Ами ако

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Ами ако

Мнениеот Lord » 08 Авг 2011, 20:31

slaron написа:"Колко струва сеансът?" ;) :mrgreen:
Ами ако го устройва цената, дали би го направил? :roll:

Не позна!Изображение
КОМИСАР

Мнениеот Strange » 08 Авг 2011, 20:33

slaron написа:"Колко струва сеансът?" ;) :mrgreen:
Ами ако го устройва цената, дали би го направил? :roll:

Ммм... я да помисля. Ами ако беше чистокръвен Лорд, като едното нищо. Но с тези комисарски примеси - не ми се вярва. Той винаги се съмнява до доказване на противното и дори когато въпросното противно се докаже, се съмнява в самото доказателство. ;)
Понякога всичко, от което човек се нуждае, е нова гледна точка.
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 08 Авг 2011, 20:34

Strange написа:Засега не. :) Ами ако практикувах, какъв щеше да е следващия ти въпрос.

Нямаше да е въпрос. Щях да кажа, че е жалко, че не подлежа на подобни практики, поради факта, че както при хиляди други събития, сбъдването им е възможно само и единствено, ако участника вярва в съществуването им. ;)
КОМИСАР

Мнениеот slaron » 08 Авг 2011, 20:38

Lord написа:
Strange написа:Засега не. :) Ами ако практикувах, какъв щеше да е следващия ти въпрос.

Нямаше да е въпрос. Щях да кажа, че е жалко, че не подлежа на подобни практики, поради факта, че както при хиляди други събития, сбъдването им е възможно само и единствено, ако участника вярва в съществуването им. ;)

:roll: :? :roll: Ами ако мога да си го преведа това сложно и завъртяно нещо дет` си го постнал, ще те черпя. Бира. :| :mrgreen:
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот Lord » 08 Авг 2011, 20:48

slaron написа: Бира. :| :mrgreen:

Отговора ми е в темата за Рока, мила. :mrgreen:
КОМИСАР

Мнениеот Strange » 08 Авг 2011, 20:52

Lord написа:Нямаше да е въпрос. Щях да кажа, че е жалко, че не подлежа на подобни практики, поради факта, че както при хиляди други събития, сбъдването им е възможно само и единствено, ако участника вярва в съществуването им. ;)

Малко инфо само, защото виждам, че не си запознат - конвенционалната медицина отдавна е приела хипнозата в своите редици и тя се използва в много клиники по света не само за лечение на зависимости и психопатологии, но и като заместител на анестезията. :)
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 08 Авг 2011, 20:56

Strange написа:Малко инфо само, защото виждам, че не си запознат - конвенционалната медицина отдавна е приела хипнозата в своите редици и тя се използва в много клиники по света не само за лечение на зависимости и психопатологии, но и като заместител на анестезията. :)

Напротив, запознат съм, но си имам теория. ;)
КОМИСАР

Мнениеот Strange » 08 Авг 2011, 21:01

Lord написа:Напротив, запознат съм, но си имам теория. ;)

Сетих се за един пример от семинарите на Норбеков, в който една неука бабичка левитирала в залата по време на медитация, просто защото никой никога не и бил казал, че това е невъзможно.:) Иначе съм съгласна с теб, че вярата или невярата прави възможни или невъзможни много явления. Но доколкото разбирам, ти говориш за рационална, премислена и осъзната вяра, а в повечето случаи това са несъзнавани неща и модели, които придобиваме дори без да искаме. :)
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот slaron » 08 Авг 2011, 21:02

Lord написа:
Strange написа:Малко инфо само, защото виждам, че не си запознат - конвенционалната медицина отдавна е приела хипнозата в своите редици и тя се използва в много клиники по света не само за лечение на зависимости и психопатологии, но и като заместител на анестезията. :)

Напротив, запознат съм, но си имам теория. ;)

Strange, мила, не търси благородието там дет` го няма! :roll:
Той като една чистокръвна "Дева" и като един форумен кУмисар отдавна е запознат с материала. Прочел, осмислил и анализирал. По-скоро може ти да научиш нещо ново от него. Ето виж, че си има теория. :mrgreen:
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот Strange » 08 Авг 2011, 21:07

slaron написа:Той като една чистокръвна "Дева" и като един форумен кУмисар отдавна е запознат с материала. Прочел, осмислил и анализирал. По-скоро може ти да научиш нещо ново от него. Ето виж, че си има теория. :mrgreen:

Напълно си права, slaron. Отплеснах се пак май. :) Та Lord, каква е теорията ти. ;)
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите