Viktor написа:NANIOX написа:Не няма да ти пречи...........................Аз имам тату на рамото и работя без проблем......
Дано да си прав. А да попитам има ли такава забрана или няма ?
Въпроса е, да не е на видно място............
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
Viktor написа:NANIOX написа:Не няма да ти пречи...........................Аз имам тату на рамото и работя без проблем......
Дано да си прав. А да попитам има ли такава забрана или няма ?

osata написа:NANIOX написа:Не няма да ти пречи...........................Аз имам тату на рамото и работя без проблем......
То работиш без проблем, ама.....
По тази логика колко хипертоници има в МВР, ама а иди влез в системата с такава "болест".

WeissLord написа:Що се отнася до татуировките - тази година от Пловдив скъсаха поне 7-8 момчета именно поради това, че имаха - някои от тях по раменете, други по краката, трети по цялото тяло ...

WeissLord написа:[quote="NANIOX"
Това ли написаха като причина или не ???

osata написа:NANIOX написа:osata написа:NANIOX написа:Не няма да ти пречи...........................Аз имам тату на рамото и работя без проблем......
То работиш без проблем, ама.....
По тази логика колко хипертоници има в МВР, ама а иди влез в системата с такава "болест".
Да ти кажа, двете неща нямат никаква връзка.
Исках да поясня, че преди да те назначат е проблем, а ден след това не. Което реално е тъпо, ама..... все пак да не забравяме къде работим.

WeissLord написа:Отнякъде бях чул, че преди да започне "баш" обучението в Академията, се преминава общовойскова подготовка. Слуховете верни ли са, или от другите форуми използват тактически метод с цел заблуда на вероятния противник ?

Назад към Полицията в България
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта