slaron написа:"Колко струва сеансът?"![]()
![]()
Ами ако го устройва цената, дали би го направил?
Не позна!

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
slaron написа:"Колко струва сеансът?"![]()
![]()
Ами ако го устройва цената, дали би го направил?
Strange написа:Засега не.Ами ако практикувах, какъв щеше да е следващия ти въпрос.
Lord написа:Strange написа:Засега не.Ами ако практикувах, какъв щеше да е следващия ти въпрос.
Нямаше да е въпрос. Щях да кажа, че е жалко, че не подлежа на подобни практики, поради факта, че както при хиляди други събития, сбъдването им е възможно само и единствено, ако участника вярва в съществуването им.
slaron написа: Бира.![]()
Lord написа:Нямаше да е въпрос. Щях да кажа, че е жалко, че не подлежа на подобни практики, поради факта, че както при хиляди други събития, сбъдването им е възможно само и единствено, ако участника вярва в съществуването им.
Strange написа:Малко инфо само, защото виждам, че не си запознат - конвенционалната медицина отдавна е приела хипнозата в своите редици и тя се използва в много клиники по света не само за лечение на зависимости и психопатологии, но и като заместител на анестезията.
Lord написа:Напротив, запознат съм, но си имам теория.
Lord написа:Strange написа:Малко инфо само, защото виждам, че не си запознат - конвенционалната медицина отдавна е приела хипнозата в своите редици и тя се използва в много клиники по света не само за лечение на зависимости и психопатологии, но и като заместител на анестезията.
Напротив, запознат съм, но си имам теория.
slaron написа:Той като една чистокръвна "Дева" и като един форумен кУмисар отдавна е запознат с материала. Прочел, осмислил и анализирал. По-скоро може ти да научиш нещо ново от него. Ето виж, че си има теория.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта