Zangador написа:Zdraveite! Imeto mi e Petyr Y. i v momenta sym postypil na slujba vyv frenskiq chujdestranen legion. Ostavat mi oshte 2 godini do kraq na dogovora mi. Iskam da popitam za 2014 godina sled avgust mesec ima li konkursi za nabirane na kadri v Sofia ili Burgas? Syshto taka iskam da znam ako me vzemat kakvi sa kriteriite, za da vlqza pri kachulkite ili barzacite, kakto gi narichat v bylgariq t.e otrqd za byrzo reagirane... I dali tova che imam opit sys vsqka edna kategoriq oryjie bi mi pomognalo ? Oryjiqta, s koito sym strelql sa : FAMAS, MINIMI(belgiisko oryjie izpolzvashto 30 patronen pylnitel na m16, kakto i avstraliiski palnitel ot 100 patronq), PA-MAC, FRF2(7,62 mm, optique x8), PRM4(12,7 mm, optique x10), browning cal. 50, AT4. Imam slabi poznaniq v sferata na exploazivite, no sym gyrmql okolo 2 kg obshta masa plastichni exploazivi. Syshto taka sym pilot na tejki bronirani mashini do 20 tona. Preminal sym kurs i sym chef na ekip vyv grupa ot 7 choveka (t.e 2 ekipa ot 3 choveka i 1 grupen chef). V momenta imam edna misiq zad garba si a imenno v senegal, tam sym preminal prez staj commando traesht 3 sedmici vyv mangrovite gori. V kraq na tazi i nachaloto na 2013 godina shte sym na misiq v Tchad i ochakvam do kraq na dogovora da ima oshte edna misiq... Iskam da razbera dali policiqta proqvqva naistina interes ot men, pri polojenie, che shte moga da dokaram diplom i udostovereniq za vsichko gorespomenato, za da znam ima li smisal da si davam nadejdki, che moga da vlqza v MBP.
Izvinqvam se za latineca, no ne razpolagam s kirilica za momenta.
За латиницата е разбираемо.
Демонстрираш някакви познания по оръжезнание, които обаче, не се покриват с критериите ми за ниво на познания, които трябва да притежава един спец.
Начина по който изобразяваш калибрите на различните оръжия е непълен.
Също така, пилотите обикновено се движат във въздуха, а тежките бронирани машини, които са с обща маса НАД 20 тона си вървят по земята. Както и да е.
Тези ти познания, дори и да са действителни, по никакъв начин няма да ти осигурят предимство за каквато и да е работа в МВР.
А относно конкурсите за 2014 година...един Бог знае дали ще има и за къде.