Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Мнениеот Viktor » 19 Юли 2011, 23:41

WeissLord написа:[quote="NANIOX"
Това ли написаха като причина или не ???

Ами в началото, когато ни събраха пред сградата за мед. изследвания, попитаха дали има хора с татуировки и ако има такива - да вдигнат ръка. Няколко момчета вдигнаха, при което им бе публично заявено, че тези с татуировки директно отпадат. Впоследствие разбрах, че и другите с татуировки, които са се скатавали от доброволно самопризнание ( двама - трима ) не са допуснати като "годен" след хирургическия преглед.[/quote]

Добре , а ако я премахна (нали там остава леко видим белек от таттоса) ще се заядат ли и за този белег от татто ?
:oops: :oops:
Viktor
Нов
Нов

Мнениеот NANIOX » 20 Юли 2011, 08:58

Ако татуировките станат критерий за постъпване на работа в МВР -значи за 20 години -нищо не се е променило. Както вече казах, аз имам тату на рамото и работя в МВР, повече от 10 години.Имам и доста колеги с татуировки. Тази татуировка, прави ли ме по малко полицай ?????Щом не е на челото ми, какъв е проблема? Все още не са вкарали униформени потници, така че ........................ ;)
Въобще не ми се прави сравнение как е с колегите по света. Там татуировките са нещо съвсем нормално, но това е друга тема...............
Който иска,може.Който казва че не може,не иска.

http://www.youtube.com/watch?v=fag9c50wJE0

http://www.vbox7.com/play:02526cce
Аватар
NANIOX
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот osata » 20 Юли 2011, 20:43

NANIOX написа:
osata написа:
NANIOX написа:Не няма да ти пречи...........................Аз имам тату на рамото и работя без проблем...... ;)

То работиш без проблем, ама.....
По тази логика колко хипертоници има в МВР, ама а иди влез в системата с такава "болест". ;)

Да ти кажа, двете неща нямат никаква връзка. ;)

Исках да поясня, че преди да те назначат е проблем, а ден след това не. Което реално е тъпо, ама..... все пак да не забравяме къде работим.
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот NANIOX » 20 Юли 2011, 23:37

osata написа:
NANIOX написа:
osata написа:
NANIOX написа:Не няма да ти пречи...........................Аз имам тату на рамото и работя без проблем...... ;)

То работиш без проблем, ама.....
По тази логика колко хипертоници има в МВР, ама а иди влез в системата с такава "болест". ;)

Да ти кажа, двете неща нямат никаква връзка. ;)

Исках да поясня, че преди да те назначат е проблем, а ден след това не. Което реално е тъпо, ама..... все пак да не забравяме къде работим.

Сега разбрах какво имаш предвид.А иначе, то няма как да забравим къде работим, нали постоянно ни го напомнят.............. :lol:
Който иска,може.Който казва че не може,не иска.

http://www.youtube.com/watch?v=fag9c50wJE0

http://www.vbox7.com/play:02526cce
Аватар
NANIOX
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 31 Юли 2011, 09:50

След преглед на официалния сайт на АМВР, са излезли всички класирания , поздравления на приетите и успех на всички останали догодина.
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот WeissLord » 01 Авг 2011, 09:57

Отнякъде бях чул, че преди да започне "баш" обучението в Академията, се преминава общовойскова подготовка. Слуховете верни ли са, или от другите форуми използват тактически метод с цел заблуда на вероятния противник ?
There is no knowledge
That is no power ...
WeissLord
Нов
Нов

Мнениеот BARETATA » 01 Авг 2011, 18:32

WeissLord написа:Отнякъде бях чул, че преди да започне "баш" обучението в Академията, се преминава общовойскова подготовка. Слуховете верни ли са, или от другите форуми използват тактически метод с цел заблуда на вероятния противник ?

По-принцип , би трябвало по-рано да отидеш в АМВР точно за тази подготовка.Ще те уведомят , споко.Разгледай внимателно сайта и може да намериш търсената информация.
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот WeissLord » 02 Авг 2011, 15:27

Ще ги видим септември месец как ще ни наредят ... 8-)
There is no knowledge
That is no power ...
WeissLord
Нов
Нов

Мнениеот Freedom » 07 Авг 2011, 21:58

Тази година пурвокурсниците трябва да са на 7 септември,8:30 сутринта,в Академията.Някой знае ли дали ще нощуваме там или не?
Freedom
Нов
Нов

Мнениеот WeissLord » 09 Авг 2011, 16:23

Freedom, надали като отидем ще ни върнат, казвайки "Ами, момчета, това е Академията ... Стига ви толкоз', махайте се !" :lol:
Шегата на страна, все пак.
Не разполагам с подробности, но след като отидем в София, ще бъдем прехвърлени за 10-ина дена в Пазарджик (поне така ми каза един познат от 2. курс ). Ще си помаршируваме там, ще покиснем малко, след този период от време, като отидем отново в София, ще ни бъдат връчени униформите и на 1. октомври ще е откриването на учебната година 8-) .
Виж във Facebook една група на първокурсниците в Академията ... засега сме към 20-ина човека.
There is no knowledge
That is no power ...
WeissLord
Нов
Нов

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България