policiqta proqvqva naistina interes ot men, pri polojenie, che shte moga da dokaram diplom i udostovereniq za vsichko gorespomenato, za da znam ima li smisal da si davam nadejdki, che moga da vlqza v MBP.

Izvinqvam se za latineca, no ne razpolagam s kirilica za momenta.

За латиницата е разбираемо.
Демонстрираш някакви познания по оръжезнание, които обаче, не се покриват с критериите ми за ниво на познания, които трябва да притежава един спец.
Начина по който изобразяваш калибрите на различните оръжия е непълен.
Също така, пилотите обикновено се движат във въздуха, а тежките бронирани машини, които са с обща маса НАД 20 тона си вървят по земята. Както и да е.
Тези ти познания, дори и да са действителни, по никакъв начин няма да ти осигурят предимство за каквато и да е работа в МВР.
А относно конкурсите за 2014 година...един Бог знае дали ще има и за къде.
Аватар
dsuzunov
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот dsuzunov » 24 Фев 2012, 13:38

passenger написа:Вече си реших проблема така да се каже ,но за всеки случай пуснах запитване и тук.Почуствах се леко нахранен :D ,но благодаря за откликването все пак.

Ако пред психолозите използваш този начин на изразяване, направо ще "ти сипят".
Аватар
dsuzunov
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Постъпване на държавна служба в МВР