Apokalipsisa написа:Честита Нова Година на всички!Значи след няма година и половина ставам пълнолетен започвам да се замислям,какъв ще стана.Значи ориентирам се към системата на МВР и искам да стана полицай.Имам физически качества и обичам работа,където има адриналин.Другия вариант е счетоводител,но не мога да вися по цял ден на компютър и да изчислявам капитал на фирми и т.н.Знам,че заплатите в МВР са мизерни.Може ли да ми кажете каква е средната заплата на полицай в София с 1-2 години стаж?Другият ми въпрос е къде да следвам за тази професия.В Симеоново казват,че се влизало с много пари и връзки.....Искам и да попитам,ако например мина полицейската академия и всичко останало и стана полицай,дали ще мога да работя в София,ако това не ми е родния град?От друга страна дали след 2 години ще има свободни места в София?Съжелявам за глупавите въпроси,но не съм на ''ти'' със системата на МВР.
Обясни на публиката причината да избереш този ник: "Апокалипсиса"
Това, като за начало.
Заплатата на новоназначен полицай в момента е около 550 лв.
Ти едва ли ще имаш представа за това, дали една заплата е мизерна, тъй като до сега не си получавал такава. Ако човек си знае възможностите и тавана на доходите и което е по-важно, съобразява харчовете си с този таван, няма мизерна заплата.
А дали ще има свободни места след две години в София...сигурно ще има...въпрос на време е.