Абе човек ти от гората ли идваш че ми се правиш на света вода. Все едно издадох държавна тайна.

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
dsuzunov написа:Голям отворко.
Влезе в Академията, не си помирисвал що е служба по принцип и започна да показваш компетентност във всички аспекти от живота в АМВР.
Интересно, как си минал тестовете при условие, че нивото ти на правопис е на третокласник.
Показваш някаква степен на вироглавие, което ще ти изиграе лоша шега.
Добре е човек да има позиция, но твоето не е позиция а зъбене.
ashkadarma написа:dsuzunov написа:Голям отворко.
Влезе в Академията, не си помирисвал що е служба по принцип и започна да показваш компетентност във всички аспекти от живота в АМВР.
Интересно, как си минал тестовете при условие, че нивото ти на правопис е на третокласник.
АМи точно за тОва показвам компетентност за академията, защото сега съм там, за кое друго да показвам компетентност. И не знам кой на кого се зъби, защото аз в тоя форум влязох да отговоря на конкретен човек и веднага някАви хора ме коментират лично, както между другото го правиш и ти. Аз коментар за тебе не съм писал, пък ти го правиш.
И като видя някой да критикува за правопис във форум и ми става зле.ТОва тука да не е кандидат -студентски изпит по българска филология и ти да си проверяващ. Мен са ме оценявали за правопис, ЗА щото аз за разлика от приетите последните години, влязох в академията с положени писмени изпити, а не по матура.
dsuzunov написа:ashkadarma написа:dsuzunov написа:Голям отворко.
АМи точно за тОва показвам компетентност за академията, защото сега съм там, за кое друго да показвам компетентност. И не знам кой на кого се зъби, защото аз в тоя форум влязох да отговоря на конкретен човек и веднага някАви хора ме коментират лично, както между другото го правиш и ти. Аз коментар за тебе не съм писал, пък ти го правиш.
И като видя някой да критикува за правопис във форум и ми става зле.ТОва тука да не е кандидат -студентски изпит по българска филология и ти да си проверяващ. Мен са ме оценявали за правопис, ЗА щото аз за разлика от приетите последните години, влязох в академията с положени писмени изпити, а не по матура.
Виж какво си написал и след това виж как съм го коригирал.
Все пак, аз съм само със средно"килийно" образование и са ме учили да пиша правилно доста отдавна.
thegame3 написа:Здеавейте,
аз съм решил да кандидатствам в Академията тази година.Аз свърших 2008 година правих матура по БЕЛ и география не ги взех с добри оценки Бел(3.50) география (4.00).Дипломата ми е (3.80) разглеждах сайта на академията не намерих как се балобразува.Аз мислия че ти оценки няма да ми стигнат и затова искам да ви питам какви изпити се държат.За да почна да ходия на уроци да се готвая.Помогнете с малко информация?
Назад към Полицията в България
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 9 госта