Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
denis_strandjaliev написа:Здравейте !!!
Имам един въпрос към по-запознатите !!!
Преди около 2 месеца пуснаха конкурс за категория Е за полицай за града ми !!! Кандидатствах по ред. Минах физически и интелектуален, класирах се за психо , и то мина и сега чакам резултати !!!
Но точно в този момент излиза конкурс от същата категория Е само че за пожарникар !!! Става въпрос за един и същи град което не смятам че е от значение. Та въпроса ми е там. Мога ли да подам документи за пожарникар докато чакам резултатите от предния за полицай . Трябва ли от начало да се вадят всички документи. Знам че свидетелството за съдимост и свидетелството от прокуратура има 6 месеца давност, но все пак има медицинско, което и то излиза около 150 лева !!! Или мога просто да кандидатствам със същите документи !!! Благодаря предварително . Лека вечер !!!
Li40 написа:И аз да попитам нещо. През декември подадох документи за СПС и минах медицинските прегледи. Сега искам да подам документи и за пожарната. Трябва ли да минавам наново мед. прегледи или не? И ако не трябва как да докажа пред кадровика, че съм ги минал?
Назад към Постъпване на държавна служба в МВР
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта