Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Мнениеот kkarakashev » 12 Сеп 2011, 21:26

ashkadarma Бил съм 1 година, да радвах се , че е една (в флота се е служило винаги повече от ввс и св) но за една година добих навици. Тези навици няма как живота да ти ги подари. Това , че си оправяте леглата, че марширувате, че учите правилници е нещо, което ще ти подреди малко или много характера.
По старите от мен знаят или са чували за марш на скок да кажем 5км..... не че аз ще го издържа, но почти съм сигурен , че от тези който не са били в казармата няма да го издържат. (е елеменирам хората който живеят в аптека или фитнес :twisted: )
п.с. Късмет в службата и обучението !
http://www.vbox7.com/play:7f4f0694 - В памет на служителите на МВР, загинали при изпълнение на служебният си дълг.
http://www.vbox7.com/play:46376107dc - Химн на гр.Пловдив
Аватар
kkarakashev
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот ashkadarma » 12 Сеп 2011, 21:31

[quote="BARETATA"]Добре , брат , само така . Ако запазиш тази борбеност , ще ти е добре .Но , мяй не ме разбра .Говориш за някакви алкохоли , а знаеш за Заповед,относно забрана за употреба , в сгради и служебни помещения на МВР.Сайта,се преглежда от всякакви,защото е отворен и свободен.Помисли малко , преди да напишеш нещо подобно . Успех.[/q

Абе човек ти от гората ли идваш че ми се правиш на света вода. Все едно издадох държавна тайна. :lol:
ashkadarma
Нов
Нов

Мнениеот dsuzunov » 12 Сеп 2011, 22:08

Голям отворко.
Влезе в Академията, не си помирисвал що е служба по принцип и започна да показваш компетентност във всички аспекти от живота в АМВР.
Интересно, как си минал тестовете при условие, че нивото ти на правопис е на третокласник.
Показваш някаква степен на вироглавие, което ще ти изиграе лоша шега.
Добре е човек да има позиция, но твоето не е позиция а зъбене.
Димитър Узунов - БНТЛ Пловдив
Аватар
dsuzunov
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот ashkadarma » 12 Сеп 2011, 22:29

dsuzunov написа:Голям отворко.
Влезе в Академията, не си помирисвал що е служба по принцип и започна да показваш компетентност във всички аспекти от живота в АМВР.
Интересно, как си минал тестовете при условие, че нивото ти на правопис е на третокласник.

Ми точно за тва показвам компетентност за академията защото сега съм там,за кое друго да показвам компетентност.И не знам кой на кого се зъби защото аз в тоя форум влязох да отговоря на конкретен човек и веднага някви хора ме коментират лично както между другото го правиш и ти.Аз коментар за тебе не съм писал пък ти го правиш.
И като видя някой да критикува за правопис във форум и ми става зле.Тва тука да не е кандидат -студентски изпит по българска филология и ти да си проверяващ.Мен са ме оценявали за правопис щото аз за разлика от приетите последните години влязох в академията с положени писмени изпити а не по матура.
ashkadarma
Нов
Нов

Мнениеот dsuzunov » 12 Сеп 2011, 22:43

ashkadarma написа:

АМи точно за тОва показвам компетентност за академията, защото сега съм там, за кое друго да показвам компетентност. И не знам кой на кого се зъби, защото аз в тоя форум влязох да отговоря на конкретен човек и веднага някАви хора ме коментират лично, както между другото го правиш и ти. Аз коментар за тебе не съм писал, пък ти го правиш.
И като видя някой да критикува за правопис във форум и ми става зле.ТОва тука да не е кандидат -студентски изпит по българска филология и ти да си проверяващ. Мен са ме оценявали за правопис, ЗА щото аз за разлика от приетите последните години, влязох в академията с положени писмени изпити, а не по матура.

Виж какво си написал и след това виж как съм го коригирал.
Все пак, аз съм само със средно"килийно" образование и са ме учили да пиша правилно доста отдавна.
Аватар
dsuzunov
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот ashkadarma » 12 Сеп 2011, 22:49

dsuzunov написа:
ashkadarma написа:

АМи точно за тОва показвам компетентност за академията, защото сега съм там, за кое друго да показвам компетентност. И не знам кой на кого се зъби, защото аз в тоя форум влязох да отговоря на конкретен човек и веднага някАви хора ме коментират лично, както между другото го правиш и ти. Аз коментар за тебе не съм писал, пък ти го правиш.
И като видя някой да критикува за правопис във форум и ми става зле.ТОва тука да не е кандидат -студентски изпит по българска филология и ти да си проверяващ. Мен са ме оценявали за правопис, ЗА щото аз за разлика от приетите последните години, влязох в академията с положени писмени изпити, а не по матура.

Виж какво си написал и след това виж как съм го коригирал.
Все пак, аз съм само със средно"килийно" образование и са ме учили да пиша правилно доста отдавна.

Ми аз си пиша тука свободно бе човек и умишлено е така,ти не го ли разбираш,не си ли чел други форуми,тва е масово.Важното е да се разбираме.Ама ти вярно си бил проверяващ :lol: Вместо по темата да дискутираме ние сме се хванали с начина ми на писане.
ashkadarma
Нов
Нов

Мнениеот dsuzunov » 12 Сеп 2011, 22:55

Може и да си прав, но преди всичко, трябва да се съобразяваш с факта, че си представител на МВР (ако наистина си такъв) и олицетворяваш системата.
Аз не бих си позволил да пиша в открит форум, по начина по който се изразявам на глас.
Аватар
dsuzunov
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот darkblade_hp » 09 Дек 2011, 22:10

Здравейте. Още ми е малко рано за кандидатстване, но все пак да попитам... Допустимите диоптри са до +-1 и за двете очи общо или едното +-1 и другото +-1?

Голям проблем ще са ми очите... Тъпото е, че тва нещо не зависи от мене... Не мога да седна и да го науча :D
darkblade_hp
Нов
Нов

Мнениеот thegame3 » 26 Дек 2011, 18:38

Здеавейте,
аз съм решил да кандидатствам в Академията тази година.Аз свърших 2008 година правих матура по БЕЛ и география не ги взех с добри оценки Бел(3.50) география (4.00).Дипломата ми е (3.80) разглеждах сайта на академията не намерих как се балобразува.Аз мислия че ти оценки няма да ми стигнат и затова искам да ви питам какви изпити се държат.За да почна да ходия на уроци да се готвая.Помогнете с малко информация?
thegame3
Нов
Нов

Мнениеот BARETATA » 26 Дек 2011, 19:13

Оправи малко словореда пич , иначе изпитите са ти следните : медицински преглед, физически изпит (тестова батерия ) , психологично изследване . През новата 2012 , ще разбереш как се кандидатсва края на март или април.От две години няма БЕЛ и История на България , както беше преди време , като приемен изпит.Успех.
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България