Постъпване на работа в МВР?

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Постъпване на работа в МВР?

Мнениеот Old Cop » 03 Яну 2012, 12:24

kkarakashev написа:Благодаря. Аз ще направя само още един опит и сам до тук. Нямам повече нерви!!!
Наи много ако има за около Пловдив нещо, но общо взето не мисля да хабя нерви.

Не знам дали гр.Кърджали те устройва,като местоположение и влиза ли в понятието "около Пловдив" но има обявен конкурс за полицаи кат.Е за ОДМВР-гр.Кърджали.
Няма как да стане без хабене на нерви,все пак е конкурс и има състезание,до колко има феърплей,това вече е друг въпрос ;)
Old Cop
Нов
Нов

Мнениеот kkarakashev » 03 Яну 2012, 22:34

Old Cop написа:
kkarakashev написа:Благодаря. Аз ще направя само още един опит и сам до тук. Нямам повече нерви!!!
Наи много ако има за около Пловдив нещо, но общо взето не мисля да хабя нерви.

Не знам дали гр.Кърджали те устройва,като местоположение и влиза ли в понятието "около Пловдив" но има обявен конкурс за полицаи кат.Е за ОДМВР-гр.Кърджали.
Няма как да стане без хабене на нерви,все пак е конкурс и има състезание,до колко има феърплей,това вече е друг въпрос ;)

Фер..... Какво? Тц. Ето до този извод стигнах, по точно затвардих:
1- явявяш се на изпити.
2- намираш си някой да те побутне, ако някаде закъсаш
3- намираш някой, който да ти отвори вратата за МВР.
Това е истината.
П.с. Относно К-ли знам, мерси.
http://www.vbox7.com/play:7f4f0694 - В памет на служителите на МВР, загинали при изпълнение на служебният си дълг.
http://www.vbox7.com/play:46376107dc - Химн на гр.Пловдив
Аватар
kkarakashev
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Apokalipsisa » 03 Яну 2012, 23:45

Честита Нова Година на всички!Значи след няма година и половина ставам пълнолетен започвам да се замислям,какъв ще стана.Значи ориентирам се към системата на МВР и искам да стана полицай.Имам физически качества и обичам работа,където има адриналин.Другия вариант е счетоводител,но не мога да вися по цял ден на компютър и да изчислявам капитал на фирми и т.н.Знам,че заплатите в МВР са мизерни.Може ли да ми кажете каква е средната заплата на полицай в София с 1-2 години стаж?Другият ми въпрос е къде да следвам за тази професия.В Симеоново казват,че се влизало с много пари и връзки.....Искам и да попитам,ако например мина полицейската академия и всичко останало и стана полицай,дали ще мога да работя в София,ако това не ми е родния град?От друга страна дали след 2 години ще има свободни места в София?Съжелявам за глупавите въпроси,но не съм на ''ти'' със системата на МВР.
Apokalipsisa
Нов
Нов

Мнениеот Simo007 » 04 Яну 2012, 13:27

Четейки тоя пост, мисля че мястото ти не е в структурите на МВР! :mrgreen: цитирам: "Знам,че заплатите в МВР са мизерни.Може ли да ми кажете каква е средната заплата на полицай в София с 1-2 години стаж?Другият ми въпрос е къде да следвам за тази професия.В Симеоново казват,че се влизало с много пари и връзки.."

НИЩО ЛИЧНО !!!
Simo007
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Apokalipsisa » 04 Яну 2012, 13:56

Мисля,че мястото ми е точно там!Тогава го задавам директно въпроса-Как да стана полицай?
Apokalipsisa
Нов
Нов

Мнениеот Old Cop » 04 Яну 2012, 15:29

kkarakashev написа:Не знам дали гр.Кърджали те устройва,като местоположение и влиза ли в понятието "около Пловдив" но има обявен конкурс за полицаи кат.Е за ОДМВР-гр.Кърджали.

Фер..... Какво? Тц. Ето до този извод стигнах, по точно затвардих:
1- явявяш се на изпити.
2- намираш си някой да те побутне, ако някаде закъсаш
3- намираш някой, който да ти отвори вратата за МВР.
Това е истината.
П.с. Относно К-ли знам, мерси.[/quote]

Така е,но не трябва да бъде така,защото по този начин се лишаваме от конкурсната процедура и така губим и малкото свести хора решили да се посветят на полицейската професия,но нямащи възможност да преодолеят създаденото статукво!
Old Cop
Нов
Нов

Мнениеот scofieldpb » 04 Яну 2012, 19:40

Момчета... ако наистина искате и желаете силно да сте полицаи-ще станете,НО само желание не е достатъчно ;) ( понеже аз минах през целия път на конкурси и изпити мога да Ви кажа със 101 % сигурност,че ако не сте физически подготвени,ако нямате малко от малко "багажец" горе в тенджарката...тц няма как и да Ви "побутнат") Така че ако имате желание участвайте в конкурси,бъдете себе си и никога не се предавайте!

п.с. Аз лично напускам ръководна длъжност в частна фирма,за да облека униформа,направете си сами сметка какво е желанието ми ;) ;)
scofieldpb
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот dsuzunov » 04 Яну 2012, 21:16

Apokalipsisa написа:Честита Нова Година на всички!Значи след няма година и половина ставам пълнолетен започвам да се замислям,какъв ще стана.Значи ориентирам се към системата на МВР и искам да стана полицай.Имам физически качества и обичам работа,където има адриналин.Другия вариант е счетоводител,но не мога да вися по цял ден на компютър и да изчислявам капитал на фирми и т.н.Знам,че заплатите в МВР са мизерни.Може ли да ми кажете каква е средната заплата на полицай в София с 1-2 години стаж?Другият ми въпрос е къде да следвам за тази професия.В Симеоново казват,че се влизало с много пари и връзки.....Искам и да попитам,ако например мина полицейската академия и всичко останало и стана полицай,дали ще мога да работя в София,ако това не ми е родния град?От друга страна дали след 2 години ще има свободни места в София?Съжелявам за глупавите въпроси,но не съм на ''ти'' със системата на МВР.

Обясни на публиката причината да избереш този ник: "Апокалипсиса"
Това, като за начало.
Заплатата на новоназначен полицай в момента е около 550 лв.
Ти едва ли ще имаш представа за това, дали една заплата е мизерна, тъй като до сега не си получавал такава. Ако човек си знае възможностите и тавана на доходите и което е по-важно, съобразява харчовете си с този таван, няма мизерна заплата.
А дали ще има свободни места след две години в София...сигурно ще има...въпрос на време е.
Димитър Узунов - БНТЛ Пловдив
Аватар
dsuzunov
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот akulata » 14 Яну 2012, 13:37

Излезе списъка с резултатите от етап физическо изследване за СДВР категория Е :

http://www.dhr.mvr.bg/Competition/Entra ... R_9235.htm

Успех на сички в следващия етап! :)
Можеш да отнемеш островът от момчето, но не и момчето от острова!!!
Аватар
akulata
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот doznatel1 » 17 Яну 2012, 21:10

Apokalipsisa написа:Честита Нова Година на всички!Значи след няма година и половина ставам пълнолетен започвам да се замислям,какъв ще стана.Значи ориентирам се към системата на МВР и искам да стана полицай.Имам физически качества и обичам работа,където има адриналин.Другия вариант е счетоводител,но не мога да вися по цял ден на компютър и да изчислявам капитал на фирми и т.н.Знам,че заплатите в МВР са мизерни.Може ли да ми кажете каква е средната заплата на полицай в София с 1-2 години стаж?Другият ми въпрос е къде да следвам за тази професия.В Симеоново казват,че се влизало с много пари и връзки.....Искам и да попитам,ако например мина полицейската академия и всичко останало и стана полицай,дали ще мога да работя в София,ако това не ми е родния град?От друга страна дали след 2 години ще има свободни места в София?Съжелявам за глупавите въпроси,но не съм на ''ти'' със системата на МВР.

Значи, чудиш се какъв искаш да станеш, по-глупав няма как да станеш, по-неграмотен също няма накъде повече. Предлагам ти, да си седнеш на дупенцето да завършиш средното си образование, за висше образование се съмнявам. И приеми един съвет- недей избира тази професия, не е за теб!
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Постъпване на държавна служба в МВР